CostaClub

CostaClub - Jobb és egyre jobb

A CostaClub, mely azon vendégek exkluzív klubja, akiknek a Costa-hajóút a kedvenc nyaralóprogramja, mostantól új lapot nyit: tagjai közé várja azokat is, akikben először merül fel a Costa-hajóúton való részvétel gondolata.

 

A klub minden tagját kivételes bánásmód illeti meg, ami kivételes ajánlatokkal és előjogokkal jár. A klubtagság által kínált extrák és kedvezmények, amelyeket a vendég a fedélzetre lépése első pillanatától élvez, a parton is elkísérik őt, mégpedig egészen hazáig.

A CostaClub valós előnyökkel honorálja az Ön hűségét, ami annyit tesz: annál több kedvezményben részesül, minél többet hajózik. Aki CostaClub-tag, az nap mint nap előjogokat élvez, nyaralása alatt csakúgy, mint otthon.

 

A Costa törzsutasprogramja megújult külsővel és megújult tartalommal ünnepelte 15. születésnapját 2016-ban, hogy Ön még különlegesebbnek érezhesse magát! Hogy Ön az otthonában is úgy érezze magát, mintha az egyik Costa-hajó fedélzetén volna... Amikor pedig a fedélzeten van, Ön áll a figyelem központjában, köszönhetően a megannyi különleges előjognak, amelyre egyedül Ön jogosult. Az új CostaClub egész éven át privilégiumok sorával honorálja majd azt, hogy Ön lelkes elkötelezettje a Costának, s minél nagyobb lesz ezen elköteleződése, annál értékesebb előjogok fogják megilletni Önt.

 

Lássuk hát a megújult CostaClub világát, az új előnyöket és kedvezményeket, valamint az általános feltételeket!

 

A számos izgalmas újdonság között egy új, minden eddiginél különlegesebb és exkluzívabb klub létrehozása talán a legizgalmasabb. Ennek az új klubnak a neve: Perla Diamante (Gyémánt Gyöngy Klub); tagjai igazán különleges és rendkívüli előjogok birtokosai. Ugyancsak új a Club Ambra (Borostyán Klub), melynek tagjai azok a vendégek, akik még nem hajóztak a Costával! Immáron nem kevesebb, mint hat tagsági szintje van a CostaClubnak.
Újdonság továbbá, hogy még több lehetőség nyílik a pontgyűjtésre, s ezáltal további előnyök megszerzésére, azokon felül, amelyeket a CostaClub tagok már korábban is élveztek.

Íme, ilyen az új CostaClub: egy kifejezetten Önről szóló világ, ahol Ön a többi CostaClub-beli társával együtt élvezheti a Costa-hajóutak egyedülálló izgalmát.

Az új CostaClub szabályok 2016. január 31-én léptek életbe.

 

 

A CostaClub új arca

Az új CostaClubnak az arculata is új: egy hajó nyomdokvizének képe, a tenger finoman és elegánsan egymásba játszó vízcseppjeivel. Ami azt szimbolizálja, mit jelent a CostaClub és annak Önhöz hasonló sok-sok tagja a Costa számára: valamit, ami éppoly természetes, nélkülözhetetlen és értékes, mint a tenger. Erre az értékre, fontosságra utalnak a valódi ékköveket formázó klubszimbólumok is, melyek olasz nevüket viselik, hogy a Costa és a CostaClub közötti szoros kapcsolatot maguk is kiemeljék.

 

 

Már hat klub
A Club Ambrával és a Club Perla Diamantéval kiegészülve a klubok száma hatra emelkedett.

 

Ambra
0 pont 
Acquamarina
1 - 2000 pontig 
   Corallo
2.001 - 5.000 pontig
  Perla
5.001 - 13.000 pontig 
  Perla Oro
13.001 - 26.000 pontig
  Perla Diamante
26.001 ponttól
 

 

Minél több pontot szerez, annál gyorsabban jut fel a következő szintre.

Minél több pontot szerez, annál gyorsabban jut előre, a következő szintre. Csakúgy, mint korábban, ezután is minden hajós napért 100 pont jár. Változás viszont, hogy a napok után extra pontokat is lehet szerezni, mégpedig a foglalt kabintípustól függően meghatározott mennyiségben: Tehát, belső kabinért az alap 100 pont, de ablakos kabinért 150 pont, balkonos kabinért pedig 175 pont jár.
Premium kabint foglaló vendégeink esetében a pontok továbbra is duplázódnak, vagyis belső kabinért 200 pontot, ablakos kabinért 300 pontot, balkonos kabinokért 350 pontot kapnak, a lakosztályt igénybe vevő vendégek pedig kereken 450 pontot fognak begyűjteni naponta. Ezenkívül pontokat adunk a repülőútért is, legfeljebb 500 pont erejéig.
S még ez sem minden. A fedélzeti vásárlásokért szerezhető pontszám is duplázódik, ami azt jelenti, hogy minden vásárlásra elköltött euróért 2 pont jár, beleértve az indulás előtt a www.costacruises.com honlapon végrehajtott vásárlásokat, továbbá az akciós áron történő fedélzeti vásárlásokat is. Viszont, az eddigi gyakorlathoz hasonlóan, továbbra sem jogosít tagsági pontokra a hajóútra szóló hajójegyek ára.

 

Példa a 2016-os Club szerinti pontszámításra Példa a 2016 előtti pontszámításra
7 napos út balkonos Classic kategóriájú kabinban
175 x 7 = 1.225 pont / hajóút
7 napos út balkonos Classic kategóriájú kabinban
100 x 7 = 700 pont / hajóút
Fedélzeti vásárlások (400 €)
400 € x 2 = 800 pont
Fedélzeti vásárlások (400 €)
280 pont
Összesen: 2.025 pont Összesen: 980 pont

 

 

 

 

Három éves érvényesség

Az új CostaClubban az Ön által összegyűjtött pontok egy bizonyos ideig maradnak érvényben: minden egyes évben a megelőző három évben gyűjtött pontok lesznek érvényesek. Ez a szabály a CostaClub összes szintjére érvényes, az Acquamarina (Akvamarin) Clubtól a Perla Diamante (Gyémánt Gyöngy) Clubig.

 

A 2016-os indulásnál, amikor az új CostaClub hatályba lépett, az utolsó három év összes (az Ön tagsági szintje szerinti klubra nézve érvényes) pontját újrakalkuláljuk az új szabályok szerint. Ez azt jelenti, hogy Ön esetleg azonnal pontokat szerez, olyan hajóutakért is, amelyeken 2013 és 2015 között részt vett. Sokan lesznek Önök közül, akik így átkerülnek egy magasabb szintű klubba. Ha valaki az új összpontszámával alacsonyabb szintű klubba kerülne át, annak garantáljuk, hogy hat hónapig a jelenlegi klubjánál maradhat, amennyiben ez alatt a fél év alatt tesz velünk egy hajóutat. Ily módon 2016 júniusáig Ön a jelenlegi klubjának új kiváltságait élvezheti, és ez alatt az idő alatt, köszönhetően az új szabályoknak, sok-sok új pontot is begyűjthet.

 

 

Számos előny minden klubban 

Ambra Club: üdvözlő ajándék

Ez az új klub az olyan vendégeké, akik még soha nem utaztak a Costával. Ezek a vendégek egy különleges üdvözlő ajándékot kapnak a fedélzeten, úgymond bevezetésképpen a hajózás világába.

 

Vacsora a Samsara étteremben
  

A Perla és Perla Oro (Igazgyöngy és Arany Gyöngy) klub tagjai elköthetnek egy kétszemélyes vacsorát a Samsara étteremben.

 

Fedélzeti jóváírások
    

A Perla, Perla Oro és Perla Diamante (Igazgyöngy, Arany Gyöngy és Gyémánt Gyöngy) klubok tagjai részére 20, 50 és 75 euró értékű fedélzeti hitelkeretet biztosít a hajótársaság, amit a vendégek hajóútjuk során arra fordítanak, amire akarnak (pl. kirándulások, italok, spa, stb.).

 

Akár 20%-os exkluzív árkedvezmény kizárólag klubtagoknak
    
Éljen a hajótáraság exkluzív kedvezményével!
A hajótársaság a Costa Selection programban résztvevő útvonalakra tagsági szinttől függően 5-20% kedvezményt biztosít.

 

Dupla ajándék
           

Az Ambra Club (Borostyán Klub) tagjai kivételével minden klubunk minden tagja ajándékot kap a hajóút végén, azok pedig, akik a születésnapjukat a hajón ünnepelték, kapnak egy különlegesen készített süteményt, és az ünnepi eseményről készített fotót is hazavihetnek emlékül.

 

Az előző évihez képest eggyel több hajóúton vesz részt? Adunk egy jobb kabint!
            

Az Acquamarina, Corallo és Perla (Akvamarin, Korall és Gyöngy) klubok azon tagjait, akik valamely évben az előző évihez képest eggyel több hajóúton vesznek részt, díjtalanul átfoglaljuk eggyel magasabb kabinkategóriába (pl. belső kategóriából ablakosba, ablakos kategóriából balkonosba). A Perla Oro és Perla Diamante (Arany Gyöngy és Gyémánt Gyöngy) klubok tagjai pedig extra bónuszban részesülnek: ha az előző évihez képest eggyel több hajóutat foglalnak, a legjobb elérhető kabinkategória fogja várni őket, mely akár lakosztály is lehet! 

 

 

Az új CostaClub-privilégiumok 

COSTACLUB kedvezmények, kiváltságok 2016 Ambra Acquam Corallo Perla P/Oro Diamante
Foglalás
Különleges CostaClub-hajóutak sztárvendégekkel, a klubtagok számára exkluzív programokkal
Tagsági szinttől függő exkluzív kedvezmény CostaClub tagoknak a hajótársaság által kijelölt útvonalakra (a kínálat széleskörű, az útvonalválogatásban a Costa kínálati paletta mintegy egyharmada szerepel) 5% 10% 12% 15% 17% 20%
Upgrade az előző évinél több hajóút foglalása esetén (átsorolás eggyel magasabb kabinkategóriába) 1      
SuperUpgrade az előző évinél több hajóút foglalása esetén (átsorolás az elérhető legmagasabb kabinkategóriába) 1        
Indulás előtt
Elsőbbségi beszállás        
Azonnali beszállás a hajóba: beszállás elsőként          
Elsőbbség a csomagok kabinba szállítása alkalmával          
VIP-társalgók (Savonában és Barcelonában)          
Csomag stresszmentesen: a csomagok otthoni felvétele, mosás, csomagok hazaküldése 2          
A fedélzeten
CostaClubos kabinkártya
CostaClub pont
Ajándék üdvözlő csomag az első hajóúton          
Ajándék magasabb szintre lépések alkalmával 6  
Beszálláskor egy üveg díjtalan víz bekészítése a kabinba        
Gyümölcskosár és egy üveg olasz habzóbor bekészítése a kabinba      
Fürdőköntös, papucs és piperecikkek a kabinban        
Párnamenü: a párna tetszőleges kiválasztása          
Dedikált személyzet a kirándulások és egyéb fedélzeti szolgáltatások foglalására          
Személyre szabott minibár, benne a kedvencekkel 3          
Díjtalan születésnapi torta és fotó  
„Welcome back” (Isten hozta újra nálunk) koktélparti és jutalom a legtöbb pontot összegyűjtött klubtag számára  
VIP koktél party        
Különleges fedélzeti túra a színfalak mögött 7        
Díjtalan ajándékvacsora a Samsara étteremben        
Díjtalan belépés a Club étterembe a hajóút egész időtartama alatt 4          
Különleges kirándulások kis létszámú csoportokban 5          
A színház két első üléssorának fenntartása az esti show-k idejére          
Egy teljes nap díjtalanul a SPA-ban          
Elsőbbségi kiszállás a hajóból          
CostaClub búcsúajándék a hajóút végén  
Fedélzeti hitelkeret       20 € 50 € 75 €
 
Feltételek, korlátozások
Jelmagyarázat
1. A vonatkozó feltételeket lásd az Általános Feltételek között, a www.costacruise.com weboldalon.
2. A csomagfelvétel nem elérhető szolgáltatás az észak-amerikai piacokon és a délkelet-ázsiai hajóutak országaiban. E szolgáltatásunkat kizárólag a következő országokban lakó Perla Diamante-tagok számára biztosítjuk: Ausztria, Belgium, Bulgária, Csehország, Dánia, Egyesült Királyság, Észtország, Finnország, Franciaország, Görögország, Hollandia, Horvátország, Írország, Lengyelország, Lettország, Litvánia, Luxemburg, Magyarország, Olaszország, Portugália, Románia, Szlovákia, Spanyolország, Svédország, Szlovákia és Szlovénia. A részleteket illetően lásd a weboldalon megtalálható Általános Feltételeket. A mosás a Perla Diamante minden 5 napos vagy annál hosszabb hajóúton részt vevő tagja számára elérhető szolgáltatás.
3. Az 5 napos vagy annál hosszabb hajóutakon.
4. A szolgáltatás 2016. júniusát követően elérhető, hajónként változó időpontban.
5. Az 5 naposnál hosszabb útvonalakon.
6. Minden szinten csak 1 ajándék illeti meg a vendéget.
7. A 7 napos vagy annál hosszabb hajóutakon.

 

 

Egy minden eddiginél különlegesebb és exkluzívabb szint: 

Perla Diamante - megfizethetetlen kiváltságok

Íme, csak néhány azon előnyök közül, melyeket a legexkluzívabb klub tagjai élvezhetnek.

 

 • Hajóútjuk ideje alatt a Perla Diamante klub tagjainak szabad bejárása van a Club étterembe, nem csak a vacsorák, hanem az ebédek és reggelik alkalmával is.
 • A személyzet egyik tagja különdíj felszámolása nélkül a rendelkezésükre áll, hogy kirándulásokat, spa-, illetve éttermi helyeket, valamint egyéb szolgáltatások foglaljon számukra. Nincs többé fedélzeti sorban állás! Csak egy telefonhívás, és máris ott a segítség, hogy speciális foglalásai teljesüljenek!
 • Az ún. 'SuperUpgrade' kedvezményezettjei: ha eggyel több úton vesznek részt, mint az előző évben: már belső kabin foglalása esetén a legjobb elérhető kabinkategóriában utazhatnak, amely akár lakosztály is lehet!
 • Az esti színházi show-kon és előadásokon fenntartják számukra a színház nézőterének első sorait. A vendégek nyugodtan és kényelmesen megvacsorázhatnak, tudván tudva, hogy a legjobb helyek a színházban le vannak foglalva számukra.
 • Személyesen állíthatják össze kabinjukban a minibár tartalmát, hogy kedvenceiket biztosan ott találják.
 • Azonnali beszállás: a Perla Diamante klub tagjai elsőként léphetnek a hajóra.
 • Egy egynapos tiszteletjegy a spa-ba, a teljes relaxáció és wellness jegyében (kezelések és szolgáltatások nélkül értendő).
 • Kiscsoportos, korlátozott létszámú, különleges kirándulásokat is foglalhatnak.

 

 

 

 

Online regisztráció

Ön még nem tagja a CostaClubnak?


Ne feledje, Ön már akár első hajóútja előtt is csatlakozhat a CostaClubhoz, így amint először fellép a fedélzetre, máris élvezheti a Club Ambra kedvezményeit, privilégiumait.

A regisztráció során a következő adatokat kell megadni:

 • az utazó útlevélben szereplő neve - pontosan úgy, ahogyan a foglalásban (hajójegyben) szerepel*
 • lakcím
 • telefon- és mobiltelefonszám
 • e-mailcím*
 • családi állapot
 • állampolgárság*
 • a fedélzeti dokumentációhoz megadott nyelv (angol, német, olasz, stb.)

Szükséges továbbá egy minimum 8 karakterből álló, betűket és számokat egyaránt tartalmazó személyes jelszó* megadása.


* A regisztrációs felületen kötelezően kitöltendő adatok.

 

Regisztráljon most!

 

Ha az online regisztráció elkészítésében segítségre van szüksége, kérjük lépjen kapcsolatba munkatársainkkal:

Costa Cruises Vezérképviselet - Tensi Kft.
Budapest, 1023 Komjádi Béla u. 1.
Telefon: (06) 1 345-1529, 345-1548
Mobil: (06) 70 45-45-597
E-mail: costaclub@costa.hu 

Kérje ajánlatunkat!

Vissza
Kérje ajánlatunkat!