CIB Mastercard Gold bankkártya

Tensi kedvezményekkel

Próbálja ki Ön is a CIB Mastercard Gold Betéti- és Hitelkártyát, melyekkel kedvezményesen vásárolhat a Tensi partnerhálózatánál, valamint kedvezőbb áron veheti igénybe a Tensi utazási ajánlatait! CIB Mastercard Gold Hitelkártya THM: 39,58%*

 

A CIB Mastercard Gold bankkártyák lehetőséget biztosítanak arra, hogy különleges, széles körű prémium szolgáltatások közül válogathasson.

 

A CIB Bank és a Tensi Kft. együttműködése révén magas színvonalú ajánlatok közül választhatja ki az Önnek leginkább megfelelőt, legyen szó akár kiemelt banki szolgáltatásokról, egyedi igények alapján összeállított utazásról, vagy a Tensi partnerüzleteiben árengedménnyel történő vásárlásról.

 

A Tensi Klub tagjaként, az Önt megillető kedvezmények igénybevételéhez, mindössze annyit kell tennie, hogy a katalógusban szereplő partnereknél bankkártyájával fizet, ezáltal érvényesítve 5%–20%-os árkedvezményét.

 

Bízunk abban, hogy a CIB Bank és a 2008-ban, 2010-ben és 2012-ben is az év utazási irodájának választott Tensi Utazási Iroda együttműködésével kialakított szolgáltatáscsomag elnyeri tetszését, és a jövőben is elégedett ügyfeleink körében üdvözölhetjük Önt.

 

A bankkártya által kínált kedvezmények:

  • Vásárlási kedvezmények

5–20%-os kedvezmény a Tensi Utazási Iroda partnereinél, belföldön és külföldön egyaránt, legyen szó akár étteremről, ruházati termékekről vagy különböző szolgáltatásokról.

  • Utazási kedvezmények
  •  A bankkártyabirtokosaként jogosulttá válik kedvezményekre a Tensi Utazási Iroda utazási ajánlataiból. 

 

Válogasson kedvére elfogadóhelyeink közül és vegye igénybe 5-20%-os kedvezményét!

 

A kedvezmények az alábbi típusú elfogadóhelyeken vehetôk igénybe:

 

Ha többet szeretne megtudni a Tensi kedvezményeket biztosító CIB Mastercard Gold Bankkártyáról, akkor látogasson el a www.cib.hu  honlapra, vagy hívja az éjjel-nappal hívható  CIB24 telefonos ügyfélszolgálatot a (+36 1) 4 242 242 telefonszámon!

 

*A pénzügyi szolgáltató a CIB Bank Zrt. A bankkártya igénylésének feltételeit az ügyféltájékoztató, a szerződéses feltételeit a CIB Bank Zrt. Lakossági Üzletág Általános Üzletszabályzata, a Bankkártyára Vonatkozó Különös Üzletszabályzata Fogyasztók Részére, és a vonatkozó Kondíciós Listája tartalmazza. Igényelhető: a CIB bankfiókokban. A Teljes Hiteldíj Mutató (THM) meghatározása az aktuális feltételek, illetve a hatályos jogszabályok figyelembevételével történt és a feltételek változása esetén mértéke módosulhat. A THM mutató értéke nem tükrözi a hitel kamatkockázatát. A feltüntetett THM-érték számítása 795 000 forint hitelkeret és 3 éves futamidő figyelembevételével történt. A hitelkártya nem egyenletes törlesztésű hitelnek minősül. A hitelkamat típusa változó. Jelen tájékoztatás nem teljes körű, nem minősül ajánlattételnek, célja kizárólag a figyelem felkeltése. A bank a bírálat jogát fenntartja. A jelen honlapon megjelenő kártyakép tájékoztató jellegű. A kártyakép meghatározásának a jogát a bank fenntartja. A betéti bankkártya és hitelkártya részletes feltételeit a fogyasztók és egyéni vállalkozók részére szóló Általános Lakossági Üzletszabályzat, a fogyasztók részére szóló Bankkártyákra vonatkozó Különös Üzletszabályzat, fogyasztók és egyéni vállalkozók részére szóló Bankszámlákra és Fizetési műveletekre vonatkozó Különös Üzletszabályzat, továbbá a díjakat és költségeket a vonatkozó Kondíciós Lista és az ügyféltájékoztató tartalmazza.

 

*** Az utazási kedvezmény kizárólag Tensi irodákban a Tensi saját szervezésű, teljes árú utazások részvételi díjából érvényesíthetô. A kedvezmények nem halmozhatók és nem vonatkoznak az akciós ajánlatokra. A kedvezmény igénybevételének részletes feltételei megtalálhatók a www.tensi.hu oldalon, a ’Tensi CIB kedvezmény rendszer’ menüpont alatt.

Tensi klub

CIB Mastercard Gold bankkártya Tensi kedvezményekkel

Köszöntjük honlapunkon!

 

Próbálja ki Ön is a CIB Bank által kibocsátott CIB Mastercard Gold betéti kártyát*, melyhez Tensi kedvezményrendszer kapcsolódik.

 

A bankkártya által kínált kedvezmények:

- 5-20% árkedvezmény a Tensi partnerhálózat üzleteiben.
- Számlacsomagtól függően meghatározott számú díjmentes készpénzfelvételi lehetőség, bármely bank belföldi készpénzkiadó automatájából.
- 8% kedvezmény a Tensi utak részvételi díjából.**
- A világ bármely országára érvényes, korlátlan számú utazásra vonatkozó, kiemelt összegű díjmentes utazási biztosítás.*** (A biztosítás a Chartis Hungary szolgáltatása.)

Válogasson kedvére elfogadóhelyeink közül és vegye igénybe 5-20%-os kedvezményét!

 

Ha többet szertne megtudni a Tensi kedvezményeket biztosító CIB Mastercard Gold Bankkártyáról, akkor látogasson el a www.cib.hu honlapra, vagy hívja a CIB24 telefonos ügyfélszolgálatot.

 

*A CIB Mastercard Gold ( Tensi kedvezményrendszerrel) betéti kártya kibocsátója a CIB Bank Zrt, igényelhető a Tensi irodákban, valamint a CIB bankfiókokban. Jelen tájékoztatás nem teljes körű, a CIB Bank Zrt. részéről nem minősül ajánlattételnek, célja kizárólag a figyelem felkeltése. A CIB Mastercard Gold ( Tensi kedvezményrendszerrel) kártya részletes feltételeit a bankszámlára vonatkozó kondíciós listák és Lakossági Üzletág Általános Szerződési Feltételek tartalmazzák. A kártya első éves díja a Private ügyfelek részére 0 forint, Prémium ügyfelek részére a bank 50%-os kedvezményt biztosít. A Bank a bírálat és a kártyakép meghatározásának jogát fenntartja.

** Az utazási kedvezmény kizárólag Tensi irodákban a Tensi saját szervezésű, teljes árú utazások részvételi díjából érvényesíthető. A kedvezmények nem halmozhatók és nem vonatkoznak az akciós ajánlatokra. A kedvezmény igénybe vételének részletes feltételei megtalálhatók a www.tensi.hu oldalon a kedvezmények címszó alatt.

***A biztosítási szolgáltatás feltételeiről a www.cib.hu CIB Mastercard Gold ( Tensi kedvezményrendszerrel) bankkártya TENSI kedvezménnyel aloldalán olvashatóak részletes információk.

 

Cib Mastercard Gold bankkártya     Cib Mastercard Gold bankkártya-Tensi kedvezményrendszerrel

 

 

Vissza
Kérje ajánlatunkat!