Mindig a Nap nyomában

 

 

Óceánra néző lakosztályok, a luxuskategóriát felülmúló színvonal és tökéletes szabadság, melyet egy minden tekintetben all-inclusive szolgáltatáscsomag garantál. A legfinomabb európai ízlés maximálisan személyre szabott szolgáltatásokkal kombinálva. Gourmet éttermek és első osztályú borok. Egzotikus úti célok, kulturális csemegék, kalandok. Minden, amit csak kínálhat a világ legjobbja.

 

A hazánkban még kevéssé ismert, ám a világ számos országában sokszorosan díjazott és ünnepelt, és - sok egyéb elismerése mellett - a 2007-es esztendő legjobbjának nyilvánított Silversea hajótársaság új színfolt a Magyarországon is elérhető, hatcsillagos luxusüdülések palettáján. Az olasz tulajdonban lévő, ám monacói székhellyel működő társaság méltán sepert be minden létező kitüntető címet, hiszen a világon ez idáig példa nélkül álló, tökéletesen személyre szabott hajóutakat kínál: olyan utakat, amelyek egy minden tekintetben all-inclusive szolgáltatáscsomagot képviselnek, és ily módon a teljes luxus szabadságát garantálják. Ha Ön a legjobbat akarja, fölösleges tovább kutatnia.

 

 

Inkább tartson velünk a Silversea világába!

Ahol behűtött pezsgő fogadja, és a pincér biztosan emlékezni fog arra, melyik az Ön kedvenc itala. A 296-382 utassal közlekedő Silversea-hajók kifinomult luxust, egy nagy tengerjáró kényelmét és egy privát jacht bensőségességét ígérik. Fedélzetükön nincsenek kabinok, csakis tengerre néző, tágas lakosztályok. Érkezéskor behűtött pezsgő várja az utast a lakosztályában, s minthogy a személyzet-vendégek aránya közel 1:1, magától értetődik, hogy a ki-és becsomagolással sem kell gondolnia. A Silversea-nél sok egyéb mellett ez is a szobainas dolga.

 

All-Inclusive Plusz

 

Higgyen a szemének! A Silversea-hajóutak ára kivétel nélkül fedezi az alábbiakat.

  • Korlátlan italfogyasztás a fedélzeten - ingyenesen. A luxushajó-társaságok teljes ellátást nyújtanak. A luxus feletti kategóriát képviselő Silversea hajóin azonban Ön kedvére válogathat a tengerek egyik leggazdagabb borpincéjének gazdag bor-, pezsgő- és koktélkínálatából.
  • Díjtalan minibár nem mini üvegekkel. A whisky a kedvenc itala? A lakosztályában, a minibárban természetesen kedvenc márkáját találja. 
  • Borravaló? Felejtse el! Ne legyen rá gondja, senki nem várja. 
  • 24 órás szobaszerviz - felár nélkül. Ha a lakosztályában szeretné elfogyasztani a vacsoráját, ott szolgálják fel Önnek gyertyafény mellett az összes fogást. Ha késő éjjel valami harapnivalót szeretne, egy percig se habozzon, díjmentesen hívhatja a szobaszervizt!
  • Szabad helyfoglalás. A Silversea-hajókon nincs ültetett étkezés. Ön akkor, ott és azzal vacsorázik, ahol, amikor és akivel csak tetszik.
  • Silversea-élmény a parton - ajándék. A hajóút ára bizonyos útvonalakon magában foglal egy különleges, exkluzív parti kirándulást. Mit szólna például egy ajándékba kapott hangulatos vacsorához Namíbiában, a sivatagban vagy egy hagyományos vietnami esthez Ho Si Minh-városban? 
  • Szórakozás és ismeretbővítés a hajóút árában. Híres művészek, írók, a gasztronómia specialistái, hírességek előadásai, műsorai teszik gazdagabbá, tartalmasabbá az utazást. 
  • Ingyenes transzfer a kikötő és a belváros között. Számos kikötővárosban ezt a gondot is leveszi az Ön válláról a Silversea.

 

    

 

Kövesse Ön is a Napot! A Silversea-hajók kisebbek, mint általában a luxushajó-társaságok tengerjárói, ám éppen ezért mozgékonyabbak, és nagyobb tengerjárók által nem vagy csak nehezen megközelíthető célpontokra is ellátogathatnak. Kössön ki Szentpétervár szívében, hajózzon át a londoni Tower Bridge alatt, csorogjon le az Amazonason vagy keljen át a Panama-csatornán - garantáltan nagy élményben lesz része! S ha úgy hozza a kedve, akár heteken át is utazhat, mert a társaság négy hajója nem (illetve nemcsak) hagyományos körutakat tesz, hanem kikötőről kikötőre halad, mindig a nap nyomában, tovább és tovább.

 

 

 

Kérje ajánlatunkat!

Vissza
Kérje ajánlatunkat!