félpanzió/ teljes ellátás

Étkezésekről

 

Félpanzió / vagy teljes ellátás:

 

  • ·"Standard" lehetőség. Kuponja érvényes a Disneyland® Párizs 7 svédasztalos éttermében, többek között a 2 csillagos hotelekben is.

  • ·"Plus" lehetőség: Kuponja érvényes a Disneyland Párizs 19 svédasztalos és felszolgálós éttermében, többek között a 2,3 és 4 csillagos hotelekben. 

  • ·"Premium" lehetőség:Kuponja érvényes a Disneyland Párizs 23 svédasztalos és felszolgálós éttermében, többek között a 2, 3, 4 és 5 csillagos hotelekben, Ebéd a” Disney hercegnőkkel és hercegekkel” programra és a Buffalo Bill’s Wild West Show-ra is.
     

Félpanzió– reggeli + ebéd vagy vacsora: személyenként két kupon jár naponta (éjszakára számolva), felhasználható reggelire és választható ebédre vagy vacsorára.

Teljes panzió–reggeli + ebéd és vacsora: három kupon jár naponta (éjszakára számolva) személyenként, reggelire, ebédre és vacsorára.

 

A teljes ellátás és a félpanzió csak a kint tartózkodás teljes időtartamára foglalható az egy szobában lakó valamennyi családtag számára.

 

Kérje ajánlatunkat!

 

 

 

 

2021. március 31 – november 15.

 

Félpanzió  EUR /fő/éj Standard Plus Premium
Felnőtt 41 57 99
Gyerek (3-11 év között) 28 38 62
Teljes ellátás EUR/fő/éj      
Felnőtt 61 77 129
Gyerek (3-11 év között)

43

52 90

 

Minden étkezés az alábbiakat tartalmazza:

Felnőtt menü: Korlátlan fogyasztás a svédasztalos éttermekben vagy  felszolgálós éttermekben egy előétel, egy főétel, egy desszert menü + üdítőital (3,3 dl)  vagy ásványvíz (0,5 dl)

Gyerek menü: Korlátlan fogyasztás a svédasztalos éttermekben vagy  felszolgálós éttermekben egy előétel, egy főétel, egy desszert menü + üdítőital (2,5 dl) vagy ásványvíz (3,3 dl)l vagy tej (2 dl) vagy juice (1,5 dl)

  

Jó tudni: Az étkezési kuponok még nem garantálják a helyet a választott étteremben, ezért mindenképp ajánljuk az előzetes asztalfoglalást a szálloda concierge pultjánál (recepció mellett)
vagy akár már utazás előtt  +33 1 60304050-es telefonszámon.

Az éttermek listáját megtalálja lentebb. /Disneyland Párizs/Félpanzió, teljes ellátás.
 

 

 

Disneyland étteremlista


Disney félpanzió
Vissza
Kérje ajánlatunkat!