CIB Mastercard Gold bankkártya

Tensi kedvezményekkel

Próbálja ki Ön is a CIB Bank által kibocsátott CIB Mastercard Gold ( Tensi kedvezményrendszerrel) betéti kártyát, melyhez Tensi kedvezményrendszer kapcsolódik, s amely az első évben (meghatározott feltételek teljesülése esetén) díjmentesen vehető igénybe*.

 

A CIB Mastercard Gold bankkártyák lehetőséget biztosítanak arra, hogy különleges, széles körű prémium szolgáltatások közül válogathasson.

 

A CIB Bank és a Tensi Kft. együttműködése révén magas színvonalú ajánlatok közül választhatja ki az Önnek leginkább megfelelőt, legyen szó akár kiemelt banki szolgáltatásokról, egyedi igények alapján összeállított utazásról, vagy a Tensi partnerüzleteiben árengedménnyel történő vásárlásról.

 

A Tensi Klub tagjaként, az Önt megillető kedvezmények igénybevételéhez, mindössze annyit kell tennie, hogy a katalógusban szereplő partnereknél bankkártyájával fizet, ezáltal érvényesítve 3%–20%-os árkedvezményét.

 

Bízunk abban, hogy a CIB Bank és a 2008-ban, 2010-ben és 2012-ben is az év utazási irodájának választott Tensi Utazási Iroda együttműködésével kialakított szolgáltatáscsomag elnyeri tetszését, és a jövőben is elégedett ügyfeleink körében üdvözölhetjük Önt.

A bankkártya által kínált kedvezmények:

• Vásárlási kedvezmények
   3–20%-os kedvezmény a Tensi Utazási Iroda partnereinél, belföldön és külföldön egyaránt, legyen szó akár étteremről, ruházati termékekről vagy különböző szolgáltatásokról.

 

• Utazási kedvezmények
   A bankkártyabirtokosaként jogosulttá válik

 

• Díjmentes fizetés
   Több millió elfogadóhelyen használhatja kártyáját és a Bank sem belföldi, sem külföldi vásárlásokért nem számít fel díjat.

 

Válogasson kedvére elfogadóhelyeink közül és vegye igénybe 3-20%-os kedvezményét!

A kedvezmények az alábbi típusú elfogadóhelyeken vehetők igénybe:

Szabadidő, utazás & wellness   Gasztronómia  Életstílus és egészség  Divat & design   
 

Ha többet szertne megtudni a Tensi kedvezményeket biztosító CIB Mastercard Gold Bankkártyáról, akkor látogasson el a www.cib.hu honlapra, vagy hívja a CIB24 telefonos ügyfélszolgálatot 

CIB Mastercard Gold (Tensi kedvezményrendszerrel) bankkártya Tensi kedvezményekkel A részletekrôl tájékozódjon az éjjel-nappal hívható CIB 24 ügyfélszolgálaton, a 06 40 242 242 telefonszámon! Kedvezmények több mint 200 elfogadóhelyen, belföldön és külföldön.

 
* A pénzügyi szolgáltató a CIB Bank Zrt. A Bank a CIB Mastercard Gold ( Tensi kedvezményrendszerrel) kártya első éves díjából Prémium banki ügyfeleinek 50%-os kedvezményt nyújt,  Privát banki ügyfelei részére pedig a kártya első díja 0 forint. A bankkártya igénylésének feltételeit az ügyféltájékoztató, a szerződéses  feltételeit a CIB Bank Zrt. Lakossági Üzletág Általános Szerződési Feltételei, és a vonatkozó Kondíciós Listája tartalmazza. Igényelhető: a Tensi irodákban, valamint a CIB bankfiókokban.
 

** Az utazási kedvezmény kizárólag Tensi irodákban a Tensi saját szervezésű, teljes árú utazások részvételi díjából érvényesíthetô. A kedvezmények nem halmozhatók és nem vonatkoznak az akciós ajánlatokra. A kedvezmény igénybe vételének részletes feltételei megtalálhatók a www.tensi.hu oldalon a kedvezmények címszó alatt.
 

***A biztosítási szolgáltatás feltételeirôl a www.cib.hu CIB Mastercard Gold bankkártya TENSI kedvezménnyel aloldalán olvashatóak részletes információk.
 

**** Jelen tájékoztatás nem teljes körű, a CIB Bank Zrt. részérôl nem minôsül ajánlattételnek, célja kizárólag a figyelem felkeltése. A Bank a bírálat jogát fenntartja, Jelen hírdetésben megjelenő kártyakép tájékoztató jellegű. A kártyakép meghatározásának a jogát a Bank fenntartja.

Vissza
Kérje ajánlatunkat!