Nászút a tengeren

Észrevette már, hogy a meghatott esküvői jókívánságokban hányszor tűnik fel a hajózás képe? Az ifjú pár vagy éppen „révbe ér”, vagy csak most „hajózik ki az élet tengerére”.

Miért ne elevenedhetnének meg ezek az elnyűtt képek? Képzelje el, hogy az esküvő után egyszeriben ott találja magát párjával, szíve választottjával egy csodálatos tengerjáró fedélzetén!

 

Amit a világ vezető hajótársaságainak programjai kínálnak, az felülmúl minden képzeletet. A tökéletes kényelmet kínáló luxushajók útvonalai az egész világot behálózzák, így megtalálhatóak közöttük a klasszikus vagy éppen különleges nászutas úti célok is: Ausztrália, Dél-Amerika, Észak-Európa, Földközi-tenger, Hawaii & Tahiti, Kanada, Karib-tenger stb.

 

A luxushajók fedélzete maga is egy úszó paradicsom, egy igazi üdülőkomplexum, ahol elegáns és jól felszerelt vendégkabin, teljes ellátás, a kikapcsolódási és szórakozási lehetőségek egész tárháza várja az utasokat. Itt minden az utasról szól, és az utasért van. A négy- és ötcsillagos kategóriájú hajókon ki-ki maga választja meg és állítja össze napi programját. A választék óriási, az aktív tevékenységfajtáktól, a fitnesztől, sziklamászástól, golfozástól, szörföléstől, korcsolyázástól kezdve a kevésbé megerőltető fürdőzésig, napfürdőzésig és a legkülönbözőbb relaxációs és wellness-kezelésekig. A fedélzeti programokat sokszínű parti kirándulások, városlátogatások egészítik ki, amelyek nemcsak kulturális felfedezőutakat jelentenek, hanem egzotikus élményeket is ígérnek.

 

A hajótársaságok szó szerint mindent megtesznek azért, hogy a képzelet képeiből valóság legyen — különösen igaz ez a családi események, azon belül is kiváltképp a nászutak megszervezésére és lebonyolítására, továbbá a házassági és egyéb évfordulók megünneplésére. Különböző alkalmi csomagok közül lehet választani.

 

 Kérje ajánlatunkat!   Hírlevél feliratkozás

Vissza
Kérje ajánlatunkat!