Princess Cruises

                                                 

 

A Princess Cruises amerikai hajótársaság 1965-ben jött létre. Míg induláskor csupán egyetlen hajóval működött, mára 17 hajójával a világ legnagyobbjai közé sorolhatja magát. A Princess-hajók a Távol-Kelet pagodáitól az Antarktisz pingvinkolóniáiig mindenhová eljutnak, köszönhetően a hajótársaság rendkívül gazdag, az egész Földet behálózó útvonalkínálatának.

 

 

 Kérje ajánlatunkat!

PRINCESS - ÉDENKERT A TENGEREKEN!

Gyönyörű hajók, különleges kényeztetés, egy felejthetetlen vakáció

 

 

 

Az egzotikumok hajótársasága

 

Felejthetetlen vakáció kezdőknek és

haladóknak 

 

A legtöbb balkonos kabin 

 

Együtt a legszebb tájakon 

Tahititől  

az Antarktiszig minden, ami egzotikus 

 Különleges kényeztetés, mosoly, odafigyelés a részletekre Ha semmiről nem szeretne lemaradni  Romantika, nászút a tenger 

 

 

 

Personal choice dining, azaz étkezés, ahogyan ön szereti
A Princess-hajókon alkalmazott étkezési rend jelentősen eltér a megszokott, több hajótársaságnál is megfigyelhető formától. "Anytime dining", azaz étkezés bármikor - szól a Princess jelszava.

S valóban, a fix étkezési időpontokat és helyszíneket alkalmazó hagyományos étkezési renddel ellentétben Ön mindennap ott és akkor ebédelhet vagy vacsorázhat, élvezheti a sokszoros díjnyertes Princess-konyha kínálatát, ahol és amikor kedve tartja.

 

A princess hajók az aktív pihenést kedvelők igazi paradicsoma
Sportolás - szépségápolás - játék - sok-sok nevetés - tartalmas szórakozás - mindezek fontos kellékek ahhoz, hogy a nyaralás után testi-lelki megújulásunk tökéletes legyen. Jól tudja ezt a Princess szakképzett csapata is. Az aktív pihenés kedvelőit számtalan sport- és szépségápolási lehetőség várja. Néhány ötlet a teljesség igénye nélkül: aerobik-, kondicionáló és szteppórák, fitnesz tanácsadás; gyaloglás és jogging; úszómedencék, pezsgőfürdők; szauna, masszázs; egyes hajókon tenisz-, röplabda- és kosárlabdapálya, minigolf, vízi sportok, a karib-tengeri hajókon kezdőknek búvártanfolyamok. Tartalmas szórakozást és kikapcsolódást ígérnek továbbá az animátorok vezette játékok és vetélkedők, a revüszínház színvonalas programjai, a kaszinóban töltött izgalmas percek, grill-partik, a karaoke, a diszkó stb.

 

Mozi a csillagos ég alatt

Különleges moziélmény részesei lehetnek a filmrajongók. Amikor leszáll az est, a nappal oly élénk és nyüzsgő felső fedélzeti szint ismét megelevenedik, az ott elhelyezett hatalmas "filmvászon" kellemes hangulatú szabadtéri mozivá alakítja a medencék környékét: a "mozigépész" klasszikus és új filmsikerekkel szórakoztatja az utasokat, máskor pedig népszerű koncertek, sportesemények legszebb pillanatait varázsolja a Karib-tenger közepére. S ha mozi, akkor nem hiányozhat a pop-corn sem- e közkedvelt csemegével kényeztetik a medence partján ülő nézősereget. (kivéve Pacific Princess)

Vissza
Kérje ajánlatunkat!