CIB Mastercard Gold Bankkártya – Tensi kedvezményrendszerrel*

Belépő egy exkluzív világba

Részesüljön kivételes figyelemben, extra kiváltságokban, melyeket a CIB Mastercard Gold betéti bankkártya vagy CIB Mastercard Gold hitelkártya nyújt:

 

  • Soron kívüli ügyintézés a bankfiókokban

Megspórolhatja a sorban állást, CIB Mastercard Gold Bankkártyával soron kívül fogadjuk.

  • Beépített utasbiztosítás

A bankkártyához külföldi utazásai időtartamára emelt összegű, automatikus, utazási védelem biztosítás kapcsolódik, így külföldön is gondtalanul élvezheti utazását.

  • CIB Gold Asszisztencia

Autós-, háztartási és orvosi asszisztencia egy telefonszámon elérhető. Ha üzemzavar miatt útközben problémája akad az autójával, vagy háztartásában vészhelyzet miatt sürgősen szakemberre van szüksége, esetleg orvosi tanácsot igényel, ezen a telefonszámon éjjel-nappal segítséget kap.

  • Avis és Hertz Gold nemzetközi klubtagság

CIB Mastercard Gold kártyával az Avis és a Hertz Autókölcsönző is egyedi kedvezményekkel és ajándék klubtagsággal várja: magasabb kategóriás autót kölcsönözhet az alacsonyabb kategóriás modell árán, valamit további kedvezmények illetik a legjobb nemzetközi díjakból.

  • Exkluzív ajánlatok

A Gold kártya birtokosaként jogosulttá válik a Mastercard Premium Selection Program nyújtotta egyedi kedvezményekre és különleges ajánlatokra.

  • Kényelem a repülés előtt

Díjmentes belépés a Mastercard Lounge exkluzív repülőtéri váróba.

  • Vásárlási kedvezmények

3–20%-os kedvezmény a Tensi Utazási Iroda partnereinél, belföldön és külföldön egyaránt, legyen szó akár étteremről, ruházati termékekről vagy különböző szolgáltatásokról.

  • Utazási kedvezmények

A bankkártyabirtokosaként jogosulttá válik a Tensi Utazási Iroda kizárólag a CIB Bank ügyfeleinek kínált egyedi utazási ajánlataira, és 8%-os kedvezményre a Tensi utak részvételi díjából.

  • Díjmentes fizetés

Több millió elfogadóhelyen használhatja kártyáját és a Bank sem belföldi, sem külföldi vásárlásokért nem számít fel díjat.

 

Ha többet szeretne megtudni a Tensi kedvezményeket biztosító CIB Mastercard Gold Bankkártyáról, akkor akkor látogasson el a CIB Bank www.cib.hu honlapjára, vagy hívja a CIB24 telefonos ügyfélszolgálatot a 06 40 242 242 telefonszámon.

 

Jelen tájékoztató nem teljes körű és célja az, hogy a CIB Bank Zrt. rövid áttekintést nyújtson a lakossági Üzletfeleknek minősülő CIB Mastercard Gold betéti- és hitelkártya-birtokosok részére a Mastercard Gold kártyájukhoz kapcsolódó szolgáltatásokról és kedvezményekről.

 

CIB Mastercard Gold hitelkártya esetén a THM: 42,15 %

 

A Teljes Hiteldíj Mutató (THM) meghatározása az aktuális feltételek, illetve a hatályos jogszabályok figyelembevételével történt és a feltételek változása esetén mértéke módosulhat. A feltüntetett THM érték számítása 750.000.- Ft hitelkeret és 3 éves futamidő figyelembe vételével történt.

 

A Bank a szolgáltatások és a kedvezmények megváltoztatásának jogát fenntartja.

 

Kedvezményes és speciális utazási ajánlatok CIB Mastercard Gold bankkártya tulajdonosok számára>>

 

* A CIB Mastercard Gold Bankkártya - Tensi kedvezményrendszerrel kibocsátója a CIB Bank Zrt., igényelhető a CIB bankfiókokban. Jelen tájékoztatás nem teljes körű, a CIB Bank Zrt. részéről nem minősül ajánlattételnek, célja kizárólag a figyelem felkeltése. A CIB Mastercard Gold Bankkártya Tensi kedvezményrendszerrel bankkártyára vonatkozó részletes feltételeket a magánszemélyek bankkártyáira vonatkozó kondíciós listák és a Lakossági Üzletág Általános Szerződési Feltételei tartalmazzák. A kártya éves díja a Private Banking szolgáltatásokra a bankkal szerződést kötött ügyfelek részére 0 forint, a Prémium Banking szolgáltatásokra a bankkal szerződött ügyfelek részére 50 %-os kedvezménnyel vehető igénybe. Új ügyfelek esetén a kártya igénylésének feltétele lakossági bankszámla nyitása a banknál, amelynek egyenlege a kártya igénylésekor minimum 50 000 forint.

 

** Az utazási kedvezmény kizárólag Tensi irodákban, a Tensi saját szervezésű, teljes árú utazások részvételi díjából érvényesíthető. A kedvezmények nem halmozhatók és nem vonatkoznak az akciós ajánlatokra. A kedvezmény igénybe vételének részletes feltételei megtalálhatók a www.tensi.hu oldalon a kedvezmények címszó alatt. Ha többet szeretne megtudni a Tensi kedvezményeket biztosító CIB Mastercard Gold kártyáról, akkor hívja a CIB24 telefonos ügyfélszolgálatot a 06 40 242 242 telefonszámon, vagy küldjön levelet a tensi@cib.hu címre.

 

A kedvezmények az alábbi típusú elfogadóhelyeken vehetők igénybe:

 

Mastercard Lounge a Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren!

 

 

CIB Mastercard Gold bankkártyákkal a Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér Sky Court terminálján egy kellemes, magas színvonalú váróban töltheti a repülés előtti pillanatokat.

 

A szolgáltatásokat regisztráció nélkül, csupán a CIB Mastercard Gold bankkártyája, valamint az adott napra érvényes repülőjegye és beszállókártyája felmutatásával igénybe veheti. A Mastercard Lounge-ban kivételes figyelemben részesítjük Önt, illetve kiskorú gyermekeit és vendégét. Ha a Mastercard Lounge-ban várja gépét, olyan érzése lesz, mintha a saját nappalijából lépne a fedélzetre. Bárhová is indul, az út már az első perctől kezdve nagyszerű élmény lehet. A díjmentes belépést a CIB Mastercard Gold bankkártya biztosítja.

CIB bankkártyáját mindenképpen érdemes magával vinnie, hiszen végig hasznos útitársa lesz utazása során.

 

Vissza
Kérje ajánlatunkat!