Észak-Alföld

Az Észak-Alföld egyik legattraktívabb adottsága a kiváló lovaglás, a kerékpározás, a horgászat, a repülés, a vadászat. A természetjárás révén a természet értékeinek tiszteletben tartása mellett az aktív turizmus szolgálatában állnak a Régió nemzeti parkjai (Hortobágyi, Körös-Maros) és számos tájvédelmi körzet (Szatmár-Beregi, Hajdúsági, Bihari-sík, Közép-Tiszai).

 

Kérje ajánlatunkat!

Debrecen - Hunguest Hotel Nagyerdő

Részletes leírás

Fekvése: a háromcsillagos szálloda Debrecen legszebb részén, a Nagyerdő zöld szívében, idillikus, békés környezetben található, a gyógyfürdőtől illetve a Mediterrán Élményfürdőtől mindössze 100 m-re.

Szobák: egy- és kétágyas, pótágyazható classic és superior szobák. Classic szobák a lapos épületben, superior szobák pedig a toronyépületben találhatók.

Felszereltségük: fürdőszoba, televízió, telefon, minibár, erkély.

Ellátás: svédasztalos reggeli, felár ellenében főétkezés.

Egyéb szolgáltatások: étterem, drinkbár, grill-kert, saját gyógyászat, gyógykezelések, masszázs, fogászat, csónakázás, sporteszköz-kölcsönzés.

Programlehetőségek a közelben: Városnézés Debrecenben – Déri Múzeum, Botanikus kert, a Kossuth Lajos Tudományegyetem aulája, Delizsánsz Postatörténeti Kiállítás, Kézművesház, Hortobágy-Máta (Pásztormúzeum, Lovasiskola),Máriapócs-Nyírbátor (Görög-katolikus és református templom), Debrecen-Hármashegyalja (kirándulás a "Zsuzsi" kisvasúttal.

Debrecen - Hunguest Hotel Nagyerdő


Hajdúszoboszló - Hungarospa Thermal Hotel

Részletes leírás

Fekvése: a 2005-ben megnyílt, háromcsillagos szálloda Európa legnagyobb fürdőkomplexumának területén, csendes környezetben fekszik.

Szobák: két-, három- és hatágyas szobák, apartmanok, családi szobák.
Felszeretségük: fürdőszoba, televízió, telefon, minibár, fürdőköpeny, széf, légkondicionáló, loggia vagy franciaerkély.
Egyéb szolgáltatások: étterem, manikűr, pedikűr, szolárium, fogászat, spa méregtelenítés, aromafürdő, sóterápia, fodrászat, masszázs,. IBR-System mikro-elektro-mágneses diagnosztikai és terápiás rendszer, játékterem, ajándékbolt. A szálloda mellett sportcentrum üzemel.
Programlehetőségek a közelben:Hajdúszoboszlón szervezett kulturális és szórakoztató programok, Debrecen és a Hortobágy megtekintése, Nádudvar – a fekete kerámia városa.

Hajdúszoboszló - Hotel Kristály

Részletes leírás

Fekvése: a 2006. júliusában nyílt szálloda a város központjában, a városi gyógyfürdő, - strand, - és csúszdapark bejáratától 150 méterre található.

Szobák: a családias hangulatú 32 szobás szálloda elegáns, igényesen kialakított nemdohányzó szobákkal rendelkezik.
Felszereltségük: fürdőszoba, televízió, telefon, rádió, minibár, hajszárító, légkondicionáló, erkély.
Ellátás: svédasztalos reggeli, felár ellenében főétkezés.
Egyéb szolgáltatások: étterem, masszázs, szauna, lift, drinkbár, szobaszervíz, központi széf, rendezvényszervezés, programszervezés.
Programlehetőségek a közelben: Hajdúszoboszlón szervezett kulturális és szórakoztató programok, Debrecen és a Hortobágy megtekintése, Nádudvar – a fekete kerámia városa.

Hajdúszoboszló - Hungarospa Thermal Hotel


Hajdúszoboszló - Hotel Kristály


Hajdúszoboszló - Panoráma Wellness Apartman Hotel

Részletes leírás

Fekvése: az Alföld szívében, Kelet-Magyarország híres fürdôvárosában, nyugodt, csendes környezetben, a városi fürdôtôl 500 m-re található a négycsillagos szálloda.

Szobák: két-, három- és négyágyas, pótágyazható szobák és apartmanok.
Felszereltségük: fürdôszoba, konyhasarok (a kétágyas szoba kivételével), televízió, telefon, minibár.
Ellátás: svédasztalos reggeli, felár ellenében főétkezés.
Egyéb szolgáltatások: masszázs, wellness és egyéb szépség kezelések, szabadtéri medence nyáron, vezeték nélküli Internet.
Programlehetôségek a közelben: Hajdúszoboszlón szervezett kultúrális és szórakoztató programok, Debrecen és a Hortobágy megtekintése, debreceni városnézés: Nagytemplom, Református Kollégium, Déri Múzeum, Iskolatörténeti Múzeum, Nádudvar – a fekete kerámia városa.

Hajdúszoboszló - Panoráma Wellness Apartman Hotel


Hajdúszoboszló - Hotel Silver

Részletes leírás

Fekvése: Magyarország keleti régiójának legkedveltebb gyógy- és üdülôhelyén, Hajdúszoboszló szálloda negyedében, a városi gyógyfürdô szomszédságában található a négycsillagos Hotel Silver.

Szobák: egy- és kétágyas, pótágyazható szobák és apartmanok.
Felszereltségük: fürdôszoba, televízió, telefon, minibár, légkondicionáló, széf, részben: erkély, és jacuzzi.
Ellátás: svédasztalos reggeli, felár ellenében fôétkezés.
Egyéb szolgáltatások: étterem, szolárium, masszázs, gyógykezelések, Vitál masszázs, eredeti Thai masszázs, manikűr, pedikűr, fordrász, kozmetika, ultratone testkozmetika, asztalitenisz, biliárd, bowling, játékgépek, szobaszerviz, őrzött parkoló.
Programlehetôségek a közelben: Hajdúszoboszlón szervezett kultúrális és szórakoztató programok, Debrecen és a Hortobágy megtekintése: debreceni városnézés: Nagytemplom, Református Kollégium, Déri Múzeum, Iskolatörténeti Múzeum, Nádudvar – a fekete kerámia városa.

Hajdúszoboszló - Hotel Silver


Hajdúszoboszló - In Hotel

Részletes leírás

Fekvése: a háromcsillagos szálloda közvetlenül az Európa legnagyobb fürdőkomplexuma mellett található, az éjszaka is nyüzsgő szállodasor elején.

Szobák: kétágyas, pótágyazható szobák.
Felszereltségük: fürdőszoba, televízió, minibár.
Ellátás: svédasztalos reggeli.
Egyéb szolgáltatások: étterem, kávézó, grill- és koktél terasz, masszázs, gyógykezelések.
Programlehetőségek a közelben: debreceeni városnézés, hortobágyi kirándulás, Nádudvar a feketet kerámia városa.

Hajdúszoboszló - In Hotel


Hajdúszoboszló - Hunguest Hotel Aqua Sol

Részletes leírás

Fekvése: a négycsillagos hotel az ország legdinamikusabban fejlődő gyógy- és strandfürdőjének szomszédságában, a város üdülőövezetének központjában található.

Szobák: egy- és kétágyas, pótágyazható szobák.
Felszereltségük: fürdőszoba, televízió, telefon, minibár, széf, légkondicionáló, Internet.
Ellátás: svédasztalos reggeli, felár ellenében főétkezés.
Egyéb szolgáltatások: étterem, drinkbár, reuma szakorvosi vizsgálat, masszázs, gyógytorna, balneoterápia, fizioterápia, lézerzuhany, sóterápia, természetgyógyászati szolgáltatások, kúracsomagok.
Programlehetőségek a közelben: debreceni városnézés: Nagytemplom, Református Kollégium, Déri Múzeum, Iskolatörténeti Múzeum, hortobágyi kirándulás.


Hajdúszoboszló - Hunguest Hotel Hőforrás

Részletes leírás

Fekvése: Hajdúszoboszló kiemelt üdülőövezetében, a városi gyógyfürdőtől mintegy 500 méterre található a háromcsillagos Hunguest Hotel Hőforrás.
Hajdúszoboszlón az 1100 m mélyről felszínre törő 73 °C-os hévíz igen gazdag konyhasó-, jód- és brómtartalmánál fogva alkalmas többek között idült mozgásszervi betegségek gyógyítására. Fürdő- és inhalációs kúraként több bel-, bőr- és nőgyógyászati megbetegedésre is jó hatást gyakorol.

Szobák: kétágyas, pótágyazható szobák.
Felszereltségük: fürdőszoba,televízió, telefon, minibár. A legtöbb szoba erkélyes.
Ellátás: svédasztalos reggeli, felár ellenében főétkezés.
Egyéb szolgáltatások: étterem, drink bár, büfé, szolárium,tenisz, biliárd, ajándékbolt.
A szálloda saját reumatológiai szakrendeléssel, gyógyászattal rendelkezik. Igénybe vehető kezelések: orvosi gyógymasszázs, frissítő masszázs, gyógytorna, víz alatti torna, tangentor, iszappakolás, elektroterápiás kezelések.
Programlehetőségek a közelben: debreceni városnézés: Nagytemplom, Református Kollégium, Déri Múzeum, Iskolatörténeti Múzeum, hortobágyi kirándulás.

Hajdúszoboszló - Hunguest Hotel Hőforrás


Kétpó - Almásy Kastélyhotel

Részletes leírás

Fekvése: Törökszentmiklóstól pár kilométerre, a hamisíthatatlan alföldi pusztaságban, a Tisza és a Körösök vidékén elrejtve, kicsit sem hivalkodva bújik meg a háromcsillagos kastélyszálló.

Szobák: egy-, két- és háromágyas pótágyazható szobák, apartmanok.
Felszereltségük: fürdőszoba, televízió, telefon, minibár, az emeleti szobákban légkondicionáló.
Ellátás: svédasztalos reggeli, felár ellenében főétkezés.
Egyéb szolgáltatások: étterem, drinkbár, masszázs, rózsafürdő, kozmetika, biliárd, íjászat, teniszezés, lovaglás, hintózás, kerékpározás, horgászat, sporteszköz-kölcsönzés, korongozás, vadászat, borkóstoló, szivarestek, szabadtéri programok, grillezés, bográcsolás, vidéki mulatságok: malacfogás, szénahordás, ostorcsattogtatás, szekérhúzás, honfoglaláskori lovas-íjász bemutató a kertben.
Programlehetőség a közelben: városnézés Szarvason-az Arborétum megtekintése, hajókázás a Körösön, fürdőzés a közeli túrkevei termál és élményfürdőben, kirándulás a Tisza-tóhoz.

Kétpó - Almásy Kastélyhotel


Hajdúszoboszló - Hunguest Hotel Béke

Részletes leírás

Fekvése: a mediterrán hangulatú fürdőváros nyolc évtizede vonzza a gyógyulni,pihenni, regenerálódni vágyó vendégeket. A 2010-ben felújítottan átadott, immár négycsillagos szálloda Hajdúszoboszló zöldövezeti részében található. A közelben több szálloda, üzlet és szórakozóhely üzemel. A város központja 10-15 perces sétával érhető el.

Szobák: egy-, kétágyas, pótágyazható szobák.
Felszereltségük: fürdőszoba, televízió, telefon, minibár, légkondicionáló, széf,Internet. A legtöbb szobához tartozik erkély vagy terasz is.
Ellátás: félpanzió ( büféreggeli és büfévacsora)
Egyéb szolgáltatások: étterem, kávézó, fodrászat, manikűr, pedikűr, gyermek játszószoba, Xbox-szoba, Internet sarok, business center, masszázs.
Pogramlehetőségek a közelben: kirándulás Hortobágyra, városnézés Debrecenben.


Vissza
Kérje ajánlatunkat!