A világ legnagyobb sportakadémiája

Sportlehetőségek és más programok óriási választékban

 

A világ legnagyobb sportakadémiája: több mint 60 féle sportlehetőség 


Sportoljon a világ legnagyobb sport akadémiáján, és használja ki az oktatás és a felszerelések használatának lehetőségeit. A Club Med szállodák sportágak széles kínálatát nyújtják különböző szinteken.

Próbáljon ki új sportokat, mint a vízisí, kite szörfözés*, lovaglás*, sziklamászás* vagy nordic walking… vagy hódoljon kedvenc sportjának, vitorlázzon, teniszezzen, golfozzon vagy akár vegyen részt fitneszoktatáson.

 

Háromféle lehetőség arra, hogy kielégítse sport szenvedélyét

 

Sportakadémia: Az oktatás három szinten történik: kezdő, haladó és kiváló szinten, mindig szakképzett G.O. sportanimátorral és a legjobb minőségű felszereléssel.A Club Med által kínált hatvanféle sportolási lehetőség legtöbbje benne foglaltatik az alapárban.

(Sport órák a csomagban : Tenisz, golf, vitorlázás, windszörf, vízisí, falmászás és hegymászás, sí, repülő trapéz, kerékpár és fitness akadémia )

Ön nem csak igénybe veheti ezeket a sportolási lehetőségeket, de ehhez a klubszálloda biztosítja Önnek a megfelelő felszerelést és a személyi edző    

 
Sportoktatás felfedező szinten: Sportoktatás kezdő szinten, mely lehetőséget nyújt arra, hogy felfedezzen új sportokat, új kalandokat.


Szárazföldi sportok : Repülő trapéz, íjászat, quad (extra díj), gördeszkázás, roller, hoki, gyors gyaloglás, tai chi, hegymászás

Fitness : Fitness, aquafitness, kardio programok, zumba, power gyaloglás, jóga

Vízi sportok : búvárkodás, jet ski, horgászat, vízisí és wakeboard, vitorlázás, windszörf

Egyéb sportok : tenisz, golf (extra díj), kerékpár, mountain bike, lovaglás 
 

Sportlehetőségek oktatás nélkül: Izgalmas sportok, melyeket Ön szabadon gyakorolhat bármikor, akár egyedül akár csoportosan.

 

Szárazföldi sportok : squash, evezés, petanque, darts, asztalitenisz, tollaslabda, minifutball, minigolf, softball, futball, röplabda, strandröplabda, kosárlabda, strandfutball, vízilabda, strand-tenisz, strand vízilabda

Fitness : kardio konditerem

Vízi sportok: kajak, windszörf, pipás búvárkodás

Egyéb sportok: tenisz, golf (extra díj), lovaglás, kerékpár, mountain bike

 

Sport órák extra díj fizetése esetén: Búvárkodás, lovaglás, kite szörf akadémia.

A la carte kurzusok : Használja ki a Club Med által nyújtott oktatás adta lehetőségeket, hogy fejlessze technikáit. Ezek a kurzusok nincsenek benne az alapcsomagban. 3-5 napig űzheti kedvenc sportját kisebb csoportokban hatékony oktatási technikák, workshop-ok mellett. 

 

Golf
A klubszállodák közül 45 kínál golfozási lehetőséget, a világ legszebb tájain fekvő, csodálatosan karbantartott golfpályáin.


Szárazföldi sportok
500 teniszpályán, tudásszintjüknek megfelelően részesülhetnek a Club Med vendégei teniszoktásban. 16 cirkusz iskola működik a Club Med szállodáiban ahol felnőttek és gyerekek egyaránt betekinthetnek a cirkusz misztikus világába. 43 fitneszközpont nyújt alkalmat a testedzésre. 3 lovasiskola várja a lovas sportok kedvelőit.


Vízi sportok 
A világ legfestőibb tengerpartjain 18 klubszálloda kínál lehetőséget pipás merülésre vagy könnyűbúvárkodásra (térítés ellenében) és a legtöbb tengerparti Club Med szállodában lehet vízisíelni, wakeboardozni, vitorlázni, szörfözni és funboardigozni. A legmodernebb felszereléssel és a leghozzáértőbb, lelkes segítők segítségével gyakorolhatják a vendégek kedvenc sportjaikat.

 

 

Kérje ajánlatunkat!

 

 

Club Med Sport


Vissza
Kérje ajánlatunkat!