Costa Agent Akció

Dolce Vita Costa módra - Éld át Te is!

Hajózz, fedezd fel a világot és a Costa fedélzetét kedvező áron!

 

A Costa Travel & Friends díjtétel folyamatosan elérhető! A választás szabadsága a Tiéd, az agent díjtétel néhány kivétellel* minden Costa útvonalra érvényesíthető.
* Kivételek: világkörüli hajóutak, karácsonyi, szilveszteri, húsvéti és az augusztusi hajóutak

 

A kedvezményes Travel Agent díjtétel

  • a Comfort Premium díjtétel 50%-a
  • két-, három- és négyágyas elhelyezés esetén egyaránt érvényes
  • italcsomagot nem tartalmaz.

Ajánlatkérés - Kapcsolat

Ha van Costa Extra hozzáférésed, akkor a Travel & Friends ártípus kiválasztásával Te magad is elő tudod hívni az agent árat.
Ha még nem használod a Costa online foglalási rendszerét, akkor szeretettel várjuk megkeresésedet az alábbi elérhetőségeken, a kiválasztott hajóútra kiszámítjuk Neked az agent árat!

 

Szeretettel árjuk érdeklődésedet!

 

Kapcsolat:
Costa Travel & Friends Helpdesk
Falb Ildikó
Tensi Kft. – Hajóutak Referatúra
Hotline: (06) 70-4545640
E-mail: agent_akcio@costa.hu

Foglalási feltételek

A kedvezményes ’Travel & Friends’ díjtételt csak utazási irodai dolgozók és a velük együtt utazó családtagok, barátok vehetik igénybe.

Foglalásonként kötelező jelleggel legalább egy személynek utazási irodai dolgozónak kell lennie.

Az utazási irodai dolgozóknak szóló speciális ajánlat a szabad kapacitások függvényében érhető el, és semmilyen más promócióval nem kombinálható.

 

FOGLALÁS

Foglalást e-mailben megküldött megrendelés alapján készítünk. Opciós foglalás készítése nem lehetséges, a Travel & Friends foglalások esetében azonnali véglegesítést ír elő a hajótársaság. A megrendelésnek kötelezően tartalmaznia kell: hajóút neve, indulási dátuma, kért kabintípus, kitöltött adatlap (minimum adatok: utazók neve, születési hely, születési dátum), névjegykártya (jpg vagy pdf file).

 

UTAZÁSI FELTÉTELEK

A foglalás elkészítésével egyidejűleg a Costa Cruises utazási feltételei válnak érvényessé, azzal a kiegészítő feltétellel, hogy a lemondási díj a foglalás időpontjától kezdve 100%.

 

FIZETÉS

A ’Travel & Friends’ díjtétellel foglalt hajóutak esetében a fizetés banki átutalással történik, közvetlenül a hajótársaság részére. Az átutalás határideje a hajótársaságtól kapott visszaigazoláson szerepel, a közleményben fel kell tüntetni a foglalási számot.

 

Costa banki adatok:

Kedvezményezett: Costa Crociere Spa

Kedvezményezett címe:

Bank: Intesa SanPaolo SPA (Via Fieschi 4, Genoa, Italy)

IBAN: IT31L0306901400100000068077
Swift: BCITITMM

 

Azon foglalások esetében, amelyeknél kevesebb, mint 5 nap van hátra a hajóút indulásáig, bankkártyával (Visa vagy MasterCard) kell kiegyenlíteni az összeget.

 

LEMONDÁS, MÓDOSÍTÁS

Az utazási irodai dolgozóknak szóló speciális ajánlatok ára nem visszatéríthető, lemondás esetén mindig 100% a kötbér. Javasoljuk útlemondási biztosítás megkötését.
A díjtétel érvényessége megszűnik, és az aktuálisan elérhető normál díjtételre módosul, amennyiben az adott foglalásban a Travel & Friends díjtételre jogosult utazása meghiúsul, de a vele egy foglalásban lévő utastársak fenntartják utazási szándékukat.

 

UTAZÁSI DOKUMENTUMOK

A Costa hajóutakon való részvétel általános feltétele a hazaérkezés napjától számított legalább 6 hónapig érvényes útlevél megléte.

Azt, hogy a kiválasztott konkrét hajóúthoz milyen típusú úti okmány (útlevél vagy személyi igazolvány) szükséges, és hogy az úti okmánynak milyen minimum-érvényességgel kell rendelkeznie, az utazás során érintett országokra vonatkozó úti okmány szabályok határozzák meg. Pl. csak Európai Uniós országokat érintő földközi-tengeri útvonalak esetén elegendő a kártya formátumú személyi igazolvány is, ezen útvonalak esetében az úti okmánynak minimum a hajóút időtartama alatt kell csak érvényesnek lennie.

 

EGÉSZSÉGÜGYI TUDNIVALÓK

Az utasok kötelesek gondoskodni rendszeresen szedett gyógyszereikről az utazás teljes időtartamára vonatkozóan.

A várandós kismamáktól, az idős utasoktól, ill. azoktól, akik szív- és érrendszeri-, cukor- vagy valamilyen más krónikus betegségben szenvednek, a hajótársaság orvosi igazolást és gyógyszerlistát kér. Az angol nyelvű orvosi igazolásban szerepelnie kell, hogy az utas egészségi állapota lehetővé teszi a hajóúton való biztonságos részvételt. Az angol nyelvű orvosi igazolást és a gyógyszerlistát a hajóút indulása előtt el kell juttatni a hajótársasághoz.

A Costa Cruises a terhesség 24. hetétől biztonsági okokból nem engedélyezi kismamák utazását.

 

 

Melléklet:
Costa Cruises Utazási Feltételek: Costa_Cruises_General_Contractual_Conditions_of_the_Holiday_Package_EU_2019

Vissza
Kérje ajánlatunkat!