Miami Nászút

 

 

Tensi tipp: Miami-t érdemes vagy kombinálni hajóúttal, körutazással, melyhez elengedhetetlen egy megbízható autó bérlése.

 

Miért Miami?

Mert egyszerű a repülés , kedvező áron lehet már találni repülőjegyet. Könnyen kombinálható körutazással Floridába, hajóúttal a Bahamákra, esetleg tovább repülhetünk Dominikára. Rendkívüli népszerűségét egész évben kellemes klímájának, fantasztikus tengerpartjának és pezsgő éjszakai életének köszönheti. A látnivalók bőséges kínálatával találkozik itt az ideutazó: Art Deco negyed, Boardwalk, Ocean Drive, Collins Avenue, Fisher Island, South Beach, Botanikus Kert, South Pointe Park, hogy csak néhányat említsünk. Miami Beach környéke nem csak a szemnek nyújt felejthetetlen élvezetet hanem egy gasztronómia paradicsom is a számtalan, a világ minden tájáról származó ételeket felszolgáló éttermével. Nagyon sok látnivaló van a város tágabb környezetében is, hiszen néhány órás vezetéssel eljuthatunk Orlando szórakoztató parkjaiba, a Kennedy Űrközpontba, az Everglades Nemzeti parkba és számos elbűvölő tengerparti városba. Florida egyik gyöngyszeme az USA legdélebbi pontja, Key West, amelyre egy lélegzetelállító panorámás, 42 hídon át vezető úton lehet eljutni. Az ifjú pár a nászutat töltheti Miami Beach-en vagy Key West-re utazhatnak.

 

Mikor utazzunk?

Egész évben jó idő van. Miami éghajlata trópusi, monszuni, egész évben meleg van, amit részben a Golf-áramlatnak tudható be. Alapvetően két évszak különíthető el, a téli száraz meleg, és a nyári csapadékos forró évszak.Novembertől márciusig kevesebb a csapadék, de az átlaghőmérséklet magas, a mi júniusi, júliusi időjárásunkra jellemző. A minimum hőmérsékletek sem vészesen alacsonyak, hiszen a tenger és a Golf áramlat folyamatosan melegíti a levegőt. A tenger még télen sem hűl 20 fok alá. Még csak egyszer havazott eddig Miamiban 1977 januárjában.

 

Milyen dokumentumok szükségesek?

Érvényes Útlevél, ESTA kiállítása szükséges, amelyhez több adatot is kérnek.

 

Kérje ajánlatunkat!

Vissza
Kérje ajánlatunkat!