Leánykérés csomagok Gran Canaria-n

„Simple Love” csomag: 690 € / pár

A csomagár tartalmazza:

Szabadon választott helyszín 

Egy szál piros rózsa 

Fotózás profi fotóssal 

Egy üveg pezsgő

Gyertyafényes, romantikus vacsora a párnak 

Hogyan képzelje el?

Tensi Tipp: például sétálnak a parton , fotósunk úgy tesz mintha a természetet fotózná valójában azonban Önöket fotózza. .Egyszer csak odaérnek egy homokba írt vallomáshoz és felteheti a nagy kérdést J Profi csapatunk a helyszínen az öröm könnyes igen után szervírozza a pezsgőt és a szerelem szimbólumát, a vörös rózsát,melyet átadhat immár a menyasszonyának. Ezek után készül még néhány csodálatos fotó a friss jegyesekről. Az estét egy meghitt gyertyafényes vacsora zárja.

 

„Love on the waves” csomag: 1490 €/ pár

A csomagár tartalmazza:

3 órás yacht túra az Atlanti-óceánon 

12 szál vörös rózsa

Fotózás profi fotóssal

Palacposta

Egy üveg pezsgő

Korlátlan italfogyasztás (szénsavas üdítők , Sangria , víz , sör ) 

Hogyan képzelje el?

Tensi Tipp: A párja azt gondolja, egy sima hajós fakultatív kiránduláson vesznek majd részt, míg a személyzet egy tagja egy palackpostát nem hoz, melyen a kedvese neve áll. A párja kibontja és benne az Ön által írt szerelmi vallomást olvashatja. A pillanat tökéletes , hogy feltegye a nagy kérdést J Ezután a vörös rózsa csokor , a friss Sangria , az Atlanti-óceán lenyűgöző látványa adja meg a ennek a fennkölt pillanatnak a  tökéletes keretét. Természetesen profi fotósunk gondoskodik róla, hogy legyen mit mutogatni majd erről a napról az unokáknakJ

 

„Magic” csomag: 1090€/pár

A csomagár tartalmazza:

Egész napos autós szigettúra magyar idegenvezetővel, érintve a sziget csodálatos pontjait. ( 2 főre )

Ebéd 2 főre

A kirándulás végén a Mirador del Balcon-nál ( a sziget legszebb kilátója ) , meglepetés lánykérés

Fotózás profi fotóssal 

Pezsgő 

Egy szál vörös rózsa 

Hogyan képzelje el?

Tensi Tipp: Ezt a csomagot a jó idegzetű vőlegényeknek ajánljuk, hiszen fontos, hogy egész nap ne látszódjon az izgalom, a várakozás és felhőtlenül tudjon telni ez privát szigettúra, melyen valóban sok élménnyel gazdagodhatnak. A nap fénypontja a Mirador del Balcon-nál lesz, gyönyörű panorámával a háttérben, ahol kollégáink egy táblát helyeznek el, melyen a választott hölgy neve és a légy a feleségem lesz olvasható több nyelven J Természetesen ez után a pezsgőzés és a szuper fotók elkészítése elmaradhatatlan.

 

 

 

 

 

 

Kérje ajánlatunkat!

Vissza
Kérje ajánlatunkat!