A Holland America Line hajótársaság bemutatkozik

 

 

A Holland America Line ötcsillagos, prémium-kategóriás hajótársaság már több mint 140 éve áll a hajózni vágyók rendelkezésére. Sok éves tapasztalatával egzotikus helyekre szállítja el utasait bejárva a világ minden táját.

 

Háborítatlan pihenés, elegancia

Élő virág a szalonokban és az étteremben, tikfa-napozószékek a nyitott fedélzeten, eredeti műalkotások a galérián, minden nap friss gyümölcskosár, délutáni tea, festményaukciók, színvonalas szórakoztató műsorok és programok, magas színvonalú, diszkrét kiszolgálás.

 

Jóllehet számos programból csemegézhetnek a vendégek, a Holland America Line hajóin nem dübörög a diszkó, nincsenek villózó fények, nincs nyüzsgés. Itt visszafogottabb, kevésbé "zajos" az élet, s ebből adódóan főként (de nem csak!) a 40 év feletti korosztály látogatja a társaság hajóútjait. Szinglik és egyedülállóak is előszeretettel választják a Holland America-utakat, ami nem véletlen: kifejezetten számukra kitalált programokon (közös ebédek, koktélpartik stb.) szórakozhatnak.

 

 

Jelszó a tágasság

A társaság luxushajóinak befogadóképessége átlagosan 1200 - 1900 fő, s figyelembe véve a hajók méretét, ez levegős, tágas teret jelent mind a közösségi helyiségekben, mind a vendégkabinokban, mely utóbbiak átlagosan 25%-kal tágasabbak, mint más hajótársaságokéi.

 

Útvonalak

A Holland America Line hajói keresztül-kasul bejárják a Földet, ott vannak minden kontinensen és tengeren, és glóbuszunk több mint 320 pontján kötnek ki. A 7 éjszakás útvonalak mellett bő a választék 12 - 14 éjszakás, illetve egészen hosszú hajóutakból is!

 

Ínyencek, figyelem!

Első osztályú konyha várja az ízek szerelmeseit, akik a társaság valamennyi hajóján működő demonstrációs konyha bemutatóit és szakácskurzusait, valamint a szinte naponta megrendezett koktél- és borkóstoló programokat is élvezhetik. Az étkezési struktúra itt is sok választást, a hagyományosabb formák mellett szabadabb alternatívákat is megenged.

 

Stílusos élvezetek

Táncórák, fitnesz- és sportprogramok, wellness, mozi, színház és show-műsorok gazdag választéka stílusosan lezser, zavartalan és "patinás" kényelemmel párosulva.

 

 

Kérje ajánlatunkat!

Vissza
Kérje ajánlatunkat!