CIB Mastercard Gold Bankkártya – Tensi kedvezményrendszerrel*

Belépő egy exkluzív világba

Részesüljön kivételes figyelemben, extra kiváltságokban, melyeket a CIB Mastercard Gold betéti bankkártya vagy CIB Mastercard Gold hitelkártya nyújt:

 

  • Soron kívüli ügyintézés a bankfiókokban

Megspórolhatja a sorban állást, CIB Mastercard Gold Bankkártyával soron kívül fogadják CIB bankfiókban.

  • Beépített utasbiztosítás**

A bankkártyához külföldi utazásai időtartamára emelt összegű, automatikus, utazási védelembiztosítás kapcsolódik, így külföldön is gondtalanul élvezheti utazását.

  • CIB Gold Asszisztencia

Autós, háztartási és orvosi asszisztencia egyetlen telefonszámon elérhető. Ha üzemzavar miatt útközben problémája akad az autójával, vagy háztartásában vészhelyzet miatt sürgősen szakemberre van szüksége, esetleg orvosi tanácsot igényel, ezen a telefonszámon éjjel-nappal segítséget kap.

  • Kényelem a repülés előtt

A Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren a Fast Track sávon díjmentesen haladhat át, ezen kívül pedig kedvezményes belépési lehetőséget vehet igénybe a Mastercard Airport Lounge exkluzív repülőtéri váróba.

  • Vásárlási kedvezmények

5–20%-os os kedvezményt kaphat a Tensi Utazási Iroda partnereinél, belföldön és külföldön egyaránt, legyen szó akár étteremről, ruházati termékekről vagy különböző szolgáltatásokról.

  • Utazási kedvezmények

A bankkártya birtokosaként jogosulttá válik a Tensi Utazási Iroda kizárólag a CIB Bank ügyfeleinek kínált egyedi utazási ajánlataira, és x%-os kedvezményre a Tensi utak részvételi díjából.

Ha többet szeretne megtudni a Tensi kedvezményeket biztosító CIB Mastercard Gold Bankkártyáról, akkor akkor látogasson el a CIB Bank honlapjára (www.cib.hu), vagy hívja a CIB24 telefonos ügyfélszolgálatot a (+36 1) 4 242 242 telefonszámon.

 

 

CIB Mastercard Gold hitelkártya esetén a THM: 39,58 %

 

A Bank a szolgáltatások és a kedvezmények megváltoztatásának jogát fenntartja. 

 

Kedvezményes és speciális utazási ajánlatok CIB Mastercard Gold bankkártya tulajdonosok számára>>

 

* * A CIB Mastercard Gold Bankkártya kibocsátója a CIB Bank Zrt., igényelhető a CIB bankfiókokban. Jelen tájékoztatás nem teljes körű és nem minősül ajánlattételnek, célja kizárólag a figyelem felkeltése. A betéti bankkártya és hitelkártya részletes feltételeit a fogyasztók és egyéni vállalkozók részére szóló Általános Lakossági Üzletszabályzat, a fogyasztók részére szóló Bankkártyákra vonatkozó Különös Üzletszabályzat, fogyasztók és egyéni vállalkozók részére szóló Bankszámlákra és Fizetési műveletekre vonatkozó Különös Üzletszabályzat, továbbá a díjakat és költségeket a vonatkozó Kondíciós Lista és az ügyféltájékoztató tartalmazza: https://www.cib.hu/Maganszemelyek/bankkartyak/mastercard_gold_bankkartya.html

CIB Mastercard Gold Hitelkártya esetében:   

https://www.cib.hu/Maganszemelyek/bankkartyak/mastercard_gold_hitelkartya.html

 

A Teljes Hiteldíj Mutató (THM) meghatározása az aktuális feltételek, illetve a hatályos jogszabályok figyelembevételével történt és a feltételek változása esetén mértéke módosulhat. A feltüntetett THM érték számítása 795 000 Ft hitelkeret és 3 éves futamidő figyelembevételével történt.

 

** A biztosítási szolgáltatás feltételeiről a www.cib.hu CIB Mastercard Gold Bankkártya: https://www.cib.hu/Maganszemelyek/bankkartyak/mastercard_gold_bankkartya.html

valamint a https://www.cib.hu/Maganszemelyek/bankkartyak/mastercard_gold_hitelkartya.html

aloldalakon olvashatóak részletes információk.

 

***Az utazási kedvezmény kizárólag Tensi irodákban, a Tensi saját szervezésű, teljes árú utazások részvételi díjából érvényesíthető. A kedvezmények nem halmozhatók és nem vonatkoznak az akciós ajánlatokra. A kedvezmény igénybe vételének részletes feltételei megtalálhatók a www.tensi.hu oldalon ’Tensi CIB kedvezmény rendszer’ címszó alatt. Ha többet szeretne megtudni a Tensi kedvezményeket biztosító CIB Mastercard Gold kártyáról, akkor hívja a CIB24 telefonos ügyfélszolgálatot a (+36 1) 4 242 242 telefonszámon, vagy küldjön levelet a tensi@cib.hu  címre. 

 

A kedvezmények az alábbi típusú elfogadóhelyeken vehetők igénybe:

 

Mastercard Lounge a Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren!

 

 

CIB Mastercard Gold Bankkártyákkal kedvezményes díj ellenében a Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren a Mastercard Airport Lounge kellemes, magas színvonalú várójában töltheti a repülés előtti pillanatokat.

 

A szolgáltatásokat - regisztráció nélkül, kedvezményes díj ellenében - csupán a CIB Mastercard Gold Bankkártyája, valamint az adott napra érvényes repülőjegye és beszállókártyája felmutatásával veheti igénybe. A Mastercard Airport Lounge-ban kivételes figyelemben részesítjük Önt, illetve kiskorú gyermekeit és vendégét. Ha a Mastercard Airport Lounge-ban várja gépét, úgy fogja érezni, mintha saját nappalijából lépne a fedélzetre. Bárhová is indul, az út már az első perctől kezdve nagyszerű élmény lehet.

 

CIB bankkártyáját mindenképpen érdemes magával vinnie, hiszen végig hasznos útitársa lesz.

 

Vissza
Kérje ajánlatunkat!