Kedves Utasaink!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy irodánk a koronavírus járvány okozta rendkívüli intézkedések miatt budapesti ügyfélszolgálati irodája 2020. március 16-tól zárva tart. A Tensi Utazási Iroda zavartalanul működik, csatlakozott a Home Office rendszerhez. Munkatársaink elérhetőségeit megtalálja a részletes tájékoztató oldalon.

Köszönjük megértésüket! - a Tensi csapata

Részletek itt >>

Tensi kedvezmények Coop Klub törzsvásárlói program tagjainak

A Tensi és a Coop Klub törzsvásárlói program együttműködésének köszönhetően 8 % kedvezményhez jutnak a Coop Klub törzsvásárlók a Tensi által szervezett alábbi utazásokból:

- Magyar idegenvezetővel kísért repülőgépes kiscsoportos minőségi városlátogatásokra, csoportos Costa hajóutakra és körutazásokra történő foglalás esetén az alaprészvételi díjból*

- Párizsi Disneyland utak alap részvételi díjából*

- Tengeri hajóutak esetén a kabinárból**

 

*A kedvezmények kizárólag a Tensi saját szervezésű, teljes áru utazási alapszolgáltatások részvételi díjából, hajóutak esetében a kabinárból érvényesíthetők. A kedvezmények nem halmozhatók és nem vonatkoznak a menetrendszerinti repülőjegy megrendelésekre, az akciós ajánlatokra, valamint a járulékos szolgáltatásokra. A kedvezmény csak Tensi irodákban érvényesíthető személyesen, telefonon vagy e-mailben.
**8% árengedmény az alábbi hajótársaságokra történő foglalás esetén a kabinárból: Costa Cruises, MSC Cruises, Princess Cruises, Holland America Line.

 

Nyereményjáték feltételei:

A 2020. január 1. – március 31. között Tensi utazást megrendelő és véglegesített foglalással rendelkező Coop Klubtagok között kisorsolunk egy 50.000 Ft értékű Tensi kedvezménykupont.
Sorsolás: 2020. április 15.
A nyertest írásban értesítjük.

 

Kedvezmény igénybevételének módja

Érvényesítheti Coop Klub kedvezményét a Tensi Kft. irodáiban a Coop Klub kártya felmutatásával.

E-mailes és telefonos foglaláshoz igényeljen kedvezménykódot kártyaszáma megadásával a Coop Klub oldalán: https://www.coop.hu/coop-klub/partnerkedvezmenyek-tensi/  További információkért: https://tensi.hu

 

Coop törzsvásárlók részére dedikált Tensi kapcsolattartó: Csontos Márta

Elérhetőség: tencoop@tensi.hu  | Tel.: +36-1 345-1552 | Nyitva tartás: H-P 9.00-17.30 óra

 

Tensi Főiroda

1023 Budapest, Komjádi B. u. 1. | Nyitva tartás: H-P 9.00-17.30 óra
Tel.: (+36-1) 345-1588, 345-1585 | Mobil: +36-70-4545-501 | Fax: (+36-1) 315-1566
E-mail: info@tensi.hu, holiday@tensi.hu 

 

A Tensi Kft-nél történő vásárlás, szolgáltatás igénybevétel, illetve foglalás során a Tensi Kft. általános feltételei érvényesek, melyet az Tensi Kft. ÁSZF szabályoz.

10% KIEMELT COOP KLUB KEDVEZMÉNY MÁRCIUS 31-IG!

Foglaljon 10% kiemelt Coop Klub kedvezménnyel 2020. március 31-ig!*

Afrikai csoportos körutazások 10% kedvezménnyel

Amerikai csoportos körutazások 10% kedvezménnyel

Ázsiai csoportos körutazások 10% kedvezménnyel

Costa csoportos hajóutak 10% kedvezménnyel

 

*Feltételek: A kedvezmény legkésőbb 2020. március 31-ig érvényesíthető a fentiekben megadott Tensi saját szervezésű afrikai, amerikai és ázsiai csoportos utazások alap részvételi díjából, valamint a Costa csoportos hajóutak alap csomagárból. A kedvezmények nem halmozhatók és nem vonatkoznak az utazáshoz extraként foglalt menetrendszerinti repülőjegy megrendelésekre, az akciós ajánlatokra, valamint a járulékos szolgáltatásokra.

 

 

Coop Klub Akció Nyereményjáték Szabályzat és Részvételi Feltételek


Coop Klub Akció Nyereményjáték Szabályzat és Részvételi Feltételek
Vissza
Kérje ajánlatunkat!