Az Explora Journeys bemutatkozik

 

 

 

 

Bemutatjuk Önnek az Explora Journeys-t, az MSC csoport új, luxus márkáját, melynek célja, hogy újradefiniálja a luxus körutazások fogalmát. Ez az egyedülálló, új stílusú óceáni utazás, felfedezésre inspirál, mindezt a vibráló, kozmopolita és laza európai luxus szellemében és stílusában. A négy luxushajó közül az első a tervek szerint 2023 nyarán indul útnak, figyelemre méltó útvonalakon, ahol a híres úti célok és a kevésbé látogatott kikötők egyesülnek.

 

 

  

 

 

  

  

Otthon a tengeren

 

 

Az EXPLORA I fedélzetén az óceánra néző lakosztályok, penthouse-ok és rezidenciák mindegyike kifinomult, európai eleganciával, padlótól a mennyezetig érő ablakokkal és saját napozóteraszokkal készültek, hogy közelebb hozzák Önt az Óceánhoz.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kulináris élmények

 

Az EXPLORA I fedélzetén kilenc egyedülálló kulináris élményt fedezhet fel - melyek középpontjában a globális főzőtehetségek, a helyi ízek és a helyi partnerek által beszerzett egészséges alapanyagok állnak.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

   

  

Wellness

 

 

Az Explora Journeys átfogó és széles körű wellness-élményt kínál, melyet a tenger iránti szeretet ihletett. A privát kezelőszobáktól a legmodernebb fitneszeszközökig, a csoportos edzésóráktól a személyre szabott edzésekig, és a személyre szabott programok segítségével a nyaralás alatt is könnyedén és élvezetesen tarthatja fitten magát. A személyre szabott wellness-élmények minden úti célon könnyen elérhetővé teszik a pihenést és a felfrissülést a fedélzeten és a parton egyaránt.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kérje ajánlatunkat!

 

 

Útvonalajánló

 

 

 

Karib-térség, Közép-Amerika


Részletek

 

 Csendes-óceáni partvidék, Hawaii

Részletek
 Afrika, Indiai-óceán

RészletekFöldközi-tenger, Nyugat-Európa

Részletek

Vörös-tenger, Arab-félsziget

Részletek


Vissza
Kérje ajánlatunkat!