Ismerkedjen meg a Costa hajótársaság kabintípusaival!

 

 

Belső kabinok

Belső kabinok

Ablak nélküli kabinok, méretük kb. 14 – 15 m².

Pótágyak: a pótágyak felső (plafonból lenyíló) ágyak. Amennyiben belső kabinban mindkét pótágy használatban van, biztonsági okokból nem lehet egymás mellé tolni a két alsó ágyat, azaz két külön ágyként használatosak.

Megjegyzés:

Négy felnőtt (vagy két felnőtt + két kamasz korú gyermek) részére foglalható ugyan négyágyas belső kabin, de felhívjuk szíves figyelmét, hogy belső kabinban négy fő elhelyezése a kényelmi szint csökkenésével jár.

Belső kabinok


Ablakos kabinok

Tengerre néző, ablakkal rendelkező kabinok, méretük kb. 17 – 18 m². Az ablak nem nyitható.

Pótágyak: a pótágyak közül az egyik pótágy alsó ágy (sofa), a másik felső (plafonból nyíló) pótágy. Egyes kabinoknál a harmadik vagy negyedik fő elhelyezése extra pótágyon (rollbed)* történik.

 

Figyelem! Az ablakos Classic (EC) kategóriájú kabinok bizonyos hajókon korlátozott kilátású kabinok.
A Costa Atlantica, Costa Mediterranea, Costa Luminosa és Costa Deliziosa hajókon az ablakos Classic (EC) kategóriájú kabinok korlátozott kilátású kabinok, a kilátást részben vagy egészben eltakarják a mentőcsónakok.

 

 

Ablakos kabinok


Balkonos kabinok

Tengerre néző, balkonnal rendelkező kabinok, méretük kb. 20 – 22 m².

Pótágyak: az egyik pótágy alsó ágy (sofa), a másik felső (plafonból nyíló) pótágy.

Figyelem! A balkonos Classic (BC) kategóriájú kabinok bizonyos hajókon korlátozott kilátású kabinok.
A Costa Atlantica, Costa Mediterranea, Costa Luminosa és Costa Deliziosa hajókon a balkonos Classic (BC) kategóriájú kabinok korlátozott kilátású kabinok, a kilátást részben eltakarják a mentőcsónakok.

 

 

Balkonos kabinok


Tengerre néző, balkonnal rendelkező, tágas, kifinomult ízléssel berendezett kabinok exkluzív kiegészítőkkel, extra szolgáltatásokkal. Méretük a lakosztály típusától függően kb. 35 – 43 m². 


A lakosztályban lakó vendégek elsőbbséget élveznek a beszállásnál.

Az érkező vendégeket saját inasuk fogadja egy üveg habzóborral és ínyenc falatokkal, melyek közvetlenül a lakosztályban kerülnek felszolgálásra.

Pótágyak: mindkét pótágy alsó ágy (sofa).

 

Lakosztályok


Samsara kabinok és lakosztályok

Elegánsan berendezett belső, ill. balkonos kabinok, valamint különböző típusú lakosztályok. Méretük változó, kb. 20 – 33 m².

Az elegánsan berendezett kabinok a Samsara Spa közelében találhatóak. A Samsara kabinok és lakosztályok vendégei számára ingyenes a belépés a Samsara Spa területére.

Samsara kabinok és lakosztályok


Pótágyak az egyes kabintípusok esetében

A standard kétágyas kabinok mellett a hajók korlátozott számban rendelkeznek három- ill. négy főre pótágyazható kabinokkal is. Az egyes kabintípusok esetében a pótágyak elhelyezkedése, típusa különböző.

 

kabintípus első pótágy második pótágy
belső felső (plafonból lenyíló) ágy felső (plafonból lenyíló) ágy
ablakos alsó ágy (sofa) felső (plafonból lenyíló) ágy
balkonos alsó ágy (sofa) felső (plafonból lenyíló) ágy
lakosztály alsó ágy (sofa) alsó ágy (sofa)

 


Összecsukható extra pótágy: roll bed


Ablakos vagy balkonos kabinokban ötödik fő - illetve az alapvetően három főre pótágyazható kabinokban a negyedik fő - elhelyezése oldható meg extra pótággyal. Az úgynevezett „roll bed”, azaz összecsukható ágy nem adja a normál ágyak kényelmét, gyermekes családoknál javasoljuk, felnőttek elhelyezésére nem.

A roll bedek száma korlátozott, egyedi lekérés alapján biztosítja hajótársaság a szabad kapacitások és a hajó töltöttsége függvényében.

 Babaágy

Két év alatti gyermek számára kérhető. Számuk korlátozott, egyedi lekérés alapján biztosítja hajótársaság a szabad kapacitások függvényében.

Babaágy csak az ablakos, balkonos kabinokban, ill. a lakosztályokban kérhető.


Korlátozott kilátású ablakos és balkonos kabinok

 

Egyes hajókon (Costa Atlantica, Costa Mediterranea, Costa Luminosa, Costa Deliziosa) a mentőcsónakok elhelyezkedése miatt az ablakos Classic (EC) és a balkonos Classic (BC) kategóriájú kabinok korlátozott kilátású kabinok.

 

Pótágyak, korlátozott kilátású kabinok


Vissza
Kérje ajánlatunkat!