Club Med -Gyermekklub


Képzeljen el  gyermekklubokkal rendelkező család-barát szállodákat, ahol a gyermekek egyszerre játszhatnak, szórakozhatnak és tanulhatnak.  

Hozzáértő és lelkes csapat irányítása és felügyelete alatt gyermekeik is érdekes és vidám programokon vehetnek részt, új barátokat szerezhetnek. 12 szálloda biztosít babaklubot 4-23 hónapos gyermekek számára, 25 szállodában áll rendelkezésre kisgyermek klub  2-4 éves gyermekek számára, 29 szállodában pedig 4-11 éves gyermekek számára. A 11-17 éves korosztályt 6 klubszállodában várják tini klubban.

 

 

Baba Club Med (4-24 hónapos gyermekek) extra díj ellenében: a 4 hónapnál idősebb és 2 év alatti gyermekek számára kialakított Baba Club Med  mindennap rendelkezésre áll. Tapasztalt szakemberek vigyáznak a kicsikre, akik közben tanulnak, játszanak, és a friss levegőn vannak. 

Tevékenységek napközben : a Baba Club Med dolgozói egész nap egy speciálisan kialakított menetrend szerint vigyáznak a gyermekekre bent és kint egyaránt. A program tartalmazza az étkezéseket és a délutáni pihenőt. Az imádnivaló környezetben a gyermekek minden törődést megkapnak. 

 

Baba étterem: Elszánt séfek dolgoznak azon, hogy megfelelő ételeket készítsenek a babák igényei szerint. Egyes Baba Club Med gyermekmegőrzők rendelkeznek bébiétteremmel. 

Felszerelések : babaszobáink a nap 24 órájában nyitva vannak, a bébiételek elkészítéséhez szükséges berendezések rendelkezésre állnak : üvegmelegítő, mikrohullámú sütő, hűtőszekrény, turmix gép, sterilizáló, víz, gyümölcsök, keksz – mintha otthon lennénk. A szobákban piperecikkek és pelenka is található. 

 

Petit Club Med (2-4 éves kor között) extra díj ellenében:

Tevékenységek napközben : A Petit Club Medben gyermekének egy tevékenységekben és szórakozásban gazdag napban lesz része : fejlesztő játékok, bébi tornaterem kültéri helyszínen, speciális étkezések, gyermekdalok tanulása, pihenés, séta, vízisportok és minden más. Aktív kikapcsolódás a kicsiknek. 

 

Mini Club Med (4-11 éves korig): lehetőség a manuális műveletek felfedezésére, vízisportok kipróbálására, teadélutánokra. Szakembereink mindent megtesznek, hogy gyermekének csodálatos nyaralásban legyen része a Mini Club Med-ben.Szórakozás és kikapcsolódás : Workshopok, szárazföldi és vízi sportok, és rengeteg más tevékenység – így az idő csak repül ! Varázslatos esti szórakozás és csodálatos show-k teszik felejthetetlenné a nyaralást

 

Tini Club Med (11-18 éves korig):

Szállodától függően Club Med Passworld áll a tinédzserek rendelkezésére – exkluzív, speciálisan számukra kialakított, felújított tér, Junior Club Med, vagy Club Med classic. A tinédzserek választhatnak, hogy részt vesznek a programokon – javasolt, de nem kötelező, vagy csak együtt töltenek el időt a  barátokkal. Tökéletes recept egy jó nyaraláshoz.

 

Tevékenységek a Juniors’ Club Med-ben: A Junior Clubs Med az a hely, ahol a tinédzserek összegyűlhetnek. Az aktívabbak mindenféle sportot kipróbálhatnak : csoportos vagy egyéni, wakeboard vagy repülő trapéz, a pihenni vágyók pedig csak szimplán élvezhetik a semmit tevést. 

 

Club Med Passworld: A Sophie Jacqmin által tervezett Club Med Passworld területek kifejezetten a tinédzserek számára kialakított terek, új, high-tech berendezésekkel. A vezetők segítségével különböző kreatív, művészi tevékenységek folytathatók, például videó-, mozitechnikák tanulása. Tökéletes alkalom az ismerkedésre és az újdonságok saját tempóban történő felfedezésére. 

 

Kérje ajánlatunkat!

Club Med Gyerekklub


Vissza
Kérje ajánlatunkat!