félpanzió/ teljes ellátás

2022. március 30- ig

 

Félpanzió / vagy teljes ellátás:

 

·"Standard" lehetőség a Disney’s Hotel Santa Fe vendégeinek. Kuponja érvényes a Disneyland®  6 svédasztalos éttermében, többek között a 2 csillagos hotelekben is.
·"Plus" lehetőség a Disney’s Hotel Cheyenne, Disney’s Sequoa Lodge, a Disney’s Newport Bay Club Hotel és a Disney’s Hotel New York –The Art of Marvel vendégeinek : Kuponja érvényes a Disneyland Párizs 17 svédasztalos és felszolgálós éttermében, többek között a 2,3 és 4 csillagos hotelekben. 
·"Premium" lehetőség a Disneyland Hotel vendégeinek:Kuponja érvényes a Disneyland Párizs 20 svédasztalos és felszolgálós éttermében, többek között a 2, 3, 4 és 5 csillagos hotelekben,
  

 

Jó tudni: Az étkezési kuponok még nem garantálják a helyet a választott étteremben, ezért mindenképp ajánljuk az előzetes asztalfoglalást érkezés előtt 2 hónapon belül a Disneyland hivatalos APP-ján, szálloda concierge pultjánál (recepció mellett).

Kérje ajánlatunkat!

 

 

 

 

2021. március 31 – 2022. március 30.

 

Félpanzió  EUR /fő/éj Standard Plus Premium
Felnőtt 41 57 99
Gyerek (3-11 év között) 28 38 62
Teljes ellátás EUR/fő/éj      
Felnőtt 61 77 129
Gyerek (3-11 év között)

43

52 90

 

Minden étkezés az alábbiakat tartalmazza:

Felnőtt menü: Korlátlan fogyasztás a svédasztalos éttermekben vagy  felszolgálós éttermekben egy előétel, egy főétel, egy desszert menü + üdítőital (3,3 dl)  vagy ásványvíz (0,5 dl)

Gyerek menü: Korlátlan fogyasztás a svédasztalos éttermekben vagy  felszolgálós éttermekben egy előétel, egy főétel, egy desszert menü + üdítőital (2,5 dl) vagy ásványvíz (3,3 dl)l vagy tej (2 dl) vagy juice (1,5 dl)

  

Jó tudni: Az étkezési kuponok még nem garantálják a helyet a választott étteremben, ezért mindenképp ajánljuk az előzetes asztalfoglalást Disneyland App-on vagy a szálloda concierge pultjánál (recepció mellett).

Az éttermek listáját megtalálja lentebb. /Disneyland Párizs/Félpanzió, teljes ellátás.
 

 

 

Félpanzió és teljes ellátás

2022. március 31. - 2023. március 29.

Félpanzió:

 

·"Standard"félpanzió:  lehetőség a  Disney’s Davy Crockett és  a Disney’s Hotel Santa Fe vendégeinek.  
·"Plus" félpanzió: lehetőség a Disney’s Hotel Cheyenne, Disney’s Sequoa Lodge, a Disney’s Newport Bay Club Hotel és a Disney’s Hotel New York –The Art of Marvel vendégeinek

 

A félpanzió tartalmazza: 1 reggeli voucher (abban a hotelben, ahol megszállt)+ 1 ebéd vagy vacsora voucher (ültetett vagy svédasztalos étteremben)

A svédasztalos étteremben korlátlan ételfogyasztás + fejenként 1 ital, az ültetett étteremben előétel, főétel, desszert és fejenként 1 ital jár.

 

 

Teljes ellátás:

 

·"Standard"teljes ellátás:  lehetőség a  Disney’s Davy Crockett és  a Disney’s Hotel Santa Fe vendégeinek.  
·"Plus" teljes ellátás: lehetőség a Disney’s Hotel Cheyenne, Disney’s Sequoa Lodge, a Disney’s Newport Bay Club Hotel és a Disney’s Hotel New York –The Art of Marvel vendégeinek

„Extra Plus” teljes ellátás: minden Disney hotelhez foglalható

 

A teljes ellátás tartalmazza: 1 reggeli voucher (abban a hotelben, ahol megszállt)+ 2 vouchert ebédre és vacsorára (ültetett vagy svédasztalos étteremben)

Az Extra Plus teljes ellátás tartalmazza: 1 reggeli voucher (abban a hotelben, ahol megszállt)+ 2 vouchert ebédre és vacsorára (ültetett vagy svédasztalos étteremben)

+ 1 tea voucher délutánra + 1 bár voucher

A svédasztalos étteremben korlátlan ételfogyasztás + fejenként 1 ital, az ültetett étteremben előétel, főétel, desszert és fejenként 1 ital jár.

A Tea voucher tartalmazza: 1 desszert+ 1 üdítő vagy meleg ital. A Bár voucher tartalmazza: 1 alkoholos ital (csak felnőtteknek) vagy 1 üdítőital.

 

Fontos:

Az étkezési kuponok még nem garantálják a helyet a választott étteremben, ezért mindenképp ajánljuk az előzetes asztalfoglalást akár már a szállás foglalásakor  a Disneyland hivatalos APP-ján.

 

 

 

 

 

2022. március 31 – 2023. március 29.

 

Félpanzió  EUR /fő/éj Standard Plus Extra Plus
Felnőtt 49 59  
Gyerek (3-11 év között) 30 40  
Teljes ellátás EUR/fő/éj      
Felnőtt 69 89 119
Gyerek (3-11 év között)

40

55 75

 

Az éttermek listáját megtalálja lentebb. /Disneyland Párizs/Félpanzió, teljes ellátás.
 

 

 

 

Disneyland Párizs/Félpanzió, teljes ellátás.


Bár és étterem lista a Tea és Bár voucerhez
Félpanzió étteremlista 2022.
Teljes ellátás étteremlista 2022.
Vissza
Kérje ajánlatunkat!