Royal Caribbean International

Az 1969 óta működő hajóstársaság az innovatív óriáshajóiról híres. Legnagyobb hajóik a 220 000 tonnás, 5 400 utazót befogadni képes tengerjárók jelenleg a legnagyobbak az óceánokon. A fedélzeti szolgáltatások elképesztően változatosak. Példaként említjük a falmászást, a korcsolyázást, a szörfözést. Ezenkívül több étterem és bár, medencék, spa és különleges show műsorok színesítik az utazást!

 

Ha igazi különlegességre vágyik, nem szabad kihagynia a hajótársaság útjait!

 

 

 

  

Miért ne mászhatna hegyet a tengeren, korcsolyázhatna az Egyenlítőn vagy napozna a gleccserek közelében? Semmi sem szab határt a Royal fantáziájának és innovációinak, ezért sikerült olyan ötleteket megvalósítani, mint a világ első fedélzeten kialakított mászófala, korcsolyapályája vagy szörfszimulátora. A Royal-lal töltött nyaralás során Ön olyan aktív vagy éppen passzív lehet, amennyire csak szeretné. A több mint 290 úti cél, a lélegzetelállító szárazföldi kirándulások és a fantasztikus fedélzeti innovációk olyan élményt nyújtanak, amilyenben még nem volt része!

 

A világ legnagyobbjai a Royal flottájábanA Royal Caribbean egyik fő filozófiája szerint a folyamatos megújulási képesség, az elképzelések és álmok megvalósítása nagyban hozzájárul az emlékezetes vakációhoz. Ebbe a filozófiába vetett hittel tette ismét magasabbra a lécet, amikor megálmodta új hajóosztályát, az OASIS-t. A hajóosztály első családtagja, az Oasis of the Seas 2009 végén debütált a floridai Fort Lauderdale-ben, ezzel átvette a „legnagyobb és legforradalmiabb” tengerjáró hajó címét a szintén Royal családtag Freedom hajóktól (Freedom, Liberty és Independece of the Seas). Őt követi majd 2010 decemberében „testvére”, az Allure of the Seas. A több mint 5.400 vendég befogadására képes úszó építészeti csodák többek között 16 dekkel, 220 ezer bruttó tonna súllyal és 2700 kabinnal büszkélkednek. Elképesztő méreteik mellett olyan újításokkal is találkozhatunk a fedélzeten, mint a természetes fényben sütkérező, valódi növényekkel beültetett Central Park, a 4 egységből álló medencekomplexum, a Boardwalk szórakoztató központ az egyedi programokat kínáló vízi színházával, a szintek között mozgó bár és a galériás lakosztályok. 

 

Középpontban az aktivitás és a családAz Adventure Ocean programok biztosítják, hogy a gyerekek – legyenek akár kicsik vagy tizenévesek - sose unatkozzanak a 7 korosztály számára szervezett programokon. A gyerekek számos élvezetes parti kiránduláson együtt tarthatnak szüleikkel, az izgalmas, kalandokkal teli nap végén pedig kihasználhatják a nemrég bevezetett My Family Time Dining vacsora lehetőséget. Ennek keretében a családok a nekik legmegfelelőbb időpontban, együtt étkezhetnek, a gyerekeket gyorsan kiszolgálják, hogy utána minél több idejük legyen új barátaikkal játszani, míg a szülők nyugodtan vacsorázhatnak. 

 

Kényeztetés a tengerenŐrizze meg tesi-lelki egyensúlyát a tengeren! Közérzet javító foglalkozások, tanácsadások, egészséges étkezési lehetőségek, fitnesz programok, spa kezelések a Vitality Wellness program keretében. Jól felszerelt edzőterem, változatos fitnesz órák a spinningtől a pilatesig, a kick boxtól a jógáig, bármilyen szinten. 

 

Étkezés lehetőségek széles tárházaLegyen szó hagyományos menüvacsoráról, bőséges büféről, meghittebb, különlegességeket kínáló kis étteremről,  pizzériáról vagy kávézóról, a Royal Caribbean hajóin szinte a nap 24 órájában talál magának finomabbnál finomabb falatokat! 

 

Szórakozás a nap 24 órájábanLátványos és színvonalas Broadway előadások a színházteremben, szédítő jégrevü profi előadásban, vízi színház a karibi naplementében, koktélok a hangulatos bárokban, izgalmak a kaszinóban – tartalmas programok egész sora közül választhat.


A Royal Caribbean International által szervezett utazásokon a részvételi díj a következőket tartalmazza:

elhelyezést a kiválasztott kabinkategóriában
a hajón teljes ellátást és korlátozott italfogyasztást
a hajón található szórakoztató- és sportlétesítmények nagy részének használatát.

 

A Royal Caribbean International által szervezett utazásokon a részvételi díj nem tartalmazza:

a kikötőbe- és hazajutás költségeit,
kikötői illetéket,
a kötelező útlemondási biztosítást (1,4%)
az esetlegesen felmerülő vízumköltségeket,
az italfogyasztás egy részét,
a személyes kiadásokat (pl. telefon, minibár stb),
a borravalót a hajóút végén (kb. 13 USD/fő/éj),
a szárazföldi kirándulásokat, amelyek a helyszínen fizethetők be.

A Royal Caribbean International hajók kabinjainak általános felszereltsége (mely hajótípusonként eltérhet):

TV
széf
telefon
hajszárító
minibár
légkondícionáló


Kérje ajánlatunkat!

Royal Caribbean


Vissza
Kérje ajánlatunkat!