Kedves Utasaink!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy irodánk a koronavírus járvány okozta rendkívüli intézkedések miatt budapesti ügyfélszolgálati irodája 2020. március 16-tól zárva tart. A Tensi Utazási Iroda zavartalanul működik, csatlakozott a Home Office rendszerhez. Munkatársaink elérhetőségeit megtalálja a részletes tájékoztató oldalon.

Köszönjük megértésüket! - a Tensi csapata

Részletek itt >>

Tensi nászutas számla

Nem szeretnének 5 kenyérpirítót, és már van otthon turmixgépük? Kérjenek utazást nászajándékba! Nyisson nászutas számlát és a Tensi is támogatja nászútját!

A nászutas számlára befizetett összeg 5%-val a Tensi is hozzájárul az ifjú pár mézesheteihez.

A Tensi valamennyi befizetésről a Tensi nászutas utalványt állít ki, amely az esküvő napján nászajándékként átadható. Az esküvőt követően a nászutas számlára befizetett összeg bármikor, tetszőleges teljes árú Tensi saját szervezésű utazásokra beváltható.

 

  

 

Kössön házasságot külföldön!

 

Helyszínek, ahol sok-sok Tensi esküvő köttetett: Ciprus, Bali, Mauritius, Las Vegas, Miami, Kuba.

Feltételek: a kedvezmény a Tensi saját szervezésű, teljes árú utazási alapszolgáltatások díjából érvényesíthető és kizárólag Tensi irodákban váltható be. A kedvezmények nem halmozhatók, nem vonatkoznak az akciós ajánlatokra és a járulékos szolgáltatásokra (felárak, illetékek, vízumdíj, biztosítások).

 

Kérje ajánlatunkat! 

 

Kérje személyre szabott ajánlatát a Tensi nászutak-esküvői utazások szakértőitől!
Pikola Éva, Fodor Nikoletta, Tóth Dorina

Tel: (+36-1) 345-1588, 345-1589, 345-1588, naszutak@tensi.hu

Vissza
Kérje ajánlatunkat!