Disney Fantasy

A Legjobb Családi Nyaralás

A Disney Cruise Line elkötelezett legénységének legfontosabb célja, hogy csodás vakációt, feledhetetlen élményéket nyújtson vendégeinek. A hajótársaságot évről évre a legjobbak közé sorolja nemcsak a szakma és az idegenforgalmi szektor, hanem – és mindenekelőtt – maguk a vendégek. Ezek az eredmények ösztönzőleg hatnak a társaságra: a Disney olyan nyaralóprogram megvalósítását tűzte ki célul, amely a család minden tagjának álmát valóra váltja.  

 

Amikor Ön felszáll egy Disney-hajóra, biztos lehet benne, hogy felejthetetlen nyaralásnak néz elébe – egy olyan vakációnak, amely semmilyen korosztályt nem kényszerít kompromisszumra, épp ellenkezőleg: a család minden egyes tagja számára valami különlegeset tartogat! Kényeztető-pihentető órákat a felnőttek számára, fantáziadús programokat a gyermeksereg örömére és izgalmas szórakozást az egész családnak! A Disney-hajóút arról szól, hogy mindenki jól érzi magát!

 

 

Vegyen részt családjával Ön is a Disney-hajóutak kínálta remek kalandban, és győződjön meg róla a saját szemével, hogy a Disney hajótársaság semmihez sem fogható, pazar nyaralóprogramot nyújt az egész család számára!

 

Családi hajózás a Disney mesehőseivel!

 

Alapadatok :

Építés éve: Disney Dream 2011., Disney Fantasy 2012. 
Bruttó tömeg: 130.000 tonna 
Hosszúság: 340 méter 
Szélesség: 42 méter 
Fedélzetek száma: 14 
Kabinok száma: 1.250 
Utaskapacitás: 2 fős elhelyezésnél: 2.500 fő, max. utaskapacitás: 4.000 fő 
Személyzet létszáma: 1.458 fő

 

 

A DISNEY DREAM 2011 januárjában szállt tengerre, ikertestvére, a DISNEY FANTASY 2012 márciusában indul első útjára.

 

Fedélzetükön színház és éttermek, legfelső emeletén pedig a DISNEY DREAM /FANTASY legjobban várt látványossága, az AquaDuck található, amely a vízicsúszda és a hullámvasút élményét nyújtja majd.

Az AquaDuck 765 méteren, a hajó oldalára is kifutó, átlátszó csőben ötvözi a hullámvasút és a vízi csúszda élményeit. 10 ezer liter víz segítségével körülbelül 20 métert lehet megtenni 1 másodperc alatt. A majdnem másfél percig tartó út ingyenesen vehető igénybe, ha magasabbak vagyunk 122 centiméternél. A hullámzást, az emelkedőket és bukkanókat tetézve a csúszda egyes szakaszain éjszakát imitálva változnak a fényviszonyok.

Mickey egér alakú medence a kisgyerekeknek, Némó vízi játszótér, sportpályák, 16 számítógépes interaktív játékállomás, hatalmas 3D-s mozi áll a vendégek rendelkezésére. Rendkívüli az az LCD képernyő, amely az arra tévedő gyermeket animálja és néhány pillanatra behelyezi például aBambi mese környezetébe. Sőt, újdonságként az LCD képernyőn keresztül egy mikrofon segítségével beszélgetni is tudnak a mesekarakterekkel, akik válaszolnak a kérdésekre. Előzetes bejelentkezésre, külön díjazásért „bölcsődét” is találunk, ahol a legkisebbeket is biztos kezek között tudhatjuk (3 hónapostól 3 éves korig).

Emellett vannak kifejezetten felnőttek számára kialakított terek (bár, éttermek, színház, éjszakai klubok, szalon, SPA, fitnesz), ahol szinte minden megtalálunk, ami egy óceánjáró hajótól elvárható.

 

A DISNEY DRAM és a DISNEY FANTASY jelentős műszaki újdonsága a virtuális hajóablak : nagyfelbontású kamerákkal a hajó belsejében elhelyezett, olcsóbb kabinok ablakára vetítik a képet, amelyet a tehetősebb utasok a maguk külső kabinjaiból látnak.

 

 

  

 

Kérje ajánlatunkat!

Disney Fantasy - képgaléria


Vissza
Kérje ajánlatunkat!