The Ritz Carlton Kapalua 5*

Kapalua, Maui

Tensi Tipp: Ötcsillagos üdülőhely a Csendes-óceán partján, 54 hektáros területen, mely párok, baráti társaságok és családok számára is tökéletes úti cél lehet!

 

Fekvés: Maui egyik legrangosabb üdülőhelyén, a sziget észak-nyugati részén, Kapalua-ban található

Repülőtéri transzferidő: Kb. 50 perc autóval a Kahului repülőtértől 

Tengerpart távolsága: Közvetlen tengerparti.

Strand: Homokos és kavicsos tengerpart.

Szoba: 466 szoba

Garden view egy vagy két hálószobás residence:  84 nm alapterületű szoba, szeparált hálószobával. Nappali kinyitható díványággyal, konyhasarokkal (2 főzőlap, hűtőszekrény, mikrohullámú sütő, mosogatógép, evőeszközök, tányérok, edények, serpenyők és poharak), a resortra, a golfpályákra vagy a környező hegyekre néző nagyméretű terasz, nagyméretű fürdőszoba (szeparált kád és zuhanyzó – a két hálószobás szobához két fürdőszoba tartozik), TV, Nespresso kávégép, széf.

Partial Ocean view egy vagy két hálószobás residence:  84 nm alapterületű szoba, szeparált hálószobával. Nappali kinyitható díványággyal, konyhasarokkal (2 főzőlap, hűtőszekrény, mikrohullámú sütő, mosogatógép, evőeszközök, tányérok, edények, serpenyők és poharak), oldalról az óceánra néző nagyméretű terasz, nagyméretű fürdőszoba (szeparált kád és zuhanyzó – a két hálószobás szobához két fürdőszoba tartozik), TV, Nespresso kávégép, széf.

Ocean Front egy vagy két hálószobás residence:  141 nm alapterületű szoba, szeparált hálószobával. Nappali kinyitható díványággyal, konyhasarokkal (2 főzőlap, hűtőszekrény, mikrohullámú sütő, mosogatógép, evőeszközök, tányérok, edények, serpenyők és poharak), két nagyméretű terasz lenyűgöző kilátással az óceánra, nagyméretű fürdőszoba (szeparált kád és zuhanyzó), TV, Nespresso kávégép, széf.

Royal Pacific Suite: 237 nm alapterületű lakosztály, különálló nappalival és étkezővel. Tágas erkély a lakosztály teljes hosszában, lenyűgöző kilátással az óceánra. Teljesen felszerelt konyha, kényelmes kamra. Két márvány fürdőszoba káddal és zuhanyzóval, TV, Nespresso kávégép, széf.

Garden view Suite: 84 nm alapterületű lakosztály, szeparált hálószobával. Tágas terasz, mely a resortra, a golfpályákra vagy a környező hegyekre néz. Nappali kinyitható díványággyal. Tágas márvány fürdőszoba káddal és zuhanyzóval, TV, Nespresso kávégép, széf.

Ocean view Suite: 84 nm alapterületű lakosztály, szeparált hálószobával. Tágas, oldalról az óceánra néző terasz. Nappali kinyitható díványággyal. Tágas márvány fürdőszoba káddal és zuhanyzóval, TV, Nespresso kávégép, széf.

Club Level Suite: 84 nm alapterületű lakosztály, szeparált hálószobával. Tágas terasz, mely a resortra, a golfpályákra vagy a környező hegyekre néz. Nappali kinyitható díványággyal. Tágas márvány fürdőszoba káddal és zuhanyzóval, TV, Nespresso kávégép, széf. Lehetőség a „Club Level (szint)” szolgáltatásainak igénybevételére, mely személyre szabott szolgáltatásaival ötvözi a kényelmet és az exkluzivitást.  A szállodában található Maui oázis külön porta-szolgáltatást és jól felszerelt, nyugodt társalgó-környezetet kínál. A folyamatos gasztronómiai kínálat a reggelit, a könnyű harapnivalókat, az előételeket, az italokat és az édességeket tartalmazza.  Tágas márvány fürdőszoba káddal és zuhanyzóval, TV, Nespresso kávégép, széf.

Ocean Front Suite: 112 nm alapterületű lakosztály, szeparált hálószobával. Tágas terasz, lenyűgöző kilátással az óceánra. Nappali kinyitható díványággyal. Tágas márvány fürdőszoba káddal és zuhanyzóval, TV, Nespresso kávégép, széf.

Ritz Carlton Suite: 238 nm alapterületű lakosztály, szeparált hálószobával és étkezővel. Tágas terasz, lenyűgöző kilátással az óceánra. Nappali kinyitható díványággyal. Tágas márvány fürdőszoba káddal és zuhanyzóval, TV, Nespresso kávégép, széf.

Terrace szoba: 41 nm alapterületű szoba. Terasz (korlátozott kilátás). Márvány fürdőszoba káddal és zuhanyzóval, TV, Nespresso kávégép, széf.

Deluxe szoba: 41 nm alapterületű szoba. Terasz kilátással a resortra vagy a medencékre. Márvány fürdőszoba káddal és zuhanyzóval, TV, Nespresso kávégép, széf.

Club Level szoba: 41 nm alapterületű szoba. Terasz kilátással a resortra vagy a medencékre. Márvány fürdőszoba káddal és zuhanyzóval, TV, Nespresso kávégép, széf. Lehetőség a „Club Level (szint)” szolgáltatásainak igénybevételére, mely személyre szabott szolgáltatásaival ötvözi a kényelmet és az exkluzivitást.  A szállodában található Maui oázis külön porta-szolgáltatást és jól felszerelt, nyugodt társalgó-környezetet kínál. A folyamatos gasztronómiai kínálat a reggelit, a könnyű harapnivalókat, az előételeket, az italokat és az édességeket tartalmazza. 

Deluxe Ocean view szoba: 41 nm alapterületű szoba. Terasz részleges kilátással az óceánra. Márvány fürdőszoba káddal és zuhanyzóval, TV, Nespresso kávégép, széf.

Deluxe Ocean view Club Level szoba: 41 nm alapterületű szoba. Terasz részleges kilátással az óceánra. Márvány fürdőszoba káddal és zuhanyzóval, TV, Nespresso kávégép, széf. Lehetőség a „Club Level (szint)” szolgáltatásainak igénybevételére, mely személyre szabott szolgáltatásaival ötvözi a kényelmet és az exkluzivitást.  A szállodában található Maui oázis külön porta-szolgáltatást és jól felszerelt, nyugodt társalgó-környezetet kínál. A folyamatos gasztronómiai kínálat a reggelit, a könnyű harapnivalókat, az előételeket, az italokat és az édességeket tartalmazza. 

Ellátás: Ellátás nélkül. Étkezési lehetőség az éttermekben.

Szolgáltatások: Banyan Tree étterem – elsősorban helyi ételek, hawaii specialitások, Alaloa lounge-  különleges koktélok, snack-ek, Kai Cafe friss biosaláták, sütemények, kávé és turmixok, Burger Shack 

– koktél, sör, burgerek, Olu Café - koktélok, saláták és szendvicsek, Pool-bár és kávézó. Privát étkezési lehetőségek.

Sport: úszómedence, teniszpálya, kosárlabda pálya, szörfözés, vitorlázás, kajak, kenu, wellness központ, masszázs és arckezelések, golf, családbarát szolgáltatások és programok.

 

Kérje ajánlatunkat!  

 

The Ritz Carlton Kapalua 5*


Vissza
Kérje ajánlatunkat!