You & Me by Cocoon Maldives Resort 5*

Only adult! Csak felnőtteknek!

 

Tensi Tipp: Igazi édenkert a pároknak a csak felnőtteket fogadó resort, csodálatos fehérhomokos pálmafás stranddal és tenger alatti étteremmel.

 

A szerelem a levegőben van! – ez a szlogenje ennek a vadonatúj 5 csillagos resortnak, amely a Raa atoll területén található, 45 perces hidroplan repülőútra Malétől. 7 éjszakás foglalás estén a transzfer ingyenes, 4 éjszaka esetén 50% engedményt ad a szálláshely a transzfer díjából.

 

Az új resort fantasztikus esküvői helyszín, de nászútra, vagy lánykérésre is csodás, mint ahogy egy meghitt nyaralásra is pároknak.

A nyugalom szigetén 55-től 280 négyzetméteres villákig sokféle szálláshely foglalható, akár privát medencékkel is, akár a parton, akár a vízen.

 

A resort nagy slágere a víz alatti étterme, a H20 olyan étkezési élményt ad, amilyenre csakis a Maldívon lehet számítani, miközben feltálalják a fogásokat lehet gyönyörködni a kristálytiszta óceán állatvilágában.

 

Fantasztikus a The Sand étterem is, ami arról kapta a nevét, hogy homokos az alja, itt nemcsak az ételek, hanem az italok is parádésak.

Saját borpincéje is van az étteremnek hatalmas választékkal a világ legjobb boraiból.

 

Aki olasz ételekre vágyik az a La Pasta vendéglőt keresse fel, aki a japán konyhát szeretné mélyebben megismerni, azt pedig a Rising Sun étterem várja.

 

A vízisportok és kirándulások tárháza szinte kimeríthetetlen ebben a resortban.

 

 

 

Kérje ajánlatunkat!

You & Me by Cocoon Maldives Resort 5*


Vissza
Kérje ajánlatunkat!