Mauritius

Álomnyaralás – Fűszervarázs – Béke szigete

Miért Mauritius?

A sziget egy gyönyörű smaragd, csodálatos hegyekkel, növényzettel és óceánparttal. Azoknak ajánljuk, akik szívesen fedeznek fel új tájakat, szeretnek megismerkedni a helyi lakossággal, de ugyanakkor homokos pálmafás tengerpartra is vágynak.

A sziget igazi paradicsom lehet pároknak, nászutasoknak, de a hotelek szívesen fogadnak családokat is, sok gyerekprogrammal.

 

 

Mikor utazzunk?  

Mauritiuson két évszak van, a párás meleg nyár és a száraz, kevésbé meleg tél. A nyár novembertől áprilisig tart, a legmagasabb nappali hőmérséklet 30 C fok körül van, az óceán 27-28 fokos. Azoknak ajánljuk ezt az időszakot, akik nyaralni, fürödni szeretnének. A tél áprilistól október végéig tart, felhősebb, csapadékosabb ez az időszak. A levegő hőmérséklete 22-25 fok. Ebben az időszakban is érdemes a szigetre látogatni, főleg azoknak, akik szeretnek kirándulni és túrázni.

A keleti partvidék időjárása nagyban eltér a nyugati területekétől. Az ország keleti része januárban és februárban sokkal szárazabb, a csapadék nagy része a hegyekben, a középső és a nyugati tájakon hullik. A legmagasabb hőmérséklet január és április között mérhető. Az év első három hónapjában előfordulnak erős ciklonok. A legpárásabb az októbertől júniusig terjedő időszak.

 

Utazáshoz szükséges

Útlevél: Az utazás feltétele a hazaérkezést követő legalább 6 hónapig érvényes útlevél.

Vízum: Magyar állampolgárok meghatározott feltételek teljesítése esetén vízummentesen utazhatnak be az országba (az utazás időpontját 6 hónappal meghaladó érvényességű és két üres oldallal rendelkező útlevél; visszautazásra szóló, érvényes repülőjegy; visszaigazolt szállásfoglalás; jogosultság a származási/tartózkodási hely szerinti országba történő belépésre; a tartózkodáshoz szükséges anyagi feltételek igazolása (100 USD/nap).

 

Repülőjegy árak: Kérje személyre szabott ajánlatunkat! Megkeressük Önnek a legjobb repülőjegyet!

 

Magyar nyelvű idegenvezetés

Magyar nyelvű asszisztencia kérhető a transzferekhez. Felár ellenében foglalhatók fakultatív programok magyar nyelven. Irodánkban előre lefoglalható, kérje ajánlatunkat!

 

Fakultatív programok

-Port Louis, Pamplemousses Botanikus Kert, Cukormúzeum

-Hajózás Ile aux Cerfs szigetére

-Tea túra és Vanília Park

-Katamarán hajózás a Benitiers-szigethez, delfin lessel

-Chamarel vízesés túra

-Bor és rum túra

 

Kérje ajánlatunkat!

 

 

Vissza
Kérje ajánlatunkat!