• Üzleti utazás

Üzleti utazás

A Tensi elég nagy ahhoz, hogy a közel 100 munkatársat foglalkoztató szervezetének, kiterjedt nemzetközi kapcsolatainak és szilárd pénzügyi hátterének köszönhetôen minden idegenforgalmi feladatot sikeresen meg tudjon oldani az ötlettôl a megvalósításig.

 

Kérje ajánlatunkat!  Hírlevél feliratkozás

Incentive utazás

A TENSI neve immár 40 éve egyet jelent a minőségi utaztatással belföldön és külföldön egyaránt. Filozófiánk a kezdetektől változatlan: nem szeretnénk az árversenyben részt venni, sokkal inkább kívánunk minőségi szolgáltatást nyújtani optimális áron, garantálva ezzel vendégeink visszatérését. A TENSI rendelkezik mindazzal a szakmai tudással, több évtizedes tapasztalattal és megbízható nemzetközi partnerkapcsolattal, mely záloga egy sikeres út előkészítésnek és lebonyolításnak. Munkatársaink számára minden utazás újabb kihívást jelent, hiszen a szakmai rutin mellett mindig megújuló ötletek, kreatív gondolatok kellenek ahhoz, hogy cégre és személyre szabott, a megszokottól eltérő szolgáltatást nyújthassunk Önöknek.

 

További részletek

Szakmai és üzleti utazás

A Tensi elég nagy ahhoz, hogy a közel 100 munkatársat foglalkoztató szervezetének, kiterjedt nemzetközi kapcsolatainak és szilárd pénzügyi hátterének köszönhetôen minden idegenforgalmi feladatot sikeresen meg tudjon oldani az ötlettôl a megvalósításig. Ugyanakkor a Tensi elég kicsi ahhoz, hogy ajánlatainkat megrendelôink konkrét igényei szerint alakítsuk és merev központi kötöttségek helyett rugalmasan keressük az ügyfeleinknek leginkább tetszô egyedi megoldásokat.
Üzleti utaztatással foglalkozó részlegeink account manager rendszerben dolgoznak, azaz munkatársaink nem csak egy foglalási számmal azonosítják megrendelôiket. Ha kell félszavakból is megértjük egymást.

 

További részletek

Konferencia szervezés

Hivatásunknak tekintjük, hogy minden általunk szervezett rendezvény - legyen az akár egy szűk szakmai találkozó, vagy több ezer fős nemzetközi kongresszus - színesedjen közreműködésünkkel, maradandó élményt kínáljon a résztvevőknek és öregbítse az adott szakma hírnevét.
Napjaink impozáns gyorsasággal fejlődő informatikai lehetőségeit az egyes szakterületek hagyományőrző és teremtő törekvéseivel ötvözve rendezzük kongresszusainkat a kor kihívásainak megfelelően. A precíz, pontos bonyolítás nálunk CSAK alapfeltétel. Az igazán sikeres rendezvényhez ennél több kell!

 

További részletek

Csapatépítő utak

A Tensi Csoport nagy gyakorlattal rendelkezik managertréningek és jutalomutak szervezésében.
Akik már vettek részt ilyen jellegű tréningeken, tudják, mennyi új élménnyel, mennyi lelkesedéssel térnek vissza a dolgos hétköznapokba a kollégák.
Ezt a szolgáltatásunkat, "Csoportépítő programunkat" nyugati mintára állítottuk össze. Programjainkat úgy szervezzük, hogy a tréningek ne csak a cég számára legyenek hasznosak, hanem a dolgozók is jól érezzék magukat ezen a játékos, kalandos néhány napon. E pár nap alatt kiderülhet, hogy az irodai munkába belefásult kollégák mennyi kreativitással rendelkeznek az egyes feladatok megoldásánál. A tréningeket egyéni igények szerint állítjuk össze, és azt is Önök döntik el, hogy könnyű, pihentető kirándulás, vagy nehezebb, nagyobb állóképességet igénylő túra legyen-e. Természetesen vannak jól bevált "akadályok", de nagyon sok új ötletet is meg tudunk valósítani.

 

További részletek

Vissza
Kérje ajánlatunkat!