Singapore Airlines

A great way to fly

A valaha regionális légitársaságként induló Singapore Airlines az elmúlt évtizedekben a világ egyik vezető utas- és teherszállítójává nőtte ki magát. 2017-ben ünnepelte fennállásának a 70. évfordulóját. Ma modern és fiatal gépparkkal / gépek átlagéletkora 6 év 10 hónap/ rendelkezik, bázisa pedig a szingapúri Changi repülőtér – melyet rendre a világ legjobb repülőterének nyilvánítanak – átszállópontként, kapuként szolgál Ázsiába és az azon túli célállomásokra.

A Singapore Airlines a Star Alliance légiszövetség tagja.

 

 

Hova repülhet velünk?

 

A Singapore Airlines 35 ország 100 városába szállít utasokat. Ázsián belül utasaink 30 további városba tudnak eljutni a SilkAir járataival, mely a Singapore Airlines leányvállalata.

 

A Singapore Airlines járatait Budapestről Frankfurt, München, Düsseldorf, Zürich, Párizs, Amszterdam és Isztambul érintésével repülnek Szingapúrba.

 

Európa 17 városába,repül heti 115 járattal.

Ausztrália / heti több mint 130 járat

Új-Zéland / heti több mint 18 járat

Vietnám – heti 36 járat

Kína – heti 162 járat

Malajzia – heti 116 járat

Thaiföld - heti 85 járat

 

 

Modern flottánk

Airbus 380, a repülés új dimenziója

 

Az Airbus 380 típusú repülőgép az eddigi legkényelmesebb, legtágasabb és legcsendesebb repülőgéptípus, mely a Singapore Airlines színeiben a repülésnek új értelmet ad.

 A Singapore Airlines a világon elsőként 2007 októberében kezdte üzemeltetni a világ eddigi legnagyobb utasszállítóját, 2017-ben meg elsőként állította be repülőgép parkjába a megújult fedélzetű A380-as óriásgépét. Az új konfigurációban 6 lakosztály, 78 business ülés kapott helyet a felső fedélzeten, az fő fedélzeten pedig 44 prémium turista és 343 turista osztályú utas foglalhat helyet.

 

 

Airbus 350-900, határtalan élmény a repülésben

 

 A Singapore Airlines háromosztályos székezéssel üzemelteti a 2016-ban bevezetett új géptípust, mely összesen 253 utast képes szállítani. Ebből 42 utas business, 24 prémium turista és 187 turista osztályon foglalhat helyet. Az A350-esek a Singapore Airlines közepes méretű szélestörzsű flottájának gerincét fogják alkotni a jövőben, a cég kiöregedő Boeing 777-200 és 777-200ER repülőgépeit váltják majd.Jelenleg 21 darab A350-900 típusú gépet használ a légitársaság.

 

 

A Singapore Airlines az A350-900ULR ún. ultra-long-range, vagyis ultra hosszú hatótávolságú géptípus bevezető légitársasága, ez a repülőgéptípus maximum 9700 tengeri mérföld megtételére, több mint 20 órás nonstop repülésre képes. Az első ilyen repülőgép 2018. október 11-én szállt fel Szingapúrból és 18 óra 45 perc repülés után szállt le New Yorkban. Jelen pillanatban ez a világ leghosszabb nonstop kereskedelmi járata.

 

 

Itt az ideje, hogy meglátogassa Szingapúrt!

Singapore Stopover Holiday program

 

 

A Singapore Stopover Holiday program kedvezményes szingapúri megállási lehetőséget biztosít minden utasunknak, akik egy Szingapúron túli célállomásra repülnek Singapore Airlines/SilkAir járattal.

 

A Singapore Stopover Holiday csomag a következő lehetőségeket tartalmazza: versenyképes szálloda árat, transzfert a reptér-hotel-reptér között, SIA Hop-on buszok korlátlan használatát, bizonyos Singapore Stopover Holiday csomagok esetén ingyenes belépési lehetőségeket a Sentosa szigetre, az Állatkertbe, a Maláj Örökség múzeumába, az Orchidea kertbe, a Jurong Madárparkba és számos más helyre.

 

Kérje ajánlatunkat! 

 

Bővebb információ vagy helyfoglalás miatt keresse képviseletünket:

Tensi Aviation Kft. । T: (36 1) 999 1440 । singaporeair@tensi.hu

 

Vissza
Kérje ajánlatunkat!