Nyaraljon Skopelos szigetén!

 

Miért Skopelos? Skopelos a Szporadesz szigetcsoport egyikeként az Égei-tenger nyugati felében helyezkedik el és ma már a Mamma Mia szigeteként ismert, szerte a világon! 45 km hosszú és 12 km széles sziget 96 km2 területet foglal magába. Hegyes vidék, sűrűn borított fenyőfákkal, amelyek egészen a partokig húzódva egybefolynak a színtiszta tengervízzel. Innen kapta Skopelos a “Zöld a Kéken” elnevezést. Elnyerte az Európai Kék Zászló diját is, amely megerősíti azt a tényt, hogy nemcsak a legzöldebb görög sziget, hanem Európa legtisztább tengerpartjai is itt találhatóak!

 

Skopelos szigetén 365 templom található, amelyeknek előkertjében igazán hangulatos, hagyományos görög ceremóniát tarthatnak az inkább klasszikusabb esküvőt kedvelő párok. Akik viszont szeretne egy igazából „mezítlábas” ceremóniát azoknak lehetőségük van szebbnél, szebb tengerpartok közül választani.

  

Utazás:

-Az utazás lehetséges repülővel, Budapest-Thesszaloniki-Budapest útvonalon + komp út, vagy Bécs-Skiathos-Bécs útvonalon + komp út!

-Az utazás lehetséges busszal + komp út!

-Az utazás lehetséges egyénileg, autóval is + komp út! 

 

A skopelosi kikötőben magyar idegenvezetőnk várja az utasokat!

 

Kérje ajánlatunkat!    Hírlevél feliratkozás

 

Vissza
Kérje ajánlatunkat!