Utasaink tollából

Vélemények, visszajelzések a hajóutakkal kapcsolatban

 

 Costa Cruises

 

 

"Köszönjük Melinda! Minden csodálatos volt. Ennyi helyet ilyen rövid idő alatt bejárni csak hajós körúttal lehet. A tenger közepén 30 méter magasan jakuzziból nézni a naplementét egy koktéllal a kézben. Biztos van ennél jobb dolog is, de azt még nem találták fel. Üdv: Nagy Gábor"

 

2018. március 10-17. | Costa Diadema

 

                                     

 

Oldalunkon a képek illusztrációk. 

 


 

 

Kedves Gyula!
 
Május 13-20. közötti Costa Luminosa hajóutunk nagyon jól sikerült.
Köszönöm az ügyintézés során mutatott segítőkészségét.
Az utazásról készült videofilmem a youtube-on megtekinthető, az alábbi linken:

 

https://www.youtube.com/watch?v=eJbjEqa2q9w

 


Üdvözlettel: Turai István

  

Kedves Krisztina!

 

2011.10.09 - 2011.10.16 közötti időszakban vettünk részt egy földközi-tengeri hajóúton a Costa Serena hajóval.  A megrendelt transzfer pontos és kényelmes volt, a Serena hajón nyújtott szolgáltatások (szobák, programok) kiválóak voltak, a hagyományos étteremben nyújtott vacsoraszolgáltatás választékos volt, a felszolgálók nagyon udvariasak voltak. Az önkiszolgáló étteremnél (reggeli és ebéd)  nagy volt a zsúfoltság és az ételek választéka is lehetett volna változatosabb.

Krisztina, ezúton is szeretném megköszönni a sok segítséget az utazás megszervezéséhez és ez is nagy mértékben hozzájárult ahhoz, hogy mi kiválóan érezzük magunkat a hajóúton. Köszönjük a „megrendelt”  jó időt! Ha legközelebb is utazunk, szeretnénk igénybe venni a Tensi által szervezett hajóutat.

 

Costa Cruises
Costa Serena

  

Szia Kriszti!

Bakonyi Péter vagyok! Szerencsésen visszaérkeztünk az utazásból. Sajnos eltelt a 9 nap, de szerencsére nagyon lassan!
Kitűnő időnk volt az egész út alatt! A hajó csodálatos volt, ahogy a legénység, ételek, italok, kirándulások... és még sorolhatnám!
A vacsoránál végül egy 8 fős asztalhoz ültettek, ahol velünk együtt ült a fiatal székesfehérvári pár is! Nagyon jól összebarátkoztunk velük, nagyon sokat nevettünk, illetve együtt mentünk kirándulni Malagán, Cadizban, Casablancán és Valenciában is! Sőt, volt a hajón egy magyar pár, akik énekeltek az egyik bárban, velük is sokat beszéltünk!
Nagyon-nagyon-nagyon jó volt minden! Ez a 9 nap csodálatos volt! Erre a 9 napra mintha egybeforrt volna az egész hajó! Nagy örömmel köszöntöttek, velünk együtt örültek és 'sírtak' az út végén, hogy el kell búcsúznunk... Képzeld, az utolsó vacsoránál a felszolgálók gyertyát gyújtottak és szólt a 'Time to say goodbye' dal. Olyan megható volt az egész! Lehet, hogy ez hülyén vagy érzengősen hangzik, de én így éreztem. Teljesen más volt, mint egy 'szokványos' utazás. Az egész környezet, az egész hangulat, a hajó...pazar! Nem tudom leírni a szót, amitől én különlegesebbnek éreztem ezt az utazást! Volt ott a levegőben valami...legalábbis nekem! :)
Egy tökéletes utazással és felejthetetlen élményekkel lettünk gazdagabbak! Több, mint 1000 fényképpel és 8 órányi videó anyaggal tértünk vissza! Ha nem probléma, akkor erre a címre Neked is küldenénk párat! :)
Egyben szeretnénk megköszönni Neked a sok segítséget, infót, hogy létrejöhetett ez az út!
Tényleg nagyon jó volt minden és remekül éreztük magunkat! Próbáltuk kiélvezni az összes másodpercet, nem sokat aludtunk! :) Én bejártam a hajót jó alaposan, minden zugában jártam! :)
Az biztos - legalábbis mi nagyon szeretnénk -, hogy megyünk még ilyen útra a Costával!
Még egyszer:
NAGYON KÖSZÖNJÜK!!!
Üdvözlünk:
Betty & Peya

 

 

Costa Cruises

Costa Luminosa
Ibéria bájai

  

Drága Krisztina!

Nagyon, nagyon szépen köszönjük a segítségét, kitűnő utunk volt ismét a Costával. Ajánljuk ezt az utat mindenkinek, aki elfogadható áron szeretne sok ismerethez, rengeteg élményhez, kulináris élvezetekhez jutni és két hét kényeztetésben részesülni.
Az út minősítése KIVÁLÓ.
Az eddigi utakhoz viszonyítva is a legeslegjobb. Szerencsére az idő is nagyszerű volt. Casablanca fényes és árnyékos oldalát is láthattuk, nagyszerű taxisunk németül is beszélt. Az óceán teljesen más, mint a tenger. Senki ne féljen a ringás miatt. Tenerife és Madeira az álom szigete, a városnéző panoráma buszokkal feledhetetlen látnivalóban részesültünk. Rómából ami csak beleférhet, mindent láttunk, Vatikán pedig meghitt élmény.

Igaz, 12 napos úton voltunk, ezért több idő jutott a pihenésre, a feltöltődésre és a szórakozásra is. A 4D-s mozi is nagyszerű.
Az élménybeszámoló tegnap este megtörtént és mi győztünk! Jövőre velünk jönnek a többi barátaink, és Krisztinánál szeretnénk megszervezni az utat.

Elnézést kérek, hogy elárasztottam az élményeinkkel, de ezt a sok jót tudnia kell.

Köszönettel üdvözöljük: Ottné Magdi és a csapat

Costa Deliziosa,

Kanári-szigetek, Marokkó és Madeira

  

Kedves Beáta!

 

Ahogy ígértem beszámolok az utunkról a Costa Fortunán.

Csak jó dolgokat tudok róla mondani, mert egyszerűen tökéletes volt minden. Nagyon nagy élmény volt már maga a hajó is. Mindenki nagyon kedves volt, mindent megtettek azért, hogy jól érezzük magunkat – meg persze, hogy minél több pénzt költsünk... :) A kirándulások is nagyon érdekes voltak, rengeteg szépséget látunk.

Talán emlékszel, hogy kikérdeztelek arról, hogy mennyire biztonságos, van-e vihar (és jéghegy J) stb. Őszintén szólva tartottam attól, hogy esetleg félni fogok vagy nem fogom bírni, de épp ellenkezőleg történt. Két este volt nagyon erős szél, de nekem a szemem sem rebbent, sőt, kifejezettem élveztem a hullámzást!

 

Köszönjük még egyszer a sok segítséget, szerintem nemsokára újra találkozunk.

Andi"

 

Costa Fortuna, 

Földközi-tenger/ Görög tájakon – szigetről szigetre

 Kedves Bogi!

 

Szerencsésen megérkeztünk a múlt hét végén.

 

Fantasztikus volt a hajóút, csodálatos élményben volt részünk! A hajón minden volt: a kaszinótól kezdve a színházig, játéktermek, játszóház, mini-disco a gyerekeknek, üzletsor, több étterem, bár, mindenhol másfajta zenét játszottak, könyvtár internettel, még kápolna is. A 9-10. szinten pedig medencék, fedett és szabadtéri is, jacuzzik, wellness rész, fitneszterem, szóval minden. Rengeteg program volt, a gyerekeknek is animáció, felnőtteknek show műsor, tánc, nem lehetett unatkozni! A kisfiam szavával élve ez egy "végtelen csillagos szálloda" volt.

A kirándulások is jól sikerültek, nagyon szép helyeken jártunk! A fél napos program elég volt, így is meg tudtuk nézni a főbb látnivalókat, szabad program is volt, fényképeket is tudtunk készíteni, jók voltak az idegenvezetők is.

A párom tartott a tengeri betegségtől, de hála Istennek az idő is jó volt, nem volt vihar a tengeren, semmit nem lehetett érezni, mintha nem is hajón lettünk volna.

Az ételek is nagyon finomak voltak, különleges ízekkel, kiváló felszolgálással.

Nagyon jó volt a hangulat a gálavacsorákon is, szólt a zene, tapsoltunk..., de ezt át kell élni! 

A személyzet rendkívül készséges volt, mindenki leste a kívánságunkat. A kisfiam azt mondta: "Anya, itt odavannak az emberért!"

Kiváló minőségű fényképek készültek rólunk, vettünk is belőle.

Nagyon jó volt a szervezés, a kirándulásoknál is, illetve a kiszállásnál is. A fél 10-es csoportba osztottak be minket és 10 órakor már a taxiban ültünk. Rögtön megtaláltuk a bőröndjeinket, a taxik is ott álltak sorban, nem kellett várni.

 

Egyszóval ez egy igazi álomhajó volt! Ha osztályozni kellene, mosolygós csillagos 5-öst adnánk rá!!!

 

Már gondolkozunk rajta, hogy jövőre melyik útra menjünk...

 

Köszönjük a segítséget Neked is!

Üdv:

R. B."

Costa Atlantica, 

A Baltikum gyöngyszemei

  

Kedves Beáta,

 

Megérkeztünk, s örömmel mondhatjuk: megérte.

Fantasztikus utunk volt, a Costa nagyon rendes volt, törődtek velünk, csak jókat mondhatok. A portofinoi kirándulás is ragyogóan sikerült. Ezúton is köszönöm segítségét.

 

Üdvözli:

K. M.

 

 Kedves Gulácsi Krisztina!

Tegnapelőtt érkeztünk vissza egy csodálatos mediterrán hajóútról a Costa Concordia fedélzetén.
Szeretném még egyszer megköszönni mind Önnek, mind a Tensi szakembergárdájának a tökéletes szervezést, az információk teljes körű és idejében való közlését, a kifogástalan ügyintézést.
Mindemellett sajnos további segítségükre szorulunk, hiszen mindketten megbetegedtünk az út során, ami az összbenyomást erősen lerontotta.
Kérem, szíveskedjen tájékoztatni, mi a teendőnk a biztosítási és egyéb kártérítési ügyekben. ( a keletkezett számlákat, orvosi igazolást stb. beszkenneltem ill. küldöm, ahová kell).
Szerencsére ez az első alkalom, hogy külföldi út során ilyen helyzetbe kerültünk,szívesen vesszük további tanácsaikat:

Dr.Tóth László Tamásné

 

 


 

Drága Krisztina!

 

Az első hajóútunknál Ön azt mondta, hogy biztos benne, nem az utolsó. Nem gondoltuk volna, hogy ilyen gyönyörű élményben lesz részünk. mint ez a második út adott. A szervezés ismét kitűnő, Velencéből indulni pedig nem nagy távolság. A hajó személyzete mindent megtett  a kitűnő hangulatért, a programok zseniálisak voltak.  Pl. most az  OKTOBER FEST a sajátos hangulatával, zenéjével, táncával, ételeivel és a sörrel igazi bajor hangulatot keltettek. A Costa klub tagjait köszöntő kis ünnepély is nagyon kedves figyelmesség volt, aminek már a részesei lehettünk.  Férjem szülinapi köszöntője pedig osztályon felüli szervezés volt, az étterem vezetőjének köszönhetően. Ajánljuk ezt az utat mindenkinek, aki elérhető áron királyi kényeztetésben szeretne részesülni.

Fantasztikus élmény az "Öt tenger vándorának" lenni!
Nagyon sok szeretettel köszönjük a segítséget és a türelmes, profi szervezést az utazásunk megvalósításához. Kívánunk Önnek minden létező jót a további munkájához!
 
Ott Józsefé Magdi
 

 


Tisztelt Gulácsi Krisztina!

Szeretném megköszönni a közreműködését a november végi Costa Fortunás hajóúttal kapcsolatban. Nem tudom mennyire emlékszik rám, én voltam, aki a zalaegerszegi Playa utazási irodánál foglaltam. Sikerült megtalni Velencében a parkolót, sikerült a becsekkolás és a zakóimat is tökéletes minőségben feltudtam vinni a fedélzetre. Tökéletes volt minden és az idő is mellettünk volt. A kirándulásokon rövid gatyó és poló volt rajtunk. Igaz..., furcsa volt, amikor a én rövidgatyóban, a görögök meg bundás kabátban. November óta mindenkinek csak istenítem a nászútat. És mindenkinek mondom, hogy az életében legalább egyszer, de részt kell venni egy ilyen úton.
A Costa elött le a kalappal. A hajón, a kirándulásokon, a be-és kiszállásoknál, tökéletes volt minden. Ez egy szuper nászút volt. Ja és a lakosztály, hát igen. Mégegyszer köszönünk mindent. Szeretnék adni valamit és kérni is. Megvan a tensitől a Télen is a föld körül 2009-2010-es prospektus és ebben láttam, hogy több hajótársaság 2010-2011-es prospektusa is megjelent, amit kérésre kipostáznak. Ez lenne a kérésem, ha a címemre ezeket el tudná küldeni. Párommal nagyon beleszerettünk ezekbe az órriás hajókba és újra hajózni szeretnénk.

Üdvözlettel: Kiss Árpád
 

 


Kedves Beáta!

A nyár folyamán egy csodálatos távolkeleti hajóúton vettünk részt Önökön keresztül 2009. június 27-től július 11-ig a Costa Allegrával. A fantasztikus kabin választásért ezúton szeretnék köszönetet mondani!! Csöndes volt és mégis mindenhez közel helyezkedett el. Felejthetetlen két hetet töltöttünk ott el. Hála Istennek egyikünk sem lett tengeribeteg!

 

Üdvözlettel: M. Emese
  

Szia Beáta!

Fantasztikus élményekkel tértünk haza a Serena hajóval Isztambulból, minden szuper volt. Egyetlen említésre méltó negatívum: a kabinban nem lehet kikapcsolni a klímát, csak a hőfokot lehet szabályozni. Mindenképpen fúj valamit.
Csodálatos időnk volt, betegség, baleset nélkül megúsztunk mindent. Legérdekesebb város Isztambul, legszebb Dubrovnik, és a legmeghatározóbb élményünk az egyetlen szárazföldi túra amire befizettünk: Efézus. Lenyűgöző.
Köszönjük munkádat, Te is hozzájárultál ahhoz, hogy el merjünk indulni erre az útra. Jövőre is hajóútban gondolkozunk, ha aktuális lesz jelentkezek.
Láttam egy izgalmas hajóutat honlapotokon, a Costa Europa hajó Dubaiba indul Savonából január 27.-én. Mennyibe kerül a vízum magyar állampolgároknak, hogyan kell intézni, van-e a szokásos díjakon felül egyéb költség erre az útra?

Köszi mindent: Csaba
 

 


Kedves Krisztina!

Szeretnénk mégegyszer megköszönni a segítőkészségét - miután szerencsésen túl vagyunk a TENSI-COSTA utazásunkon. Mindenből a maximumot nyújtották, remekül éreztük magunkat, nagyon élveztük az utat.
Egy picit hiányoltam, hogy az egyéni utazók számára a Costa terminál helyéről, megközelítéséről kevés tájékoztatás volt a Stazione Marittimán.

Üdvözlettel: Tóth Ágnes, Kósa Ferenc
 

 


Kedves Katalin!

Hazaértünk épségben egészségben. Fantasztikus élményekkel gazdagodtunk, nagyon köszönöm a segítséged, közbenjárásod és tanácsaid. Minden jól sikerül, örülök a lehetőségnek, hogy Barcelonában még egy napot eltölthettünk. Ez sokat számított, és feltette az "i"-re a pontot. Majd küldök képeket.
Való igaz, aki egyszer ebbe belekóstól, az egyhamar nem felejti, és mindig vissza akar menni.
Már mi is így vagyunk ezzel.
Minden jót kívánok, és még egyszer KÖSZÖNÖM!

Üdv.
Costa Pacifica hajóút

 


 

Kedves Ildikó,

Talán még emlékszel ránk:a Costa Concordián, szeptember 20-27!
Először is szeretnénk megköszönni a segítséged az utazás szervezésével kapcsolatban és a nagyon sok hasznos információt,amit kaptunk Tőled.
Szeretnénk megosztani veled, hogy milyen élményekben volt részünk.
Mindenben igazad volt!
A Concordia álomhajó, minden igényt kielégít, és minden tökéletes volt!
Az erkélyes kabin egyszerűen csodálatos volt, felejthetetlen élményt nyújtott a reggeli felkelés, minden nap más és másgyönyörű helyen ébredni.
Milanó-Savona transzfer rendben volt, Savona-ban a beszállás zökkenőmentesen történt.
Már az első este kiderült, hogy olyan apró részletekre is odafigyeltek, hogy a hajón található magyarokat egy nagy körasztalhoz ültették a vacsoránál, amiből nagyon jó hangulatú társaság kerekedett ki.
Az egész utazás alatt a kiszolgálás, a vendégekkel való bánásmód kifogástalan volt, csak mosolygós és segítőkész legénységgel találkoztunk.
Befizettünk a Samsara-ra is korlátlan használattal és felejthetetlen élmény egy luxushajó orrában a tengert nézve szaunázni, melegített pihenőágyakban feküdni, és masszíroztatni magunkat. -:)
A hangulat egész héten felfokozott volt, folyamatos és változatos programokkal szórakoztatták a vendégeketa nap 24 órájában. A rengeteg bár, és szórakozóhely közül feltétlenül ki kell emelni a színházat, ahol minden este fergeteges hangulatú show műsorokat csináltak!
Természetesen minden kikötőnél befizettünk szervezett utazásra is, Pompei-t meg kell nézni, Palermo városnézés csodálatos, Mallorca másodszorra is elvarázsolt bennünket, Barcelona lenyűgöző, az Aux en Provence pedig a legromantikusabb hely, ahol valaha is voltunk. Talán Tunézia okozott némi csalódást, de a jó kedvünket ott sem veszítettük el!
Bátran ajánljuk mindenkinek ezt az utat, mert változatosságával, sokszínűségével és színvonalával bennünket maximálisan lenyűgözött.
Mégegyszer köszönjük a segítséged, további sok sikert kívánunk a munkádhoz!

Üdv:
 


 

Kedves Szilvia!

Az Önök utazási irodájának szervezésében, az Ön segítségével vettünk részt szeptember 27-től október 4-ig egy Costa hajóúton, a Földközi tengeren. Szeretnék ezúton köszönetet mondani Önöknek és személy szerint Önnek azért, hogy segítettek megszervezni nekünk ezt az utat, ezt a felejthetetlen nyaralást. Az első telefonbeszélgetéstől kezdve azt éreztem, hogy "jó kezekben" vagyunk. Így volt ez végig, az egész utunkon. Minden fantasztikusan gördülékenyen, rendben zajlott, úgy ahogyan azt ígérték. Csodálatos nyaralás volt, a jövőben is tervezünk hasonlót és másoknak is jó szívvel ajánljuk.

Köszönettel:
Tárkányi Zsóka Debrecenből

 

 

 


Tisztelt Tensi Tours!

Kedves Orsolya!

Engedjék meg, hogy Kollegáim és a magam nevében is köszönetemet és hálámat fejezzem ki a Costa Fortuna tengerjáró hajón tett fantasztikus utazásért.
Tudom, hogy a miénkhez hasonló nagylétszámú csoportok regisztrációja, szobaelosztása, kiszolgálása, mozgatása rendkívül nehéz, de minden az egész út során gyorsan, zökkenő mentesen zajlott. Önöknek köszönhetően az étkezéseink pazar kilátás mellett egymáshoz közeli asztalokon kiváló hangulatban a csapatszellemet erősítve zajlottak.
Külön köszönet, hogy mozgássérült kollegáink ugyanúgy tudták élvezni az utazást, a kirándulásokat, a programokat, mert mind a hajón belül, mind kívül gondoskodtak a megfelelő körülmények biztosításáról.
Csoportunk programjainak szervezésében, lebonyolításában, egyéni igényeink (különterem vagy sportpálya foglalás, csoportos ki és beszállások) kielégítésében és a kártyás depozit megoldásában legnagyobb segítséget Anna Carolina De Lacerda guest-relation manager jelentette, aki általunk még soha nem tapasztalt kedvességgel, gyorsasággal, ügyességgel oldotta meg e feladatokat.
Mindannyian egyetértünk azzal a véleménnyel, hogy eddigi tanulmányi útjaink közül az Önök által szervezett sikerült a legjobban, feledhetetlen élményekkel gazdagodtunk és az utazás céljának tekintett csapatépítésnek, csoporterősítő funkciójának messze menően megfelelt.
Kérem, tolmácsolja köszönetünket minden az utazás szervezésében érintett Kollegájának valamint Costa Partnerének, Carolina kiemelkedő munkájáért

Üdvözlettel
Soós Zoltán

 

 


 

Kedves Krisztina!

 

Szeretnék óriási köszönetet mondani a hajóútért. Szept 20-tól 27-ig voltunk a Costa Concordiával a Mediterrán illatok úton az Ön szervezésével és biztosak vagyunk abban, hogy nem az utlsón. Csak kitűnő minősítést adhatunk a szervezésre, a rendezettségre, a programokra, a személyzet kedvességére, az ellátásra. Mindenkinek ajánljuk ezt az utat! Egyetlen kérésem van, hogy szíveskedjék segíteni abban, hogy a megsérült és erről a hajón dokumentált ut, bőröndöm kártalanítását a biztosítónál hogyan végezhetjük? A Hajóra érkezéskor láttuk meg a szakadást, ami a savonai berakodáskor keletkezhetett. Köszönöm segítségét és várom tájékoztatóját.

Ott Józsefné Magdi
2009-10-02

 


 

Kedves Krisztina!

Megérkeztünk a hajóútról, ami csodálatos, életre szóló élményt adó út volt.
Köszönöm kedves közreműködését, a nagyon alapos ügyintézést és a sok segítséget.
Munkájához további sikereket kívánok szeretettel:

Dr Fekete Imréné, Costa Concordia hajóút

 

 


 

 
Kedves Faragó Beáta!

Köszönjük hogy az ön segítségével eljutottunk a Costa Concordiával egy felejthetetlen hajóútra. A rugalmas, figyelmes gyors munkájának köszönhetően teljesült az álom nyaralásunk, pedig már majdnem lemondtunk róla.Több utazási irodát megkerestünk, ahol már nem találtak helyet számunkra. Miután megkerestük önt, pár nap mulva jó hírekkel értesített, hogy utazhatunk.
Gratulálunk a lelkiismeretes munkájához. Kérem adja át kollégáinak is üdvözletünket, segítségükért.
Mindenkinek csak ajánlani tudom irodájukat.

Üdvözlettel: Horváth és Fantóli család

 

 

 


Kedves Faragó Bea!

Remekül sikerült az utunk a Costa Romanticán, köszönöm a gondos, pontos előkészítő munkát.
 
Üdvözlettel: Jéki László

 

 


 

Tegnap megérkeztünk az Önök által szervezett tengeri hajóútról. Engedje meg, hogy ezúton is megköszönjem - a kíséret (Erzsi, Csilla) színvonalas munkájának is köszönhetően - az igen jól sikerült utazást. Első sorban azokat említem meg, ami az eddigi utazásaink során hiányoztak, de Önök gondoltak rá. Csak felsorolom ezeket, fontossági sorrend nélkül:
Üdvözlés (pezsgővel), magyar étlap (még a nem szervezett ebédnél is!), magyarnyelvű napi program, türelmes és felkészült idegenvezetők, un. kérdések órája.
Bizonyára az elégedettségünket fokozta a megfelelő időjárás is. Érdemes lenne a jövőben az Önök által szervezett út végén az utasoktól megszerezni elégedettségük-elégedetlenségük tényszerű adatait.
Ami igen tetszett, hogy a Tensi által szervezett út végén (Savona), még mindig segítettek („nem engedték el a kezünket”), bár már nem tartozott a kötelességük közé: kiosztottak valamennyi résztvevőnek Milánó belvárosi térképét, végig kísértek minket Milánó központi pályaudvar csomagmegőrzőjéig, megmutatták a repülőtérre szállító busz megállóját, megszervezték a repülőtérre azonnal tovább utazók kisérését a repülőtéri buszig.
A jövőben tervezzük a norvég fjordok mentén történő hajózáson való részvételt; így kérem amennyiben már vannak adatok a kora nyári (június) útról, küldjenek tájékoztatót. Szívesen vennénk Nagy Zoltán Attiláné (Erzsi) idegenvezető kíséretét.

Köszönettel: Vizi Lászlóné, Vizi László

 

Royal Caribbean Cruises 

 

 

Kedves Szilvia!

Szerencsésen megjártuk a Royal Caribbean Cruises-zal a hajóutat. Ezzel kapcsolatban néhány visszajelzés, tapasztalat Önöknek, összehasonlításképpen a Costa és az MSC hajóival.

- A check-in gyorsan, rugalmasan megy, valóban fontos az on-line chek-in, sokat jelent.
- Az ellátás, az ételek minősége azonos, az RC étterme (a vacsorához) barátságosabb és elegánsabb.
- A napközbeni programok sokkal szélesebb lehetőséggel bírnak, nagyon jó a korcsolyapálya, a falmászás, a kosárpálya, a minigolf, a görkoripálya, és a konditerem is jobban felszerelt. A medencék is jobbak, az élőzene meg kimondottan hangulatos volt.
- Az esti programok a színházban színvonalasak, de elsősorban zenés estek, mondjuk nagyon jó előadókkal.
- A korcsolyapályán a műsor fergeteges.
- A hajó elrendezése jobban tetszett, az "utca" meg kimondottan jó!
- Programokat szerveznek, de egyénileg mindent meg lehet oldani. Arra viszont készülni kell, hogy térképeket nem adnak - szemben a másik kettővel, ahol igen - , így azt előre be kell szerezni.
- Az elsődleges nyelvük az angol, és a spanyol, de a németet is beszélik, meg persze az olaszt is.
- A szobák egy kicsit nagyobbak, az utcára néző szoba nagyon hangulatos volt a fiataloknak.
- A borravaló adása valóban fakultatív, azt lehet előre beírni és leadni az információs pultnál, vagy adnak borítékot és abban odaadni annak, akinek jár.
- Nemcsak a be-, hanem a kiszállás is sokkal szervezetebben és gyorsabban megy, mint a másik kettő esetében.

Röviden ennyit az utazásról, minden nagyon szép és jó volt, csak kellemes élményekkel tértünk haza. Még egyszer mindent köszönünk!

 

 

 

Üdvözlettel:
J.T.
  

Kedves Szilvia!


Megjöttünk a fenti utról, és szuper volt. Nagyon köszönjük a munkáját, és a tanácsait. Nagyon jó volt az XPress chek-in.
Üdvözlettel: Kapellerék
 
RCI Celebrity Millenium hajóút

Vissza
Kérje ajánlatunkat!