Mesés Mikulástúra Lappföldön TENSI Manóiskolával

szervezett csoportos utazás

Van valami csodálatos titok Lappföldön, ami nemcsak a kicsiket, de a felnőtteket is magával ragadja, mesés hangulatba repíti, és egy életre szóló közös családi élménnyel gazdagítja!

 

Nem véletlen, hogy a Mikulás is ezt a helyet választotta. A gyerekek kedvence itt, Rovaniemiben fogadja a világ minden tájáról érkezőket, hogy a fülébe súghassák, mit szeretnének karácsonyra. A Mikulást nem csak a sarkköri irodájában láthatjuk, hanem egy titkos erdei kunyhóban is, ahol pattogó kandalló mellett csak minket vár, hogy átadhassa ajándékait. Nemcsak a Mikulással, hanem az őt mindenben segítő manókkal is találkozhattok. Sőt, ha kedvetek van, Ti magatok is Manóiskolások lehettek! Gyertek el a világ legrövidebb és legviccesebb iskolájába, ahol mindig, mindenki csak kitűnő manóbizonyítványt kap, és olyan tantárgyak lesznek, mint az Óriás Szaloncukor Cipelés, Hóvarázslás vagy Mézeskalácssütés a Manópékségben.

Kíváncsi vagy, miért van a Manóprofesszorok csomagjában több kiló kockacukor, miért van „elsőbbségadás kötelező” KRESZ-tábla a folyóban, és miért látod rénszarvasagancs formájúnak a város utca szerkezetét a repülőgép ablakából? Ha igen, gyertek velünk Finnországba, ahol további álmaitok is valóra válhatnak, hiszen átlépjük az Északi Sarkkört, utazunk rénszarvas és husky vontatta szánkón, meglessük a Mikulás Postahivatalában a leveleket válogató postamanókat. Kell-e nagyobb élmény, mint egy erdei farmon 100 huskyval találkozni, hallgatni a sámán meséjét és „repülni” a kutyák vontatta szánkón?! Az utazás során az is kiderül, hogy anyukád vagy apukád vezeti ügyesebben az elektromos szánkót, és megtudhatod, hogy ki az a „Hópelyhecske”, és miért nincs jó híre a torkos borznak.

 

Választhattok jellegzetes finn rönkházas erdei szálláshely és városi szálloda között, és azoknak is kedvére teszünk, akik néhány nappal tovább szeretnének maradni, hogy élvezzék az érintetlen finn táj szépségét, sportoljanak, vagy csak egyszerűen lustálkodjanak és örüljenek, hogy együtt a család!

 

Tensi Törpi plusz
bensőséges, családias hangulatú Mikulás ünnepség, ajándékok, gyermekprogramok, barkácsműhely, mézeskalács sütés, magyar nyelvű gyermekanimátor. 

 

Fakultatív programok:

Exkluzív Mikulás ünnepély saját Mikulással egy rénszarvasfarmon. Autóbuszos kirándulás egy rénszarvasfarmra, ahol mindenki kipróbálhatja a rénszarvas-szánkót, és rögtönzött kresz vizsgát is tehet rénszarvasszán-hajtásból és erről jogosítványt is kap. A nap fénypontja azonban a Mikulással való személyes találkozó lesz, mikor egy mesés erdei kunyhóban egy meghitt, családias hangulatú ünnepség keretében adja át ajándékait a gyerekeknek.

Látogatás és husky szánkózás egy husky-farmon. Utazás autóbusszal egy erdei husky farmra, ahol nem kevesebb, mint 75 kékszemű husky várja a kis vendégeket. A kutyák lapp gazdáik segítségével bemutatót tartanak szán­húzásból. Különleges élményben lesz részük, hiszen kipróbálhatják a havas tájon utazó „lapp taxit”, a husky vontatta szánkót, azaz mindenki részt vehet egy 20 perces erdei kutyaszánkózáson.

Erdei motorosszán szafari. A hómobilokon kettesével ülve haladunk. Első állomásunk egy befagyott folyó, ahol mindenki biztonságos körülmények között, sík terepen próbálhatja ki tudását és bátorságát. Ezután az erdőben haladva gyönyörködhetünk a finn táj érintetlen szépségében.

 

Tartalmas programok nappal, játékos gyermekanimáció esténként, családias hangulat, meglepetések, ajándékok és egy életre szóló élmény az egész családnak! Utazzanak az idén is velünk Finnországba, a Tensi egyik legnépszerűbb útjára, mely több, mint 28 éve várja mindazokat, akik hisznek a Mikulásban!

 

  

Kérje ajánlatunkat!

 

Vissza
Kérje ajánlatunkat!