Dominikai fakultatív kirándulások

Dominika Programok, magyar nyelvű asszisztenciával

 

Városnézés Santo Domingóban (egész napos) 85 USD. Kb.

A kirándulás során olyan nevezetességeket keresnek fel, mely a gyarmati időket idézi. Legismertebb rész a Calle Las Damas, a Pantheon és a Katedrális. Majd a Los Tres Ojos cseppkőbarlang és tavainak meglátogatása. Ebéd után séta az új városrészben, ahol többek között a kormányzói negyed és a Mercado Modelo a Colon világítótorony megtekintése, mely Amerika felfedezésének emlékműve.

 

Jeep szafari (egész napos) 95 USD

Cukornádültetvények és falvak mellett elhaladva vezet a kirándulás. Egy őslakos család meglátogatása alkalmával megismerni, hogyan élnek a dominikaiak, hogyan dolgozzák fel a kávé- és kakaóbabot, illetve kóstoló a helyi egzotikus friss gyümölcsökből. Végül lehetőség lovas kirándulásra Punta Nisobon strandján, ahol egy jellegzetes dominikai ebéd is kipróbálható.

 

San Pedro (félnapos)

Kirándulás Dominika déli részére egy tipikus kisvárosba. Ezt a várost a Karib-szigetek ütőerének is hívják. Közismert a sokszínűségéről, az utcák zajáról és illatáról. Ne hagyják ki a rumkészítés központját se. Lehetőségük lesz helyi népviselet és tánc megtekintésére. A vásárlás a helyi piacon.

 

Hajókirándulás Saona szigetére (egész napos) 95 USD (hétfő, szerda, péntek)

Hajókázás katamaránnal a Dominikai Köztársaság délkeleti részén Saona szigetére. Saona a keleti nemzeti park része. A terület több szempontból is védett (bioszféra, archeológiai leletek, talno indián törzs). Katamaránnal közelítik meg a tengerpart gyönyörű, fehér homokos, pálmákkal szegélyezett részét. Lehetőség a kristálytiszta tengerben való fürdésre, felszíni búvárkodásra.

 

Marinarium 129 USD

Tengeri kirándulás, kalandozás. Felszíni búvárkodás egzotikus halak között. Fürdőruha, naptej és fejfedő, valamint a fényképezőgép és videokamera szükséges.

 

Samana – szigete, repülővel –265 USD kb. (hétfő, péntek

Vigyázat! A szerelmesek paradicsoma!)

 

Az árak tájékoztató jellegűek, a partnerszervező az árváltoztatás jogát fent tartja.

 

Kérje ajánlatunkat!

Vissza
Kérje ajánlatunkat!