Kedves Utasunk, Kedves Barátunk!

Rohan az idő, változik a világ és mintha csak tegnap lett volna, mégis már 40 éve, hogy megalakult a Tensi.  Az évek során munkatársaink száma 3-ról 200-ra duzzadt.
Házon belül közel 360 Tensi-bébi született, az elsők közülük már saját családot is alapítottak és már tucatjával születnek a Tensi unokák is! Behajóztunk 80 000 utast, s közülük az igen sokan rutinos, visszatérő „tengeri medvékké” váltak.


Meggyőztünk 50 000 szigorúan öltönyös üzletembert arról, milyen vidám dolog őserdővel szegélyezett tengerparton, gumipapucsban konferenciázni. 1000 gyereket és gyerek lelkű felnőttet vittünk Disneyland Párizsba, a föld legvidámabb kalandparkjába. Több mint 10000 utasunk súgta a Valódi Mikulás fülébe Lappföldön, hogy mire vágyik a legjobban. Immár öt olimpiára is mi utaztattuk a magyar sportolókat és szurkolóikat.  Megtanítottunk 200 000 bátor, vállalkozó szellemű sportembert hóekézni, van, aki közülük lassan már indulhat az Olimpián is! Unalmas, TV nézős hétvégék helyett inkább bebarangoltuk Európa és a világ legizgalmasabb városait. Szorgos munkával kiállítottunk 150 000 repülőjegyet.

 

Évről-évre egyre nagyobb hangsúlyt fektetünk utasaink egészségének védelmére, terápiás szolgáltatásainkhoz külön céget is létrehoztunk!

 

…És a velünk utazók száma bizony meghaladta az 1 750 000 főt!

 

Köszönjük, hogy részt vettek sikereinkben és osztoztak örömeinkben. Köszönjük, hogy velünk fedezték fel a világot! Hosszú utat tettünk meg együtt földön, vízen és levegőben. A közösen eltöltött évek során bölcsebbek és tapasztaltabbak lettünk. Egyre több az ötletünk, energiánk pedig továbbra is a régi! Tudjuk, hogy állandóan vár minket a föld négy szegletének összes megismerni való zegzuga.

Reméljük, az elkövetkező szezonok során is együtt barangolunk majd mi, a fáradhatatlan világutazók! Régi és új kedvenceinket megtalálják megújult weboldalunkon. Találkozzunk mihamarabb a pálmafák alatt vagy a szikrázóan havas csúcsokon!

 

 

Kellemes utazást kíván Önnek

a Tensi csapata

 

Tensi csoport vezetői


Vissza
Kérje ajánlatunkat!