Programok óriási választékban

Club Med Spa és wellness 

      
Szüksége van egy igazán megnyugató pihenésre? A Club Med Spa és Masszázs részlegeken, extra díj ellenében, számos wellness program és kezelés közül választhat.

 

Nyugalom: Nyugtató fürdő virágszirmokkal, olajos testmasszázs, nyugtató arcmasszázs, törökfürdő. Értelmezze a nyaralás szót úgy, ahogy a mi specialistáink teszik.

 

Energia: Töltődjön fel  revitalizáló lábkezeléssel és energetizáló masszázzsal, remineralizáló testpakolással, amely után bőre ragyogni fog.

 

Szépség: gyümölcsös testradír, szépség rituálék a Föld minden tájáról. Arckozmetika minden bőrtípusra, szépségápolás (kéz és láb, egyes szállodákban haj), hogy feldobjuk az önbizalmát és közértetét a fejétől a lábujjáig.

 

Férfiaknak: Fejbőr-masszázs kifejezetten férfiaknak, fekete szappanos testápolás, tisztító arckozmetika, masszázs.

 

Kezelések márkás kozmetikumokkal: A világ vezető kozmetikai cégei közül három speciálisan a Club Med számára fejleszett ki kezeléseket, melyeket mind a klubszállodák, mind a Club Med 2 hajó fedélzetén  képzett szakértőink segítségével Ön is kipróbálhat.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy a kezelések kínálata a szálloda helyszínétől függően változik.

 

Jóga, fitness és stretching. A Club Med segít szépsége megőrzésében. A relaxáció és a sport alatt válassza ki saját tempóját, hogy a nyaralás alatt tökéletesen érezze magát.

 

 

Szórakozás

Ízlése szerint választhat sportos, party vagy békés hangulatot nyújtó klubszállodákból, attól függően, hogy családjával, barátaival vagy párjával utazik. Napközben és este szórakoztató programok minden korosztály számára, színházi előadások, koncertek és táncos esték várják a vendégeket.

Egyes hotelekben lehetőség van főzőtanfolyamra, és tánctanfolyamra.

Felár ellenében fakultatív kirándulások indulnak a hotelből a környék felfedezésére.

 

Kérje ajánlatunkat!

Club Med sport és szórakozás


Vissza
Kérje ajánlatunkat!