Costa Favolosa

 

 


 

 
2011. júliusában mutatkozott be a Costa Favolosa . Neve alapján (olaszul a favola tündérmesét jelent), és a fedélzetére megálmodott nagyszerű újítások alapján úgy beszélnek róla, mint egy mesebeli, varázslatos kastélyról, amely ámulatba ejti és elbűvöli lakóit, ahol napjaink tündérmeséi elevenednek meg 21. századi hercegek és hercegnők részvételével, és ahol a legapróbb részletek is királyi eleganciát tükröznek. No és persze, talán mondanunk sem kell, a Costa Favolosa tervezői a mesebeli, varázslatos környezetet a csúcstechnológiára épülő szórakozás és a kényelmi szolgáltatások valódi tárházával ötvözik.

21. század hercegei és hercegnői: itt az idő készülődni, az álom most valóra válhat!
Üdvözöljük a Costa Favolosa fedélzetén!

 

Akárcsak egy gyönyörű mesebeli kastély: lépten-nyomon újabb és újabb meglepetés. Az ég felé törő, hatalmas, gót motívumokkal díszített előcsarnok a zafírkéktől a topázsárgán át a gyémántfehérig változó színekben tündököl. Ámulatba ejt a hajó hátsó részén kialakított, teljes egészében Swarovski kristálycseppekkel ékesített rendezvényterem, amely mintha csak egy zenekari mű első hangjaira várna, hogy feledhetetlen éjszakáknak adjon otthont. A Club Étteremben a legfinomabb rózsaszín árnyalatok a márvány és a gránit élénkebb árnyalataival ötvöződnek, a megvilágításról pedig a mennyezeten átívelő fényfüzérek gondoskodnak.

 

A tündérmese minden egyes pillanatában újabb és újabb élmények és meglepetések várják az utasokat... 

Még a pallóhíd is pont olyan, mint egy kastély felvonóhídja.
Ha egy mesebeli hercegnő ma elképzelné álmai kastélyát, az pontosan így nézne ki. A Costa Favolosa minden egyes szegletében a tökéletes tündérmesét idézi: a lenyűgöző belső kialakítás, ahol a burkolat a legnemesebb kövekből készült, például a rózsaszín és a fehér legkülönbözőbb árnyalataiban tündöklő márvány, gránit és travertino, a legszebb ónix és alabástrom; a legfinomabb faanyagok – mahagóni, körtefa és rózsafa; a hajó hátulsó részében kialakított rendezvényterem mennyezetéből esőként aláhulló Swarovski kristályok, vagy a Club Éttermet díszítő muránói üvegdarabok.

 

Hercegi lakomák
Minden étkezés valódi fogadás, minden vacsora emlékezetes élmény, minden fogás különlegesség, minden összetevőt maguk a séfek válogatnak – mindez azért, hogy a vendégeknek igazi kényeztetésben legyen részük!

 

A kastély szívében várja a legvarázslatosabb kikapcsolódás:
Egy egyedülálló fürdő, amelynek igazi előnyei a tengeri klímán és a keleti bölcsességen nyugszanak. Ez a Samsara Spa, ahol megnyugszik test és lélek, ahol személyre szabott ajurvéda kezelésen, különleges olajokkal végzett masszázson vehet részt, a szaunában pedig a magas hőmérséklet tisztító hatását élvezheti.

 

A királyi lakónegyed
A Costa Favolosán 6 mesebeli lakosztályt alakítottak ki. Két nagyobb lakosztályt balkonnal, verandával és jacuzzival, négy lakosztályt pedig verandával és jacuzzival.

 

Már a szórakozás maga is egy tündérmese:
A Costa Favolosa jól tudja, hogyan varázsolhat minden pillanatot a világon a legjobb szórakozássá. Találkozzunk a PlayGround területén! A nézőket magával ragadja a 4D mozi varázsa, amely a háromdimenziós képet bámulatba ejtő speciális hatásokkal ötvözi, a játékoskedvűek kipróbálhatják a legújabb PlayStation játékokat. A kamaszok bevethetik magukat a táncparketten, a gyerekek pedig biztosan nem tudnak ellenállni a játékteremnek vagy az új uszodának, amely igazi víziparkként valódi szórakozást nyújt, vízi játékokkal és a gályával, amit nem szabad kihagyni – ezernyi kaland vár rájuk.

 

Izgalmas játék a nyílt tengeren - golf és autóverseny
A Costa Favolosa további izgalmas programlehetőségeket is kínál: a futurisztikus virtuális golfpályát, amelyet a világ leghíresebb 37 pályája ihletett és a legfejlettebb golfszimulátort, amely csak egy óceánjáró fedélzetén megtalálható. A sebesség megszállottjai - a Grand Prix szimulátor segítségével - kipróbálhatják, hogyan tudják bevenni a kanyarokat a világ leglátványosabb pályáin.

 


 

Vízre bocsátás éve: 2011
Tömeg: 112.000 tonna
Hossz: 290 m
Szélesség: 32 m
Max. sebesség: 22 csomó
Fedélzetek száma: 17, ebből 13 utas fedélzet
Kabinok száma: 1.508, ezek közül 582 balkonos
Teljes utaskapacitás: 3.800 fő
Személyzet: 1.100 fő

 

A hajó szolgáltatásai


Sport & szépségápolás

  • 4 úszómedence - kettő elhúzható tetővel, egy pedig csúszdával, 4 jacuzzi , pancsolómedence a gyermekeknek
  • Többfunkciós sportpálya, szabadtéri kocogósáv
  • Samsara Spa - 6.000 nm-es wellness-centrum két szinten tornateremmel, tengervizes medencével, kezelőszobákkal, szaunával, gőzkamrával és szoláriummal, Samsara kabinokkal és lakosztályokkal

 

Éttermek & bárok

  • 5 étterem, köztük a Club Favolosa és a Samsara étterem, melyek külön díj ellenében, előzetes asztalfoglalást követően vehetők igénybe
  • 13 bár, köztük egy konyak- és szivarbár, valamint egy kávé- és csokoládébár

 

Szórakozási lehetőségek

Háromemeletes színház, 4D mozi, kaszinó és diszkó

Internetpont és könyvtár

Üzletek

Playstation játékterem számítógépes- és videojátékokkal, Squok Club gyermekjátszó

Forma-1 szimulátor

Óriáskivetítő az úszómedencés fedélzeten

 

További szolgáltatások

Foto-bolt

Gyorstisztító

Telefon-, fax-, e-mail kommunikáció , WI-FI

Orvosi szoba

Pénzváltó

Recepció & kirándulások irodája

Kápolna

 

Kérje ajánlatunkat!

Costa Favolosa - letölthető dokumentumok


Costa Favolosa - angol nyelvű ismertető és fedélzeti térkép

Costa Favolosa képgaléria


Vissza
Kérje ajánlatunkat!