CIB Mastercard Gold bankkártya

Tensi kedvezményekkel

Próbálja ki Ön is a CIB Bank által kibocsátott CIB Mastercard Gold ( Tensi kedvezményrendszerrel) betéti kártyát, melyhez Tensi kedvezményrendszer kapcsolódik, s amely az első évben (meghatározott feltételek teljesülése esetén) díjmentesen vehető igénybe*.

 

A CIB Mastercard Gold bankkártyák lehetőséget biztosítanak arra, hogy különleges, széles körű prémium szolgáltatások közül válogathasson.

 

A CIB Bank és a Tensi Kft. együttműködése révén magas színvonalú ajánlatok közül választhatja ki az Önnek leginkább megfelelőt, legyen szó akár kiemelt banki szolgáltatásokról, egyedi igények alapján összeállított utazásról, vagy a Tensi partnerüzleteiben árengedménnyel történő vásárlásról.

 

A Tensi Klub tagjaként, az Önt megillető kedvezmények igénybevételéhez, mindössze annyit kell tennie, hogy a katalógusban szereplő partnereknél bankkártyájával fizet, ezáltal érvényesítve 3%–20%-os árkedvezményét.

 

Bízunk abban, hogy a CIB Bank és a 2008-ban, 2010-ben és 2012-ben is az év utazási irodájának választott Tensi Utazási Iroda együttműködésével kialakított szolgáltatáscsomag elnyeri tetszését, és a jövőben is elégedett ügyfeleink körében üdvözölhetjük Önt.

 

A bankkártya által kínált kedvezmények:

  • Vásárlási kedvezmények

3–20%-os kedvezmény a Tensi Utazási Iroda partnereinél, belföldön és külföldön egyaránt, legyen szó akár étteremről, ruházati termékekről vagy különböző szolgáltatásokról.

  • Utazási kedvezmények

A bankkártyabirtokosaként jogosulttá válik

  • Díjmentes fizetés

Több millió elfogadóhelyen használhatja kártyáját és a Bank sem belföldi, sem külföldi vásárlásokért nem számít fel díjat.

 

Válogasson kedvére elfogadóhelyeink közül és vegye igénybe 3-20%-os kedvezményét!

 

A kedvezmények az alábbi típusú elfogadóhelyeken vehetôk igénybe:

 

Ha többet szertne megtudni a Tensi kedvezményeket biztosító CIB Mastercard Gold Bankkártyáról, akkor látogasson el a www.cib.hu honlapra, vagy hívja a CIB24 telefonos ügyfélszolgálatot

 

CIB Mastercard Gold (Tensi kedvezményrendszerrel) bankkártya Tensi kedvezményekkel A részletekrôl tájékozódjon az éjjel-nappal hívható CIB 24 ügyfélszolgálaton, a 06 40 242 242 telefonszámon! Kedvezmények több mint 200 elfogadóhelyen, belföldön és külföldön.

 

*A pénzügyi szolgáltató a CIB Bank Zrt. A Bank a CIB Mastercard Gold ( Tensi kedvezményrendszerrel) kártya első éves díjából Prémium banki ügyfeleinek 50%-os kedvezményt nyújt, Privát banki ügyfelei részére pedig a kártya első díja 0 forint. A bankkártya igénylésének feltételeit az ügyféltájékoztató, a szerződéses feltételeit a CIB Bank Zrt. Lakossági Üzletág Általános Szerződési Feltételei, és a vonatkozó Kondíciós Listája tartalmazza. Igényelhető: a Tensi irodákban, valamint a CIB bankfiókokban.

** Az utazási kedvezmény kizárólag Tensi irodákban a Tensi saját szervezésű, teljes árú utazások részvételi díjából érvényesíthetô. A kedvezmények nem halmozhatók és nem vonatkoznak az akciós ajánlatokra. A kedvezmény igénybe vételének részletes feltételei megtalálhatók a www.tensi.hu oldalon a kedvezmények címszó alatt.

 

***A biztosítási szolgáltatás feltételeirôl a www.cib.hu CIB Mastercard Gold bankkártya TENSI kedvezménnyel aloldalán olvashatóak részletes információk.

 

**** Jelen tájékoztatás nem teljes körű, a CIB Bank Zrt. részérôl nem minôsül ajánlattételnek, célja kizárólag a figyelem felkeltése. A Bank a bírálat jogát fenntartja, Jelen hírdetésben megjelenő kártyakép tájékoztató jellegű. A kártyakép meghatározásának a jogát a Bank fenntartja.

Tensi klub

CIB Mastercard Gold bankkártya Tensi kedvezményekkel

Köszöntjük honlapunkon!

 

Próbálja ki Ön is a CIB Bank által kibocsátott CIB Mastercard Gold betéti kártyát*, melyhez Tensi kedvezményrendszer kapcsolódik.

 

A bankkártya által kínált kedvezmények:

- 5-20% árkedvezmény a Tensi partnerhálózat üzleteiben.
- Számlacsomagtól függően meghatározott számú díjmentes készpénzfelvételi lehetőség, bármely bank belföldi készpénzkiadó automatájából.
- 8% kedvezmény a Tensi utak részvételi díjából.**
- A világ bármely országára érvényes, korlátlan számú utazásra vonatkozó, kiemelt összegű díjmentes utazási biztosítás.*** (A biztosítás a Chartis Hungary szolgáltatása.)

Válogasson kedvére elfogadóhelyeink közül és vegye igénybe 5-20%-os kedvezményét!

 

Ha többet szertne megtudni a Tensi kedvezményeket biztosító CIB Mastercard Gold Bankkártyáról, akkor látogasson el a www.cib.hu honlapra, vagy hívja a CIB24 telefonos ügyfélszolgálatot.

 

*A CIB Mastercard Gold ( Tensi kedvezményrendszerrel) betéti kártya kibocsátója a CIB Bank Zrt, igényelhető a Tensi irodákban, valamint a CIB bankfiókokban. Jelen tájékoztatás nem teljes körű, a CIB Bank Zrt. részéről nem minősül ajánlattételnek, célja kizárólag a figyelem felkeltése. A CIB Mastercard Gold ( Tensi kedvezményrendszerrel) kártya részletes feltételeit a bankszámlára vonatkozó kondíciós listák és Lakossági Üzletág Általános Szerződési Feltételek tartalmazzák. A kártya első éves díja a Private ügyfelek részére 0 forint, Prémium ügyfelek részére a bank 50%-os kedvezményt biztosít. A Bank a bírálat és a kártyakép meghatározásának jogát fenntartja.

** Az utazási kedvezmény kizárólag Tensi irodákban a Tensi saját szervezésű, teljes árú utazások részvételi díjából érvényesíthető. A kedvezmények nem halmozhatók és nem vonatkoznak az akciós ajánlatokra. A kedvezmény igénybe vételének részletes feltételei megtalálhatók a www.tensi.hu oldalon a kedvezmények címszó alatt.

***A biztosítási szolgáltatás feltételeiről a www.cib.hu CIB Mastercard Gold ( Tensi kedvezményrendszerrel) bankkártya TENSI kedvezménnyel aloldalán olvashatóak részletes információk.

 

Cib Mastercard Gold bankkártya     Cib Mastercard Gold bankkártya-Tensi kedvezményrendszerrel

 

 

Vissza
Kérje ajánlatunkat!