Heritance Aarah 5*- Premium All Inclusive

 

Tensi Tipp: Gourmet éttermek és  csodálatos fehér homokos strandok egészítik ki a beach villákat és vízre épült bungalókat.

 

A resort a Maldív-szigeteken az északi-Malosmadulun, a Raa-atoll területén található. Az 5 csillagos szálláshely 40 perces repülőútra van hidroplánnal Malétól, a fővárostól. 7 éjszaka, vagy több foglalása esetén a szálláshely ingyen biztosítja a repülős transzfert.

 

A Heritance csodás fehér homokos beachen kínál villákat, s a vízre épített bungalókat. Több szálláshely privát medencével, illetve pezsgőfürdővel is rendelkezik.

 

A resort gourmet éttermeket sorakoztat fel, A Ranba a nemzetközi konyhát viszi, a Ralu francia és olasz ételeket kínál, a Ginifati a tenger gyümölcseit készíti el a vendégeknek, az Ambula Sri Lanka-i és indiai étel specialitásokat nyújt, a Hathaa étlapján thai ételek vannak, míg a Baani a távol keleti fogásokat sorakoztatja fel.

 

A Heritance italkínálata és koktéljai szintén lenyűgözők. Mint ahogy a kirándulási lehetőségek is. Búvárkodás, delfin nézés, katamarán-túra, naplemente fotózás, s sok minden más elérhető.

 

 

 

Kérje ajánlatunkat!

Heritance Aarah 5*- Premium All Inclusive


Vissza
Kérje ajánlatunkat!