Qatar Airways

A Qatar Airways Katar állam légitársasága, központja Dohában található.

A folyamatosan terjeszkedő nemzetközi légitársaság  190 repülőgépével több, mint 150 úti célt kínál  Európa, Afrika, Közép- és Dél-Ázsia, Észak- és Dél-Amerika, Közel- és Távol-Kelet számos pontján.

A Skytrax légiközlekedési iparág szolgáltatási színvonalát vizsgáló szervezet a Qatar Airwayst ötcsillagos légitársaságnak ítélte, elnyerte a világ legjobb business osztály, legjobb Business Class Lounge Légitársaság, valamint  a Qatar légi személyzete 7 egymást követő évben   elnyerte a Best in the Middle East címet („Közel-Keleten a legjobb”).

A Qatar Airways 2013 októberében csatlakozott a Oneworld légi szövetségbe.

 

      

Új útvonalak a Qatar Airways-el!

 

 Windhoek-Namíbia  Krabi-Thaiföld    Seychelles-szigetek Auckland-Újzéland

 

Windhoek-Namíbia                               Krabi-Thaiföld                          Seychelles-szigetek                         Auckland-Újzéland

 

 

Ismerje meg a világ legemlékezetesebb célpontjait egy felejthetetlen utazással, a világ legjobb business osztályán.

 

Fényűző és elegáns dekorációval hangsúlyozzák  a privát tér élményét az utastérben.

A QatarAirways business Class utasa élvezheti a  számtalan exkluzív  szolgáltatást,  amit  a díjnyertes légiutas kísérők nyújtanak, sztárséf által készített  ételek,  Giorgio Armani kreálta utazási csomag, valamint a  Qatar logóval ellátott ruhák  teszik teljessé a világszínvonalú szolgáltatást, amit megérdemel !   (2016 Skytrax World Airline Awards szavazatai alapján ) Ebben a privát oázisban,  több ezer szórakozási lehetőség közül választhat  az  Oryx Entertainment innovatív rendszernek köszönhetően, a fedélzeten ízeltes ételek  és a legendás arab vendégszeretet várja.

 

Kényelem, odafigyelés, reális áron – Ez a Qatar turista osztálya   

 

A hosszú távú  járaton a repülés nem lehet elég hosszú,  ha figyelembe vesszük, azt  a 3000 lehetőséget, melyek a szórakoztatást szolgálják.  Választhat az utazó a legújabb kasszasiker filmek, TV-műsorok, vezető videojátékok és a legújabb zenei csatornák kínálata között , attól függően, hogy izgulni, vagy nevetni van kedve, vagy esetleg lágy nyugtató zene mellett egy kis pihenésre vágyik.

 

 

Élvezze a különleges törődést,  a családi  utazások során is:

 

A  Qatar Airways figyelmes  személyzete áll  a babával utazók rendelkezésre,  biztosítják a család számára, hogy   az utazás kellemesen teljen . Elsőbbségi check-in  lehetőséget, kínálnak, s  rendelkezésre bocsátják  a mózeskosárnak rögzített üléshelyet. A csecsemővel utazó családok különleges csomagot kapnak , mely pelenkát, bébiételt és puha játékokat tartalmaz.

 

Széles zenei kínálat közül választhatnak a tinik, miközben a játékról sem kell lemondani a felhők felett, hisz a videojátékok élményét nyújtó ORYX rendszer, filmeken, a tv csatornákon át, izgalmas oktatási programokat is kínál az ifjú felfedezőknek. A Qatar Airways nyújtja alegelső kettős képernyő felület minden A350, A380 és B787 repülőgépen, ezáltal a gyermek képes lesz, hogy több dolgot is egyszerre csinálni – mint például játszani, miközben nézi a filmet vagy hallgatja a zenét .

 

Qatar Airways Al Mourjan Business Lounge-Lenyűgöző kivitel

A különleges  dizájn és klasszikus hangulattal ötvözött, Al Mourjan Business Lounge –t, a  világ legexkluzívabb  formatervezett bútorai díszítik.  A magas mennyezet és  a hagyományos kalligráfiával  díszített a bronz  falak,  olyan atmoszférát teremtenek, amely átjárja a kortárs eleganciát  adó arab örökséget.

 

 

  

 

Kérje ajánlatunkat!

Qatar Airways


Vissza
Kérje ajánlatunkat!