Csapatépítő utak

A Tensi Csoport nagy gyakorlattal rendelkezik managertréningek és jutalomutak szervezésében.

 

Akik már vettek részt ilyen jellegű tréningeken, tudják, mennyi új élménnyel, mennyi lelkesedéssel térnek vissza a dolgos hétköznapokba a kollégák.

Ezt a szolgáltatásunkat, "Csoportépítő programunkat" nyugati mintára állítottuk össze. Programjainkat úgy szervezzük, hogy a tréningek ne csak a cég számára legyenek hasznosak, hanem a dolgozók is jól érezzék magukat ezen a játékos, kalandos néhány napon. E pár nap alatt kiderülhet, hogy az irodai munkába belefásult kollégák mennyi kreativitással rendelkeznek az egyes feladatok megoldásánál. A tréningeket egyéni igények szerint állítjuk össze, és azt is Önök döntik el, hogy könnyű, pihentető kirándulás, vagy nehezebb, nagyobb állóképességet igénylő túra legyen-e. Természetesen vannak jól bevált "akadályok", de nagyon sok új ötletet is meg tudunk valósítani.

A túrák lényege, hogy az akadályok leküzdése a kölcsönös segítségen múlik, és ilyen programok segítségével a csapat megtanulja a hatékony összmunkát, a kreatív problémamegoldást. Az időnként nehéz feladatok leküzdése után nem maradhat el a csoportot ellazító közös mulatság. A programok szervezésében és lebonyolításában szakemberek és professzionális túravezetők vesznek részt, legyen az sziklamászás, vagy evezés.

Amennyiben Önök vagy a program jellege igényli, a tréninget ilyen tevékenységben jártas pszichológus is kíséri. Túráinkat főként Magyarország, Ausztria és Szlovákia területére szervezzük, de külön kívánságra máshol is megvalósíthatóak. Ha Önök úgy gondolják, hogy csapatuk fejlődhet játékos tréningjeink segítségével, akkor szívesen tervezünk egy programot kifejezetten az Önök igényeinek megfelelően. Ezt a típusú időtöltést nagyobb baráti társaságoknak is ajánljuk, ahol kiderülhetnek legjobb ismerőseik eddig ismeretlen tulajdonságai! Ha már vannak hasonló elképzelései, vagy ránk bízná a teljes tervezést, keressen bennünket, hogy egy maradandó élménnyel gazdagabb lehessen!

 

Ízelítő a feladatokból:


• kunyhóépítés (akár hóból is),
• éjszakázás sziklahasadékban,
• hídépítés,
• vadvízi evezés,
• kalandos feladatok vitorlás hajóval,
• akadályverseny ismeretlen terepen,
• számháború erdőben,
• ellátás önálló megszervezése, megszerzése,
• társunk átsegítése nehéz helyzeteken.

 

Kérje ajánlatunkat!

Csapatépítés


Vissza
Kérje ajánlatunkat!