Emerald Princess

 

Első hajóút: 2007. április 11.
Felújítás: 2019. április
Kabinok száma: 1 539 
Fedélzetek száma: 19 
Utasszám: 3 080 
Személyzet létszáma: 1 200 
Súly (tonna): 113 561 
Hajó hossza (láb): 951 
Hajó magassága (láb): 195 

 

 

Érezze otthon magát attól a pillanattól fogva, hogy a fedélzetre lép! A Princess® szívélyes személyzete tudja, mit jelent a vendégszeretet, s oly figyelmes kiszolgálásban fogja Önt részesíteni, hogy úgy érzi majd: a hajó, melyen utazik, olyan, mint a második otthona. 

 

A Princess®-hajók fedélzetén Ön akkor étkezik, amikor csak akar. A fedélzeti séfek reggeltől estig főznek, sütnek, grilleznek, párolnak, hogy friss alapanyagokból csodás ízeket varázsoljanak. A hajótárság egyedülálló ellátást kínál a fedélzeten, minden ízlést kielégítő, változatos fogásokkal, a pizzáktól a jeges édességekig és habos desszertekig terjedő gazdag büfékínálattal!

 

A Princess® hajók fedélzetén örömteli ünnep az étkezés, és a különleges ínyencéttermek mindenkor különleges élményt ígérnek. Nemcsak hogy a tenger legjobbjai közé tartoznak, szárazföldi társaikkal is nyugodtan ringbe szállhatnak. Az ételek a lefrissebb alapanyagokból készülnek, a menüsorok a világ legkülönbözőbb részeinek regionális konyháit képviselik. Ön is tapasztalni fogja, hogy a Princess® ínyencéttermei tökéletes helyszínek bármilyen alkalom megünnepléséhez! 

 

A szabadidő kellemes eltöltésére a társaság minden hajóján számtalan lehetőség kínálkozik akár éjjel, akár nappal. Fedezze fel a Princess® üzleteit, ünnepelje a kultúrákat a Világ fesztiváljai nevű fedélzeti programon, szerezzen új ismereteket – a sokszínű fedélzeti szabadidős lehetőségek jóvoltából egyetlen percig sem fog unatkozni a hajóúton!

 

A Princess® hajóútjain arra is mód nyílik, hogy revitalizálja testét, lelkét és szellemét. A fiatalító, frissítő spa-kezelésektől és a legfelső szinten kialakított, csak felnőttek által látogatható napozó csendjétől és békéjétől kezdve a legmodernebb fitneszcentrumig, az újjászületés minden hozzávalója és kelléke megtalálható a hajók fedélzetén!

 

A családbarát kabinoktól kezdve a különféle családi és ifjúsági programokig, a Princess®-nél minden adott a minőségi családi nyaraláshoz. A fedélzeti programok fölkeltik a kíváncsiságot és kreativitásra ösztönöznek, a parti kirándulások pedig inspirálnak és feltöltenek!

 

A programok, szabadidős tevékenységek, étkezési és szórakozási lehetőségek hajónként változók.

 

Kérje ajánlatunkat!

Emerald Princess - képgaléria


Vissza
Kérje ajánlatunkat!