DISNEY CRUISE LINE

A Disney cég az 1990-es évek végén alapította hajótársaságát, amely elsősorban a kisgyermekes családokat célozza meg útvonalaival, színvonalban kiemelkedő és egyedi fedélzeti szolgáltatásaival. Természetesen minden korosztály megtalálja a preferált kikapcsolódási formákat, hiszen amellett, hogy a gyerekeknek korosztályonként szerveznek változatos programokat, kialakítottak olyan helyszíneket is a hajókon, melyeket csak felnőttek látogathatnak.

A flotta kicsi mérete ellenére - jelenleg 3 hajóból áll, épül a 4. - az utóbbi években többször is a világ egyik legjobb hajótársaságának választották az utazók.


Ha egyedi élményekre, színvonalas kiszolgálásra és valódi kikapcsolódásra vágyik, nem szabad kihagyni a hajótársaság útjait!

 

 


Miért éppen a Disney Cruise Line?

Hányféle hajón töltött vakációt képzelhetünk el? Ha belegondolunk, számtalan változat létezhet. Ha 1 és 81 éves kor közötti családtagok utaznak együtt, mindenki másképp képzeli el a tökéletes hajóutat. Éppen ezért a nagyvonalú eleganciát és a könnyed szórakozást ötvöző Disney Magic, Disney Wonder, Disney Dream és a készülőben lévő Disney Fantasy hajókat kifejezetten a családok szórakoztatására alkották meg. Itt kicsik, tinik, felnőttek és családok is el tudnak varázsolódni!

Mind a 4 káprázatos hajó olyan létesítményekkel, azaz éttermekkel, night klubokkal, üzletekkel és rekreációs lehetőségekkel dicsekedhet, amelyek felejthetetlen vakációt garantálnak.

 

Tágasabb kabinok

A korábban megismert hajótársaságoktól eltérően tágasabb kabinokkal találkozhatunk a Disney hajók fedélzetén. Már a belső kabinokban is van alsó pótágy, és vannak olyan, kifejezetten a családok számára kialakított kabintípusok, ahol akár 5-6 fő is kényelmesen elfér. A fürdőszobák nagyobb alapterületéből adódóan már kád is van bennük! A Disney Dream és a Disney Fantasy beslő kabinjait azok is nyugodtan foglalhatják, akik korábban az esetleges bezártsági érzés miatt ezt nem merték megtenni: a kabin végében egy virtuális ablak található, ahová kamerákkal rögzített külsö élő képet vetítenek, így olyan érzése van az utazónak, mintha ablakos kabinban lenne.

 

Középpontban az aktivitás és a család

A könnyed szórakozást ígérő, profi szervezésű gyerekprogramok a kalandok világába repítik a kisebb és nagyobb aprónépet is. 5 korosztály számára érhetők el a programok 3-tól 17 éves korig, életkotnak megfelelő, kreativitást, ügyességet, tudást igénylő vagy éppen azokat fejlesztő változatban. A legkisebbek számára pedig külön díj ellenében vállalnak gyermekmegőrzést (3 éves korig), és újdonság a korábbi tapasztalatokhoz képest az is, hogy már 3 hónapos kortól fel lehet szállni a Disney Cruise Line hajóira! A gyerekprogramok reggeltől estig nyújtanak felhőtlen szórakozást, ezalatt a szülők is megtalálhatják a nekik kedvező lehetőségeket. A hajók kifejezetten felnőttek számára elkülönített részei a nyugalom valódi oázisai, itt néhány órára tényleg ki lehet kapcsolódni, fel lehet frissülni. Ilyenek pl. a fitnesz terem, a wellness központ, a solarium (napozóterasz), a night klubok és néhány étterem is.

Találunk a hajókon természetesen olyan létesztményeket is, ahol az egész család jól érezheti magát, legyen az mozi, közös vacsora, parti, családi klub vagy pihenés a medencék körül.

 

Étkezés lehetőségek széles tárháza

Legyen szó hagyományos menüvacsoráról, bőséges büféről, meghittebb, különlegességeket kínáló kis étteremről, pizzériáról vagy kávézóról, a Disney Cruise Line hajóin szinte a nap 24 órájában talál magának finomabbnál finomabb falatokat! Csak a Disney Cruise Line-nál elérhető szolgáltatás, a "rotational dining", amelynek keretében a vacsorákat minden nap más, tematikus étteremben költhetik el, a pincércsapat azonban ugyanaz, így biztosítva, hogy mindenki kívánsága kérés nélkül teljesüljön.

 

Szórakozás a nap 24 órájában

Látványos és színvonalas musical előadások a színházteremben, először futó Disney filmek (akár 3D-ben is), móka és fotózkodás Disney karakterekkel, koktélok a hangulatos bárokban, izgalmak a kaszinóban – tartalmas programok egész sora közül választhat.

 

 

A Disney Cruise Line által szervezett utazásokon a részvételi díj a következőket tartalmazza:

 • elhelyezést a kiválasztott kabinkategóriában
 • a hajón teljes ellátást és korlátozott italfogyasztást
 • a hajón található szórakoztató- és sportlétesítmények nagy részének használatát


A Disney Cruise Line által szervezett utazásokon a részvételi díj nem tartalmazza:

 • a kikötőbe jutás költségeit,
 • kikötői illetéket,
 • az útlemondási biztosítást (2 %)
 • az esetlegesen felmerülő vízumköltségeket,
 • az italfogyasztás egy részét,
 • a személyes kiadásokat (pl. telefon, minibár, stb),
 • a borravalót a hajóút végén (12 USD/fő/éj),
 • a szárazföldi kirándulásokat, amelyek a helyszínen fizethetők be


A Disney Cruise Line hajók kabinjainak általános felszereltsége:

 • plazma TV
 • széf
 • telefon
 • hajszárító
 • hűtőbox
 • egyénileg szabályozható légkondícionáló

 

 

 

Kérje ajánlatunkat!

Disney Cruise Line


Vissza
Kérje ajánlatunkat!