A Tensi rövid bemutatása

A Tensi az első magánkézben levő utazási irodaként 1983. óta működik. A kezdetekben tenisz- és síoktatással foglalkozó iroda, mára már a magyar utazási piac egyik legtőkeerősebb, legdinamikusabban fejlődő utaztatója, amely egyedülállóan komplex szolgáltatáscsomagot, az idegenforgalom összes szegmensében széles választékot nyújt egyéni és csoportos utasai, valamint vállalati ügyfelei számára.

A Tensi krónikája mérföldkövekben...

1983.:  megalakul a Tensi Gmk, majd Kisszövetkezet, mely elsősorban tenisz és síoktatásra koncentrál.

Az első magántulajdonban levő utazási irodaként kerül regisztrálásra.

 

1989.:  megalakul a Tensi Tours Kft.

 

1992.:  Magyarországon először indít charterjáratot Ciprusra.

 

1993.: ez az esztendő  hozza el a Tensi számára a IATA tagságot, mely lehetővé teszi a teljekörű repülőjegy-értékesítést.

 

2002.: saját fejlesztésű foglalási program teszi lehetővé az ügyfelek gyorsabb,  hatékonyabb kiszolgálását. 

 

2003.: A Tensi Kft. az ország egyik vezető, teljes körű szolgáltatást nyújtó utazási irodája ebben az évben alakul azzal a céllal, hogy a Tensi Csoport széles turisztikai kínálatát összefogja; szolgáltatásait a TENSI HOLIDAY márkanév alatt forgalmazza. A hazai idegenforgalomban mondhatni egyedülállóan komplex Tensi Holiday szolgáltatáscsomag egy folytonos, az utasok változó igényeit mindenkor szem előtt tartó és azokhoz idomuló termékbővítés eredménye. A nyári szezonban elsősorban charter-repülőgépes üdüléseket, a téli időszakban egzotikus csoportos és egyéni utakat, illetve egész évben körutazások és városlátogatások gazdag választékát kínáló cég mindenekelőtt a nyaralóturizmus igényeit igyekszik kielégíteni széles körben ismert, színvonalas kiutazó programjaival.


Még ugyanebben az évben, egy kétéves átépítést követően átalakul a Tensi székház, mely megszépült, tágas környezetben várja az utazni vágyókat. 


2004.: elsőként indít vidéki városból charterjáratot  Törökországba.

 

2004.-2005.: a Tensi csapata számos vidéki irodával bővül. Mindkét évben elnyeri a „Tenger bajnoka” címet.  A valutaváltás, mint új szolgáltatás kerül bevezetésre 2005-ben. Még ugyanebben az évben az Utazó magazin olvasói tisztelik meg a „a legjobb utazási iroda” címmel.

 

2007.: Elindul a Tensi Klubkártya program, melynek keretén belül az utazó közönség igénybe veheti a Tensi és partnerei által nyújtott lehetőségeket. Több mint 100 munkatárs gondoskodik arról, hogy egyedülálló termékpalettával várja az utazni vágyókat.

 

2008.: 25 évesen arra törekszünk, hogy az Önök álmait váltsuk valóra…

 

2009.: Két  újabb   prémium termék  - Club Med,  Disney - kizárólagos képviseletével gazdagodott a kínálati palettánk 

 

2021.: A COVID-19 járvány nyújtotta kihívásokra reagálva megalakul legújabb cégünk, a Tensi Medical, mely a vírusvédelemhez szükséges segédeszközök forgalmazásával, valamint tesztelésekkel foglalkozik.

Büszkeségeink: közönségdíjak, elismerések

A 2000., 2001., és 2002. években  „A  legjobb utazási iroda”  díjat kaptuk a Budapest Week „Best of Budapest Survey” szavazásán
 

„A 2004. év legjobb corporate utazási irodája címmel   tűntetik ki irodánkat  a Business Traveller olvasói”  
 2005-ben „A legjobb utazási iroda” címmel az Utazó magazin olvasói tisztelnek meg bennünket
2006. évi utazási kiállítást követően a Kiadvány Trend versenyen a Tensi katalógusait,  „A legjobb katalógusnak” ítéli meg  a szakma
2007-ben  Best Sales Agent” címet nyertük le a Costa hajótársaságnál a                  -
2008.-ban a Tensinek ítélték    a Superbrand címet 
2008-ban „Az év utazási irodája” címmel a TENSI-t tüntették ki az Utazó Magazin által felkért szakemberek és olvasók szavazatai alapján.
2008. év legjobb utazási irodái közé választották a TENSI-t, a Budapest Week „Best of Budapest Survey” szavazásán

2009-ben a Turizmus Trend Kiadvány Trend versenyén elnyerte cégünk  a nagyközönség által megszavazott 1. díjat A Tensi nászutak, esküvők külföldön kiadvánnyal. 
2010-ben a Az Utazó Magazin által megkérdezett 300 szakértő szavazatai alapján díjazták a turisztikai iparág legjobbjait, ahol a Tensi elnyerte "Az év utazási irodája" címet.

 

oklevel

 

 

Az Opten Kft. – Magyarország egyik piacvezető céginformációs társaság – cégelemzése szerint 2012. március 20-án a Tensi Kft. üzleti eredményei alapján pénzügyileg az „A – minimális kockázat”, azaz a legjobb kategóriában szerepel.
2012 tavaszán közel 50 pályamű került a Turizmus Trend szervezésében zajló Iránytű kommunikációs verseny zsűrije elé, ebből a Tensi két kategóriában is a legjobbak között volt.
2013. március 23. A Tensi a Best of Budapest Gála, Legjobb Utazási Irodák kategóriájának nyertese. A Best of Budapest név garancia arra, hogy a szolgáltatást igénybe vevők bármikor visszatérve ugyanazzal a minőséggel találkozzanak. A Best of Budapest partnerei egy közösséget alkotnak. Szolgáltatásuk színvonalának megtartásával vagy javításával egymást is erősítik és újabb követelményeket támasztanak egymással szemben. A Tensi Best of Budapest Gála,  Legjobb Utazási Irodák kategoriájának nyertese 

 


 best of Hungary 2012best


2021-ben a Tensi Csoport Tensi Medical brandje elnyeri Business Traveller magazin BUSINESS EXELLENCE díját „Legjobb szolgáltatás innovátor” kategóriában.

A Tensi számokban:

2001-2002. Széchenyi Terv támogatással több, mint 70 000 000 Ft-os beruházás valósul meg, melynek eredménye: Odysseus ügyviteli program. A hatékony program segítségével, mára a Tensi foglalásai a rendszeren keresztül történnek, melynek fejlesztése folyamatosan halad a piaci igényekkel.
2002-2003.év: több mint 100 000 000 M Ft-os beruházás eredményeként átalakul a Tensi Főiroda. Ügyfelei és munkatársai számára minőségi színvonalú helyiséget biztosít, továbbá konferenciaterem, kerthelyiség és VIP szoba emeli a szolgáltatás színvonalát.
A cégcsoport repülőjegy forgalma a 2009. évben meghaladta a 2,3 milliárd Ft-ot
A Tensi égisze alatt több, mint 100 kitűnő szaktudással rendelkező, magasan képzett munkatárs gondoskodik az utazások biztonságáról
Törzsutasaink száma meghaladja az 5000 főt
A Tensi Törpi Klub tagjainak száma eléri a 2000 főt
A Komjádi utcai 1500 m2-es székház több mint 70%-a mára már Tensi tulajdon

Tensi irodák

A Tensi egy budapesti és 3 vidéki irodájában várja mind céges, mind egyéni partnereit.

A vállalati utaztatás jelentős része a 1023 Budapest, Komjádi Béla u. 1. sz. alatti Tensi székházban bonyolódik, ahol a személyes ügyintézés magas színvonalú, kultúrált környezetben garantált nemcsak partnereink, de munkatársaink számára is. Az új iroda konferenciateremmel is rendelkezik, amely lehetőséget biztosít 15-20 fős csoportok prezentációjára, valamint kiemelt vendégeink számára a legmagasabb technikai felszereltséggel ellátott VIP szoba biztosítja az abszolút diszkréciót.


 

Budapesti irodánk:

 

Főiroda                  1023 Bp. Komjádi Béla u. 1.  

 


Vidéki fiókirodáink:

 

Pécs                     7621  Teréz u. 17.

Miskolc               3530 Széchenyi István u. 81.                        

  

A Tensi, mint üzleti utaztató

A termékpaletta bővülésével nemcsak az egyéni utazóknak kívánunk kedvezni, hanem üzleti partnereink számára is szeretnénk minél magasabb színvonalú szolgáltatást biztosítani. Ehhez nagy segítséget nyújt, hogy számtalan általunk biztosított szolgáltatás vezérképviseletét látjuk el, ily módon első kézből kapjuk a legjobb ajánlatokat. Büszkék vagyunk arra, hogy ezen együttműködő partnerek a magyar piacon a Tensit választották képviseletük ellátására.

 

Ami a tevékenységre vonatkozó jogosultságot illeti:

        IATA tagság
        MUISZ tagság
 

Garancia a sikeres együttműködéshez:

 

        IATA ügynökként repülőjegy értékesítés (menetrendszerinti és fapados járatokra)
        Légitársaságokkal való jó kapcsolat
        Repülőgépbérlés
        Szállásfoglalás
        Autóbérlés
        Belföldi programszervezés, beutaztatás
        Konferenciaszervezés
        Futárszolgálat
        Incentive utaztatás, szakmai utak szervezése
        Vízum ügyintézés
        Transzfer ügyintézés
        Biztosítás
        Külföldi nyelviskola program
        Személyes ügyintéző (utazási szokások, igények ismerete)
        Műszaki és technikai felszereltség
        Kitűnő szakember gárda
        Munkatársak magán utazásaihoz kedvezmény
        Tensi Hírlevél: akciók, programok e-mailen keresztül
 

További ízelítő a Tensi termékpalettájából

 

Egyéni és csoportos kiutaztatás       Online értékesítés     Rendezvényszervezés bel-és külföldön Nyaraló- és üdülőprogramok         Vállalati utak teljes körű megszervezése        Városlátogatások     Incentive utaztatás        Körutazások      Tengeri hajóutak         Beutaztatás, konferenciaszervezés        Kulturális utak          Autóbérlés       Síutak     Vízumügyintézés       Kalandtúrák         Repülőgép-, helikopterbérlés Külföldi nyelvtanfolyamok    Transzferek Egyéni és csoportos szállásfoglalás    Tensi Klubkártya Repülőjegy-értékesítés     Biztosítás       

A Tensi csoport

Cégcsoportunk jelenleg 10 önálló tagot tömörít. A változatos profilú, ám egymáshoz harmonikusan illeszkedő és egymást támogató vállalatok összehangoltan működnek, és a magyar piacon egy sokrétűen variálható szolgáltatáscsomagot képviselnek.

A Tensi Tours Kft. – a mai Tensi Csoport alapító tagja – 1983-ben, Magyarország első magánkézben lévő utazási irodájaként alakult meg. A magyar idegenforgalmi piac egyik legismertebb irodája működése során számos turisztikai szolgáltatást kínált, a Tensi Kft. megalakulása óta pedig fő profilját a vállalati utaztatás alkotja, azon belül is elsősorban a repülőjegy-értékesítés.

 

A Tensi Kft. az ország egyik vezető, teljes körű szolgáltatást nyújtó utazási irodája 2003 júniusában alakult azzal a céllal, hogy a Tensi széles turisztikai kínálatát összefogja; szolgáltatásait a TENSI HOLIDAY márkanév alatt forgalmazza. A hazai idegenforgalomban mondhatni egyedülállóan komplex Tensi Holiday-szolgáltatáscsomag egy folytonos, az utasok változó igényeit mindenkor szem előtt tartó és azokhoz idomuló termékbővítés eredménye. A nyári szezonban elsősorban charter-repülőgépes üdüléseket, a téli időszakban egzotikus csoportos és egyéni utakat, illetve egész évben körutazások és városlátogatások gazdag választékát kínáló cég mindenekelőtt a nyaralóturizmus igényeit igyekszik kielégíteni széles körben ismert, színvonalas kiutazó programjaival. A Tensi Kft. rövid távú tervei között szerepel a vidéki irodahálózat folyamatos bővítése.

 

Tensi Congress Budapest bemutatkozó anyag >>

 

Tensi Aviation Kft. A Tensi Aviation Kft 1995-ben alakult, az American Airlines magyarországi  képviseleti irodájaként. (GSA = General Sales Agency)  
A képviselt légitársaságok és egyéb  turisztikai cégek  sora azóta folyamatosan bővül, változik. Jelenleg online (Aegean Airlines, Air Baltic) és offline (South African Airways, Singapore Airlines)légitársaságok, valamint az angol tőzsdén is jegyzett Air Partner charter bróker, és az Ofran autóbérlő bróker magyarországi képviselete, valamint tagja az APG The Network for Airline Services nemzetközi szövetségnek, mely képviseleti  irodákat tömörít, és a légitársaságok számára kínál szolgáltatási csomagokat. 
A cég tevékenységi köre ez évben nemzetközi szállítmányozással bővült.
www.tensiaviation.hu

 

 

A Tengerjáró Kft. a Royal Caribbean Cruise Line hajótársaság magyarországi képviseletét látja el.

www.rccl.hu


 

A cégcsoport további tagjai:

 

Ten-Ing Kft. – ingatlanforgalmazás

Ten Technic Kft. – irodatechnikai és számítástechnikai megoldások

Vissza
Kérje ajánlatunkat!