Ázsia   Amerika   Afrika

 

 

 

 

 

 

Afrika

 

 

Serengeti szafari program és Zanzibár


 

„Kedves László!

A Serengeti-Zanzibári programmal kapcsolatosan szeretnék köszönetet mondani mind az Irodának, mind a program Idegenvezetőjének, Kakuk Lacinak.

Csodás helyeken jártunk, nagyszerű ismereteket szereztünk, ami nagyban köszönhető az Idegenvezető lelkiismeretes, minden igényt kielégítő, az utasokra maximális figyelmet fordító munkájának.

Az elkövetkező időre hasonló szép utakat, és sok sikert kívánok:

Cs.G.M.

(nagyon elégedett utas)”

Ázsia

 

 

 

 

Thaiföld

 

Tisztelt Címzettek!
 
Vasárnap értünk haza egy Thaiföldi utazásról, ahol a férjemmel és egy baráti házaspárral vettünk részt.  Nagyon jól éreztük magunkat!! Az utazás, a szállások, az ellátás és a programok is tökéletesek voltak, de a dicséretre leginkább  méltó az idegen vezetőnk , Kakuk László, aki maximálisan mindenben a segítségünkre volt, hihetetlen tájékozottsága, segítő készsége, elvarázsolta szerintem az egész csapatot. Köszönet neki mindenért!!! Ha legközelebb útnak indulunk, keressük az általa vezetett lehetőségeket!
Kérem adják át neki üdvözletünket!

 

 


Kedves Utazási Iroda !

  

Március 19-én érkeztünk haza a Srí Lanka - Maldív szigetek körutazásról.

Szeretném megköszönni a gondos szervezést, a kitűnő programokat, a szállások minőségét, 

--- tulajdonképpen az egész körutazást.

Mindennel nagyon meg voltunk elégedve.

Külön kiemelném Molnár Zita segítőkészségét az utazás előkészítésében Bármikor szívesen válaszolt kérdéseimre, nem érezte tehernek a velünk való foglalkozást.

 

 Köszönettel tartozunk Zsarnóczay Klaudia  idegenvezetőnek is.

Nagyon profi munkát végzett. Hatalmas   tudással rendelkezik az adott térségről, nem utolsó sorban kiváló előadó. Soha nem volt unalmas az előadása.

Mindenkire nagyon figyelt, ha észrevette, hogy valaki segítségre szorul, azonnal ott termett.

 

Jó volt   Klaudiával, jó volt a Tensi-vel utazni !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Még egyszer KÖSZÖNET !!

 

Üdvözlettel : Bálint Jánosné

  

 


Nagy Srí Lanka körutazás Maldív-szigeteki pihenéssel és dubaji villámlátogatással - csoportos körutazás tengerparti pihenéssel

2018. március 8-20. / 13 nap-11 éj

 

„Kedves Nikoletta,

 

Mint ahogy az előbb is mondtam nagyon szuper volt minden! A Sigiriyai szállás eléggé elszeparált volt, ami abból a szempontból volt rossz, hogy nem nagyon lehetett délutáni sétát tenni! Nem tudom van e frekventáltabb szállás ezen a területen, de ha igen lehet az jobb választás lenne! A többi szállás rendben volt! A maldív szigeteken mindenképp jobb választás a beach villa(a szabad ég alatti fürdőszoba zseniális élmény), az ocean nem tud többet, nagyon elszeparált! Ennyi a szállásról! A Colomboi városnézést mi letudtuk az első napon szerintem így jobb volt mintha a végén lett volna! Amúgy a semmi extrát nem adott ez a városnézés(akár ki is hagyható).

 

A helyi igedenvezető nagyon kedves és hozzáértő volt! Viszont az igazi plussz idegenvezetői élményt DUZS ADRIENN tette hozzá az úthoz! Nagyon jól felkészült volt, nem volt olyan dolog amiben ne segített volna! A feleségemnek mind a repülőn mind a Maldív szigeteken születésnapi meglepetést szervezett. Szinte már olyan érzésem volt, mintha egy nagyon jó barát utazna velünk, aki mindent megtesz, hogy a legjobban érezzük magunkat! Nekem Ő a következő utjaink során garanciát jelentene a profi idegenvezetésre!
 

Dr. Szatmári Gergely”

 


Maldív-szigetek 

 

Tensi kedvenc: Hilton Maldives Iru Fushi Resort & Spa

 

Kedves Éva !

Nem tudom meddig tudjuk fokozni a jó, jobb, még jobb, legjobb utakat és szállodákat, de ez megint egy csúcs volt !!

A térség már magában a tömény gyönyör, de ez a szálloda rengeteget tett még hozzá. Isteni volt az egész, úgy ahogy volt. Egyáltalán nem akartunk hazajönni.

De az biztos, hogy vissza fogunk még menni. Mindenkinek csak ajánlani tudom, hibátlan volt, nem lehet belekötni semmibe.

Az étkezés, éttermek is a csúcson voltak, a kiszolgálás pedig természetesen olyan "keleti" egy kis "Hiltonnal" fűszerezve, vagyis szinte utolérhetetlenül udvarias, kedves, előzékeny... ( kifogytam a jelzőkből ). Esti program: séta a holdfényes óceán partján órákon át.

Azt hiszem itt ezt kell csinálni, mert egyéb "program" nem nagyon volt, zene minden este a parti bárban, de alig voltak rajta, mindenki  "elvolt" a természet csodájával inkább szép csendben. Valójában a csend még ami frenetikus volt. Nappal és este is. Nekünk pont ez kellett. Külön medence is volt, ami majdnem beleért az óceánba , csak felnőtteknek, azaz gyerek oda nem jöhetett.

Úgy látszik többen vagyunk, akik a békéért mennek oda.

Órákig mondhatnám a szuperlatívuszokat, úgy, hogy abbahagyom. Több ezer fotót készítettünk, mert nem lehetett betelni vele.

Üdv: BK”

 


 

Omán

 

Kedves Éva !

Megjöttünk és minden csodálatos volt. Igaz, hogy az út kicsit hosszú és macerás, de megéri. A szálloda talán az egyik legjobb, ahol valaha jártunk, a tenger meleg és tiszta, az emberek kedvesek, és most jó kevesen is voltak, szerencsénkre, nyugalom és béke honolt.
Köszönjük a segítséget, máskor is keresünk majd valami legalább ilyet.

Üdv: B.K.
Omán: Shangri La Barr Al Jissah Resort 5*

 


 

Bali

 

Kedves Renáta,

Sikeresen hazaérkeztünk és már kipihentük a hosszú utazás fáradalmait.
Minden nagyon jól sikerült és elégedettek voltunk a szállással és a repülés körülményeivel. Az természetes, hogy hosszú az út és valamennyire fárasztó is. Meg hát az időeltolódás, ami nem kikerülhető.
Amivel a leginkább elégedettek voltunk, az a kinti Panoráma Tours partnerük professzionális szervezése (mindig időre jöttek, kedvesek voltak és főként ragyogó programok voltak: lehetőséget kaptunk így a sziget jobb megismerésére)
Szóval mindennel elégedettek voltunk és köszönjük a szervezésüket. Küldök egy fotót is, egyúttal remélem hogy jövőre az év elején (jan. közepe, febr. közepe) sikerül majd az Önök közreműködésével valamilyen ehhez hasonló egzotikus helyre ismét eljutnunk.

 

Üdvözlettel: Kincs Béla
Bali, Grand Mirage Hotel

 


 

Thaiföld

 

 

Kedves Jóri Valéria!

Ezúton szeretnénk köszönetet mondani a gyönyörű nyaralásunk szervezéséért, köszönjük a tanácsit, melyek segítettek, hogy minden tökéletes legyen. Köszönjük Hermann Gábor úrnak is a felülmúlhatatlan idegenvezetést.
Reméljük hamarosan lesz alkalmunk ismét a Tensivel utazni.

 

Üdvözlettel: Óhegyi József és felesége

Thaiföld

 

 


 

Thaiföld

 

 

Kedves Jóri Valéria!

Ezúton szeretnénk köszönetet mondani a gyönyörű nyaralásunk szervezéséért, köszönjük a tanácsit, melyek segítettek, hogy minden tökéletes legyen. Köszönjük Hermann Gábor úrnak is a felülmúlhatatlan idegenvezetést.
Reméljük hamarosan lesz alkalmunk ismét a Tensivel utazni.

 

Üdvözlettel: Óhegyi József és felesége

Thaiföld

 


 

Thaiföld


Részt vettünk az Önök által szervezett Thaiföld-északi körút programon 2005 január 7-19. között.
Ezúton szeretnénk a magunk és 6 fős baráti társaságunk nevében akik ezen az útvonalon együtt utaztunk (beleértve Vágó István barátunkat) hangsúlyozni, hogy az utazás, program kiválóan szervezett és érdekes volt. A programok sikeres lebonyolításában és az egész út élménydússágában elsősorban a kiváló idegenvezető Kis Sándor szerepe volt meghatározó. Ilyen felkészült, fantasztikus általános műveltséggel rendelkező és mindehhez még fáradhatatlan vezetővel (bár kevés társasúton vettünk eddig részt) egyszerűen élmény eltölteni egy utazást! Meg kell említenünk a kinti ITC társiroda idegenvezetőjének kiválóságát is mely az utazás egész időtartama alatti kitűnő szervezést illeti. A két vezető így együtt biztosította, hogy jól éreztük magunkat és a jövőben amennyiben délkelet-Ázsia irányába megyünk a Kis Sándor ill. Önök által szervezett programot választunk.
Bár kitöltöttük az Önök által kért információs lapot, úgy éreztük ezt külön levelünkkel is hangsúlyoznunk kell.

dr. Pinke György

 


 

Kína

 

Ezúton szeretném elismerésemet kifejezni, és egyben megköszönni, amiért a szeptember 24-22 közötti kínai utamat olyan felkészült, nagyszerű idegenvezetővel tölthettem, amilyen Nagy Zoltánné, Kalmár Erzsébet.
Nélküle ez az út sokkal szegényebb lett volna, és a vele töltött kilenc nap arra fog ösztönözni, hogy ezentúl is a Tensí útjait keressem.

Üdvözlettel: Sándor Anikó

 


 

 

 

 

Amerika

 

 

 

Jamaika

 

Kedves Bettina,

Rengeteg élménnyel gazdagodva jöttünk haza, nagyon jó nyaralás volt és még egyszer nagyon köszönöm, hogy annyit segített, hogy megvalósulhasson!

 Szép napot és üdv,

Zsuzsa

 


 

 

Kuba

 

Kedves Ágnes!

Nagyon szépen köszönünk mindent, majd a következő utazásnál is keresni fogjuk. Köszönettel:E. J 

 

Kedves Ágnes!
Szerencsésen megérkeztünk, sok szép élménnyel, melyhez Önök nagy mértékben hozzájárultak. Munkájukat ezúton is köszönjük. 1Köszönjük a munkájukat sok szeretettel: E.J

 


 

Kuba

 

"2012. október 6 - 16 között nyaraltunk Kubában, a TENSI ajánlásával és

szervezésében.

 

Az utazás megszervezéséért, a szállodák kiválasztásáért -Havanna Central Park Hotel, és  Varadero Iberostar -  köszönet az iroda munkatársának, Jóri Valériának!

 

Külön köszönet a kubai  Odalys Espinoza Martinez idegenvezetőnek,  akire nem is az "idegenvezető" megnevezés illik. Sokkal inkább vendéglátó és barát. Az első nap késő este felkeresett a szállodában annak ellenére, hogy Havanna

külvárosában lakik, és autó nélkül közlekedik. A havannai városnézés, a kirándulások, autóbérlés, külön programajánlások, esti koncertek, szórakozások - mindaz, ami a nyaralást felejthetetlenné teszi biztosította, megszervezte és mellettünk volt. Segítségével ismerhettünk meg olyan helyeket, ahová túristákat nem visznek el. A "lehetetlent" is el tudta

intézni. Szakmai (idegenvezetői) tudása, történelmi ismeretei igen magas színvonalúak, intelligenciája hasonlóképpen. Eredeti végzettsége atomfizikus, majd itt Budapesten elvégezte a Műszaki Egyetemet, tehát

kiválóan beszél magyarul, de angolul, németül, franciául is. Mindezt azért tartom fontosnak leírni, mert a TENSI Utazási Iroda magas színvonalú, igényes útjaihoz csakis ilyen idegenvezető "illik", aki az utasokért dolgozik, aki szeretettel és lelkesedéssel végzi a munkáját.  A tíz nap alatt sem felesleges várakozásban, sem bosszúságban, sem pontatlanságban nem volt részünk, csak profizmusban. Köszönhető mindez

Odalys Espinoza Martinez idegenvezetőnek. 

 

Köszönettel és üdvözlettel: Dr. Sziliné Ríz Magdolna"

 

 
Kedves Adrienn,
 

csak szeretnék visszajelezni, hogy megérkeztünk Kubából, nagyon jól sikerült az út. Minden rendben volt, transzferek, hotelek (havannai hotel elsőre furcsa volt, de láttuk, hogy ez volt a létező legjobb - Iberostar Varadero viszont fantasztikus), és a kinti idegenvezetőket is csak dícsérni tudom :) a fakultatív programok is szuperek voltak.

Nagy élmény volt :)

 

Zs.

 

 


 

Mexikó - Acapulco

 

Tisztelt Utazási iroda!

 

Nemrég jöttem meg az Önök által szervezett mexikói útról.

Nagy élmény volt az utazás. Jol szervezett ut volt. Jók  voltak a mexikoi partner iroda képviselői. Egy dolog miatt van hiányérzetem, több napot kellett volna Acaplcoban tölteni, mert csodálatos volt Acapulco. Talán 14 naposra kellene szervezni az utat, ha már ennyit utazunk , 1-3 nap

plusz szállásköltség megérné a hosszabb pihenést.Tulajdonképpen mindenkinek ez volt a véleméye az utitársak közül.Külön köszönet Vass Magdinak ahogy vitte a csoportot. Igyekezett a felmerült problémákat megoldani.
 

Üdvözlettel: Ropoliné dr Senoha Zsuzsanna

 

 

  

Mexikó - Acapulco

 

 

 

Tisztelt Utazási Iroda!

Szeretném megköszönni a február 11-21 közötti Mexikó-Acapulco-i nyaralással egybekötött utazásunkat, elsősorban idegenvezetőnknek Vass Magdinak, lelkiismeretes munkáját. Tudásával nagyban hozzájárult ismeretink bővítéséhez.
Humorával, tapasztalatával felejthetetlenné tette az utat számunkra.

Tisztelettel: Őriné Ildi
 


 

Ez év februárjában utaztunk önökkel Kubába. Az idegenvezetőnk Vas László volt. Ezúton szeretnénk megköszönni az idegenvezetőnk kedvességét, hogy felejthetetlenné tette számunkra ezt a nyaralást.

Köszönettl: Bilik János

 

 


 

Mexikó

 

Örülünk, hogy a Tensit választottuk!
Csodálatos út áll mögöttünk, köszönet Vass Krisztinának aki igen felkészült, mindenben segítőkész, nagyon szép emlékekkel tértünk haza Mexikóból!
Még egyszer köszönet s reméljük fogunk még utazni a Tensivel!

 

Üdvözlettel: Király László és Dr. Benkő Gézáné

 

  

Mexikó - Acapulco


Az Önök szervezésében 2005.február 2-12-ig tartó Mexikó-Acapulco társasutazáson vettünk részt a férjemmel.
Ez úton szeretnénk megköszönni Vass Krisztina és Vass Magdi idegenvezetők munkáját, akik mindent megtettek azért, hogy jól érezzük magunkat. Nagy szerepük volt abban, hogy a csoportnak sikerült összekovácsolódnia, és ez által kellemes hangulatban telt az üdülés.
Még egyszer köszönünk mindent, reméljük, hogy alkalmunk lesz még az Önök irodájával utaznunk. Sok sikert kívánunk további munkájukhoz.

dr. Koronczay Miklósné

  

Mexikó


Immáron második alkalommal utaztam az Önök Utazási Irodájuk szervezésében Külföldre. Az első, 2004. januárban volt, amikor Thaiföldre utaztam. A második alkalom ez év február 02-l2-ig, Mexikóban. Most sem csalatkoztam Önökben. Ezt az utat is, magas színvonalon szervezték. Az idegenvezetés, melyet Vass Krisztina és Vass Magdi csinált kifogástalan volt. Én már sok utazási irodával utaztam az elmúlt évek során, de ilyen színvonalas szolgáltatást, amit Önöktöl kaptam, még egy utazási irodától sem kaptam. Az utazási szándékom bejelentését követően - kedves, figyelmes, részletes eligazítást és tájékoztatást kaptam Venczel Beátától. Aki mindvégig tájékoztatott az aktuális dolgokról.
Az idegenvezetők emberségből, segítőszándékból, kedvességből jelesre vizsgázott. A csoport egyetlen tagja nem tudott olyat kérni, kérdezni, amit nem intéztek volna el azonnal, és ne válaszoltak volna meg pontosan. Mindent megtettek annak érdekében - saját érdeküket félretéve -, hogy jól érezzük magunkat. Lesték a gondolatainkat, és az esetleges veszélyre is időben felhívták a figyelmünket. Amit tettek, profimódon csinálták.


Ősszességében: Ugyan nem kaptam felhatalmazást utastársaimtól arra, hogy a nevükben is nyilatkozzam, de bátran kijelenthetem! Sokkal többet kaptunk ettől az úttól, mint amennyit vártunk: emberséget, jószándékot, előzékenységet.
Engedje meg, hogy most már a magam nevében megköszönjem a TENSI Utazási Iroda minden érintett dolgozójának azt a sok mindent amit kaptam utazásasim során.
Kivánom, hogy tovább öregbítsék Irodájuk jó hírét, hazánkban és a nagyvilágban egyaránt. Ehhez kivánok Önnek és munkatársainak sok sikert, jó egészséget, és minden útjukról szerencsés visszatérést.

Abonyi Ferenc
 

 


 

Peru

 

Kedves Tensi Csapat!

Ez úton is szeretném megköszönni az iroda szervezését és segítségét a Perui utunkkal kapcsolatosan. Vass Magdi vezetésével felejthetetlen és csodás 2 hetet tudtunk eltölteni az Inka birodalomban. Magdi felkészültsége, ismeret anyaga amit számunkra átadott, ahogyan vigyázott ránk és leste minden óhajunkat, olyan lékkört teremtett a csapatban, hogy nekünk más dolgunk nem volt csak jólérezni magunkat. Latin Amerika egy nagyon nehéz és misztikus világ egy Európai utazó számára. Aki oda megy annak mindenkép rendelkeznie kell tökéletes spanyol nyelvtudással, az ottani emberekhez adaptálódó mentalitással, és helyismerettel ahhoz, hogy zökkenő mentesen tudja vezetni és vinni a csapatát, és szerencsénkre Magdiban ez mind meg is volt! A mi védő angyalunk " Pacha mamánk" Magdi számára nem volt lehetetlen semmi sem! A két hét alatt erőt próbáló ámbár izgalmas és gyönyörű túrákat szervezett, ami után mi mindig kidőltünk, és sosem értettük, hogy ő hogyan bírja ezt az iramot, mivel ő feküdt le mindig utoljára, de reggel már ő várt minket a kávéval, és közben a másnapi kérdéses ügyeink el voltak intézve! Egyszerűen fantasztikusan ügyintézte a dolgokat, és ha kellett vitába szállt bárkivel az érdekünkben, amit mi a háttérben fél szemmel láttunk, majd végül mindig mindent úgy alakított, hogy nekünk jó legyen és csak élvezzük a helyet ahol járunk. Nagyon sokat tanultunk ezen az úton az Inka kultúrából, a Spanyol gyarmatosításból, a Vary kultúrából, amit külön köszönünk a Magdinak, mert a 10 éves fiam számára ezt így egy iskolában sem fogják neki megtanítani. Hajózni a Titicaca tavon, megmászni a Machu Pichut, repülni a Nasca vonalak felett, homokfutózni az Atacama sivatagban, látni az Inka szent völgyet, Cusco és Lima városát olyan érzés volt, amit legjobban a katarzis élményével lehetne jellemezni. Magdi odafigyelésével még a velünk utazó két kiskorú gyermek is élvezettel hallgatta és nézte a látnivalókat, majd hazaérve az élménybeszámolót Magdi szavaival mondta el, ami azt jelenti valóban megjegyezte és megtanulta azt amit hallott tőle. Életünk eddigi legszebb utazását és élményét kaptuk a Tensitől és Vass Magditól, és mindenkinek csak ajánlani tudom az ehhez hasonló szervezett Perui programot.

Nagyon köszönjük Tensi!
Üdvözlettel:
Nagy Judit és Takács Bálint
 

 

 


 

Barbados

 

Kedves Éva!

Nagyon jól érezzük magunkat itt Barbados-on.
Köszönjük a szervezést, az esküvőnk nagyon jól sikerült.

Üdv: Mr. and Mrs. Bereczki

 

 


 

Kuba


Szuper jól éreztük magunkat! A szálloda fantasztikus volt, az ellátás szintén, az ország pedig elképesztő hangulattal rendelkezik, a nyomorúságuk ellenére is (Kuba, Hotel Paradisus Varadero 5*)! András, az idegenvezetőnk, szuperul vezette a programokat, nagyon-nagyon elégedettek és boldogok vagyunk! Sok szép élménnyel tértünk haza, de már most visszamennénk!
Még egyszer nagyon köszönünk mindent! Legközelebb is számíthattok Ránk!

Szilasi Judit

 

 


 

Vissza
Kérje ajánlatunkat!