Barbados, a „szakállas férfi”

Megbízható – Konzervatív - Érintetlen

Miért Barbados?

Az ország neve a spanyol „szakállas férfi” kifejezésből ered, mert az itt honos fügefák levelei szakállra emlékeztetnek. A trópusokon fekvő szigetország évi 3000 óra napsütéssel büszkélkedhet, az esős időszak júliustól novemberig tart. A nyugati és a déli partvonalon a tengervíz nyugalmas, a víz lassan mélyülő. Igazi karibi látkép. A keleti oldal pedig leginkább a szörf szerelmeseinek kedvez. Iható a csapvíz, mert egyenesen olyan hegyi forrásból jön, ahol a vizet jótékonyan átszűrik, tisztítják a mészkövek.

 


Mikor utazzunk?

Barbados az egyik legszikrázóbb és legkevésbé csapadékos sziget a Karib-térségben.
A legjobb hónapok: január, február, március és április. A legjobb idő a száraz évszakban januártól júniusig terjed. Barbados éghajlata felettébb kellemes. Az átlaghőmérséklet januárban 25 C°. Február-május között a legszárazabb, június a legcsapadékosabb. A hurrikán időszaka eltolódott, augusztustól október végéig jellemző az elmúlt években a kialakulása, de a legtöbb esetben trópusi viharrá szelídült.

 

Utazáshoz szükséges

Útlevél: Az utazás feltétele a hazaérkezést követő legalább 6 hónapig érvényes útlevél.

Vízum: Vízum beszerzése nem szükséges, magyar állampolgárok vízummentesen utazhatnak Barbadosra és ott három hónapig tartózkodhatnak turistaként. A három hónapot meghaladó tartózkodás esetén a budapesti brit nagykövetségen keresztül lehet vízumkérelmet benyújtani.

 

Repülőjegy árak: Kérje személyre szabott ajánlatunkat! Megkeressük Önnek a legjobb repülőjegyet!

 

Idegenvezetés

Idegenvezetés felár ellenében foglalható angol és német nyelven, magyar nyelvű idegenvezetés nincs.

 

Fakultatív programok

· Szörf paradicsom

· Esőerdő-túra

· Cukornádültetvény

· Barbadosi rum

· Crane Beach és a Bottom Bay

· Orchidea park

 

Kérje ajánlatunkat!

Vissza
Kérje ajánlatunkat!