Az Azamara Club Cruises bemutatkozik

Luxus hajóutak az igényes utazóknak

 

 

Ha a hajóút során szeretne a részletekben is elmerülni, hagyja, hogy az Azamara Cruises 5*-os hajói a világ végére is elvigyék! Az elegáns belső terek kialakításával, a személyzet figyelmességével és elhivatottságával, az első osztályú szolgáltatásokkal és az egyénre szabott kirándulásokkal a kényeztetés új élményét nyújtja a hajótársaság.

 

Kisebb hajók, új kikötők
A jelenleg 2 hajóból álló flotta a Celebrity Cruises kereteit kinőve vált külön márkává. A 694 főt befogadó úszó csodák, az Azamara Quest és az Azamara Journey fedélzetén a hajózás minden pillanatát a varázslat lengi körül. Itt valóban lehetőség van a tömegek elkerülésére és a nyugalmas hajózásra.
2011-ben 57 ország 178 kikötőjét keresik fel az Azamara hajók. Az útvonalakban több olyan desztináció is szerepel, ahol a hajók 2-3 éjszakára is lehorgonyoznak, biztosítva ezzel, hogy vendégek az egyes úti célokat ne csak látogassák, hanem megélhessék annak kulturális és gasztronómiai ízeit, természeti csodáit, történelmének részleteit. A kirándulásokat már nem csak 1-1 napra lehet foglalni, hanem egyes útvonalaknál kialakítottak 1-2 éjszakás csomagokat is, így akár távolabbi területek felfedezésére is lehetőség nyílik.

 

Különleges étkezések
A hajók 2, különlegességeket kínáló éttermében nap mint nap fantasztikus fogásokat kóstolhat meg a vendég. Az Aqualina étterem kínálatában a mediterrán ízek dominálnak, míg a Prime C-ben első osztályú steak-ek és tengeri ételek várják az ínyenceket. A központi étteremben akkor és olyan hosszan vacsorázhatnak, ahogyan jó esik. Az elegáns viselet megengedett, de nem kötelező. Természetesen nem maradhat el a széles borválaszték sem, melyben egyedi, különleges borok is megtalálhatók, így minden fogáshoz harmonizáló italok között válogathatnak. Az ebéd és vacsora során felszolgált házi borok korlátlanul és ingyenesen fogyaszthatók.

 

Wellness felsőfokon
Az Azamara a hajók AquaSpa-i többet nyújtanak, mint „csupán” tetőtől talpig kényeztetést! A kezelés akár a saját lakosztályban is igénybe vehető. A megszokottak mellett különleges arckezelések, svéd masszázs, akupunktúrás kezelés várja a felfrissülni vágyókat.

 

Kabinok igény szerint
A vendégek igényeit figyelembe véve a kabinok jelentős többsége külső, ezek között is magasabb arányban találhatók erkélyesek, mint más hajótársaságoknál, és méretük is nagyobb a megszokottnál. A kabinokban 24 órás szobaszerviz vehető igénybe, valamint több kiegészítő szolgáltatás és felszerelés teszi még kényelmesebbé a hajón tartózkodást. A lakosztályok vendégeinek kényelméről saját inas gondoskodik, ezen felül olyan plusz szolgáltatásokban részesülnek, mint wellness kezelések a lakosztályban, korai foglalási lehetőség a kirándulásokra, külön check-in és check-out, „specialty” éttermekben való ingyenes étkezési lehetőség.

 

„More inclusive” ellátás
Hogy utasainak még kényelmesebbé tegyék az utazást, 2010-től bővítette a hajótársaság részvételi díjának tartalmát:
- korlátlan borfogyasztás az ebédek és vacsorák során (az ebbe a körbe tartozó boroktól az étteremben adnak felvilágosítást)
- palackozott víz a kabinban és az étteremben
- kávé- és teakülönlegességek fogyasztása
- borravalók a személyzet számára
- desztinációnak megfelelő szórakoztató- és ismeretterjesztő programok
- önkiszolgáló mosoda használata

 

 

Kérje ajánlatunkat!

Azamara Club Cruises


Vissza
Kérje ajánlatunkat!