Miért a TENSI?

10 érv, amiért érdemes utazása szervezését a TENSI-re bíznia!

 

1. Teljes körű utazási iroda

Cégünk az utazás szinte minden szegmensével foglalkozik. Nyaralás, üzleti út, különleges esemény, esküvő, nászút, síelés egyénileg vagy csoportosan. Repülőt bérelne? Óceánjárón pihenne? Luxus kikapcsolódásra vágyik? Külföldi sporteseményre látogatna? Tökéletesen összeállított csoportos körutazást keres? Személyre szabott különlegességet? Esetleg csak egy szállást, repülőjegyet vagy autóbérlést? Kettesben, társasággal, gyerekekkel vagy anélkül? A TENSI bármilyen, az utazással kapcsolatos álmát megvalósítja.

 

2. 40 éves múlt

Cégcsoportunk 40 éve alakult Magyarország első magánkézben lévő utazási irodájaként. A négy évtized alatt rengeteg minden történt az utazási szektorban, voltak arany évek, nehézségek, jó és kevésbé jó időszakok. Láttunk cégeket jönni és menni. A TENSI azonban mindvégig állócsillag maradt a magyar utazási piacon.

 

3. Minőségben utazunk!

Jelmondatunk a kezdetektől. Bátran állíthatjuk, hogy az utazási paletta számos szegmensében az élen járunk. Az olcsó, alacsony kategóriájú tömegturizmus azonban sosem tartozott a profilunkba, így akinek kizárólag a legalacsonyabb ár számít, nem a mi irodánkat keresi.

 

4. Utasközpontú kiszolgálás
Az online utazási irodákkal ellentétben, ahol gyakran kizárólag virtuális asszisztensekkel vagy chat robotokkal lehet csak kommunikálni, a TENSI nagy hangsúlyt fektet az utasközpontú kiszolgálásra. Telefonos vagy emailes kapcsolattartás mellett utasainkat szívesen látjuk irodáinkban is. Hozzáértő utazási tanácsadóink személyes konzultáció alapján rakják össze árualapját, s közben boldogan válaszolnak minden kérdésre és azonnal elhárítják az esetlegesen felmerülő nehézségeket.

 

5. Magyar tulajdonosi gárda

A TENSI 100%-ban magyar tulajdonosi háttérrel rendelkező cég. Tulajdonosaink a cég mindennapi életében és irányításában a mai napig aktívan részt vesznek.

 

6. Profi csapat

A TENSI-nél a tradíció és innováció kéz a kézben jár, így fiatal kollegáink mentorai olyan munkatársak, akik már több évtizede adják szaktudásukat és szívüket az utasoknak és a TENSI csapatának.

 

7. Kis létszámú csoportos utak

A TENSI csapata színes, változatos csoportos út kínálatát mindig úgy állítja össze, hogy kis létszám és tartalmas program mellett jusson idő pihenésre is.

 

8. A tengeren is otthon vagyunk

Cégünk a magyar piacon az egyik legnagyobb óceánjáró kínálattal rendelkezik, és tucatnyi nívós hajótársaság kiemelt ügynökei vagyunk.

 

9. Személyre szabott ajánlatok

Kreatív csapatunk számára nincs lehetetlen, segítünk bármilyen különleges utazás megvalósításában, a világ szinte bármely pontján.

 

10. Garancia

A TENSI 40 éves fennállása alatt hatalmas sikerek és elismerések mellett számos nehézséggel is szembesült, gazdasági válságok, természeti katasztrófák és világjárványok formájában. Konzervatív üzletpolitikájának köszönhetően azonban minden eddigi megpróbáltatást sikeresen átvészelt, így a cég tökéletes választás azok számára, akik jó értelemben vett tradicionális és állandó értékekkel bíró utazási szolgáltatót keresnek.

 

 

Kérje ajánlatunkat!

Vissza
Kérje ajánlatunkat!