Kedves Utasunk, Kedves Barátunk!

 

Rohan az idő, változik a világ és mintha csak tegnap lett volna, mégis már 39 éve, hogy megalakult a Tensi.  Az évek során munkatársaink száma 3-ról 200-ra duzzadt.
Házon belül közel 350 Tensi-bébi született, az elsők közülük már saját családot is alapítottak. Behajóztunk 50 000 utast, s közülük az igen sokan rutinos, visszatérő „tengeri medvékké” váltak.


Meggyőztünk 35 000 szigorúan öltönyös üzletembert arról, milyen vidám dolog őserdővel szegélyezett tengerparton, gumipapucsban konferenciázni. 5000 gyereket és gyerek lelkű felnőttet vittünk Disneyland Párizsba, a föld legvidámabb kalandparkjába. Több mint 8000 utasunk súgta a Valódi Mikulás fülébe Lappföldön, hogy mire vágyik a legjobban. Immár három olimpiára is mi utaztattuk a magyar sportolókat és szurkolóikat.  Megtanítottunk 200 000 bátor, vállalkozó szellemű sportembert hóekézni, van, aki közülük lassan már indulhat az Olimpián is! Unalmas, TV nézős hétvégék helyett inkább bebarangoltuk Európa és a világ legizgalmasabb városait. Szorgos munkával kiállítottunk 1 500 000 repülőjegyet.

 

Évről-évre egyre nagyobb hangsúlyt fektetünk utasaink egészségének védelmére, terápiás szolgáltatásainkhoz külön céget is létrehoztunk!

 

…És a velünk utazók száma bizony meghaladta az 1 500 000 főt!

 

Köszönjük, hogy részt vettek sikereinkben és osztoztak örömeinkben. Köszönjük, hogy velünk fedezték fel a világot! Hosszú utat tettünk meg együtt földön, vízen és levegőben. A közösen eltöltött évek során bölcsebbek és tapasztaltabbak lettünk. Egyre több az ötletünk, energiánk pedig továbbra is a régi! Tudjuk, hogy állandóan vár minket a föld négy szegletének összes megismerni való zegzuga.

Reméljük, az elkövetkező szezonok során is együtt barangolunk majd mi, a fáradhatatlan világutazók! Régi és új kedvenceinket megtalálják megújult weboldalunkon és utazási magazinunkban. Találkozzunk mihamarabb a pálmafák alatt vagy a szikrázóan havas csúcsokon!

 

 

Kellemes utazást kíván Önnek

a Tensi csapata

 

 

 

 

Vissza
Kérje ajánlatunkat!