Disney Wonder

Tökéletes mindenkinek!

A Disney Cruise Line elkötelezett legénységének legfontosabb célja, hogy csodás vakációt, feledhetetlen élményéket nyújtson vendégeinek. A hajótársaságot évről évre a legjobbak közé sorolja nemcsak a szakma és az idegenforgalmi szektor, hanem – és mindenekelőtt – maguk a vendégek. Ezek az eredmények ösztönzőleg hatnak a társaságra: a Disney olyan nyaralóprogram megvalósítását tűzte ki célul, amely a család minden tagjának álmát valóra váltja.  

 

Amikor Ön felszáll egy Disney-hajóra, biztos lehet benne, hogy felejthetetlen nyaralásnak néz elébe – egy olyan vakációnak, amely semmilyen korosztályt nem kényszerít kompromisszumra, épp ellenkezőleg: a család minden egyes tagja számára valami különlegeset tartogat! Kényeztető-pihentető órákat a felnőttek számára, fantáziadús programokat a gyermeksereg örömére és izgalmas szórakozást az egész családnak! A Disney-hajóút arról szól, hogy mindenki jól érzi magát!

 

 

Vegyen részt családjával Ön is a Disney-hajóutak kínálta remek kalandban, és győződjön meg róla a saját szemével, hogy a Disney hajótársaság semmihez sem fogható, pazar nyaralóprogramot nyújt az egész család számára!

 

Családi hajókázás a Disney mesehőseivel

 

Alapadatok:

Építés éve: Disney Magic 1998, felújítva: 2013., Disney Wonder 1999, felújítva 2019. 
Bruttó tömeg: Disney Magic 84.000 tonna, Disney Wonder 83.000 tonna 
Hosszúság: Disney Magic 300 méter, Disney Wonder 294 m 
Szélesség: 32 méter 
Fedélzetek száma: 11 
Kabinok száma: 875 
Utaskapacitás: 2 fős elhelyezésnél: 1.750 fő; max. utaskapacitás: kb. 2.700 fő 
Személyzet létszáma: 950 fő

 

 

A 10 700 m2-es Vista Spa teljes feltöltődést ígér, a sport fedélzeten minden korosztály megtalálja kedvenc elfoglaltságát. Találunk itt Mickey egér alakú medencét a kisgyerekeknek, de van a családoknak és külön a felnőttek számára is fenntartva medence.

Bár a hajó egyértelműen a gyerekek igényeinek a kiszolgálását célozza, de nem feledkeztek meg a felnőttek kikapcsolódásáról sem: kávézók, sport bár, koktélbár, karaoke, diszkó, színház, 3D filmek, exkluzív étterem várja a felnőtteket, amíg a gyerekek önfeledten szórakoznak, vagy a kabinban pihennek.

A hajó kabinjait úgy alakították ki, hogy a családok számára is kényelmesek és tágasak legyenek.

 

 

 

 

 

Kérje ajánlatunkat!

Disney Wonder - képgaléria


Vissza
Kérje ajánlatunkat!