Dominikai Köztársaság Nászút

Dominikai Köztársaság – Ez itt a Bounty csoki reklám helyszíne!

 

Tensi tipp: Kényelmesen, 1 átszállással elérhető paradicsom, fehér homok, all inclusive ellátás.

 

Miért a Dominikai Köztársaság?
Kedvező repülési idővel, közeli szépséges finom homokos tengerparttal rendelkezik (ugye ismerős a Bounty csoki reklám?), nagyon igényes szállodák kínálják magukat, nászutas ajándékokkal és kedvező esküvői ajánlatokkal. Magyar nyelvű asszisztencia biztosított a helyszínen, így nem csak a fakultatív kirándulások alkalmával, de esküvői ceremónián is segítségére lehet az ifjú párnak. (felár ellenében)
 

Mikor utazzunk?  
Az emberek többsége főleg télen utazik a Dominikai Köztársaságba. Nyáron melegnek meleg van, de gyakran esik az eső, télen lényegesen kevesebb az esős napok száma és a levegő hőmérséklete tökéletes. A legkevesebbet január, február, március és április hónapban esik az eső. Éghajlat: Trópusi monszun éghajlat jellemzi, a száraz időszak novembertől májusig tart, a csapadékos időszak nyáron van, de rövid ideig tartó trópusi esőkre folyamatosan kell számítani. Nyári időszakban előfordulhat hurrikán is.

 

Fakultatív kirándulások, magyar nyelvű asszisztenciával

 

 

Nászutas Szállodák

 

Kérje ajánlatunkat!

 

 

Now Larimar Punta Cana 5*

 

Tensi tipp: Gyermek barát szálloda – Nem csak felnőtteknek!

 

Még több all inclusive a Privilege Club foglalása esetén.

Nászutas ajándék*: 1 üveg gyöngyöző bor, gyümölcskosár bekészítés érkezéskor, 1x pezsgős reggeli, 15% kedvezmény a Spa szolgáltatásokból.

 

 

Secrets Royal Beach Punta Cana 5*

 

Tensi tipp: Csak felnőtteket fogad a szálloda, esküvői csomagja a legnépszerűbb.

Nászutas ajándék*: 1 üveg gyöngyöző bor, gyümölcskosár bekészítés érkezéskor, 1x pezsgős reggeli.

 

 

Breathless Punta Cana Resorts & Spa 5*

 

Tensi tipp: aki kifejezetten szereti az új szállodákat, még időben van, 2013-ba nyitotta meg a kapuit! Csak felnőtteket fogad!

Nászutas ajándék*: 1 üveg gyöngyöző bor, gyümölcskosár bekészítés érkezéskor, 1x pezsgős reggeli, 15% a spa szolgáltatásokból.

* Friss házasok (6 hónapnál nem régebbi házassági anyakönyvi kivonat bemutatása szükséges) és házassági évforduló (igazolhatóan) esetében érvényes. A tartalma szállodánként változhat.

Tensi tipp: Az esküvői csomagok ingyenesek, minimum 7 éjszaka foglalása esetén, a meghatározott szoba típusban. A hivatalos esküvőknek helyszíni költségei is vannak, közjegyzői díj, apostill pecsét, elfogadott a borravaló.  Az úti cél kombinálható Miamival, ahol a legegyszerűbb a hivatalos esküvők lebonyolítása és az egyik legprofibb fotós készíti az ifjú párról a képeket.

 

Programok

Városnézés Santo Domingóban (egész napos)

A kirándulás során olyan nevezetességeket keresnek fel, mely a gyarmati időket idézi. Legismertebb rész a Calle Las Damas, a Pantheon és a Katedrális. Majd a Los Tres Ojos cseppkőbarlang és tavainak meglátogatása. Ebéd után séta az új városrészben, ahol többek között a kormányzói negyed és a Mercado Modelo a Colon világítótorony megtekintése, mely Amerika felfedezésének emlékműve.

 

Jeep szafari (egész napos)

Cukornádültetvények és falvak mellett elhaladva vezet a kirándulás. Egy őslakos család meglátogatása alkalmával megismerni, hogyan élnek a dominikaiak, hogyan dolgozzák fel a kávé- és kakaóbabot, illetve kóstoló a helyi egzotikus friss gyümölcsökből. Végül lehetőség lovas kirándulásra Punta Nisobon strandján, ahol egy jellegzetes dominikai ebéd is kipróbálható.

 

San Pedro (félnapos)

Kirándulás Dominika déli részére egy tipikus kisvárosba. Ezt a várost a Karib-szigetek ütőerének is hívják. Közismert a sokszínűségéről, az utcák zajáról és illatáról. Ne hagyják ki a rumkészítés központját se. Lehetőségük lesz helyi népviselet és tánc megtekintésére. A vásárlás a helyi piacon.

 

Hajókirándulás Saona szigetére (egész napos)

Hajókázás katamaránnal a Dominikai Köztársaság délkeleti részén Saona szigetére. Saona a keleti nemzeti park része. A terület több szempontból is védett (bioszféra, archeológiai leletek, talno indián törzs). Katamaránnal közelítik meg a tengerpart gyönyörű, fehér homokos, pálmákkal szegélyezett részét. Lehetőség a kristálytiszta tengerben való fürdésre, felszíni búvárkodásra.

 

Marinarium

Tengeri kirándulás, kalandozás. Felszíni búvárkodás egzotikus halak között. Fürdőruha, naptej és fejfedő, valamint a fényképezőgép és videokamera szükséges.

Vissza
Kérje ajánlatunkat!