Utasaink véleményei

Disneyland   Mikulástúra

 

 

 

 

 

 Disneyland

 

 

Kedves Zita!

Nagyon köszönjük a Disneylandes élményeket, még mindig a hatása alatt vagyunk. A szervezés tökéletes volt, az egy napos városnézés is teljesen megfelelő  és elegendő volt.

Nagyon örülünk, hogy a Tensivel és Veled utazhattunk.

Remélem a jövőben is fogunk tudni együtt utazni.

Üdv

Pokorádi Márta és családja

2023. szeptember

  

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ 

 

"Egy fantasztikus élményben lehetett részünk Disneyland csodálatos világában karácsony előtt ahol fantasztikusan feldíszitett gyönyörű szálloda és park várt minket.
Minden mint egy mesevilág.A szálloda csodálatosan hatalmas s minden megtalálható benne amelyre a gyerekek vágynak s nagyon közel a parkhoz ahova mindig gyorsan el lehetett jutni a szálloda előtti busszal.
A Párizsi magyar idegenvezető fantasztikus tudással igyekezett 1 nap alatt mindent megmutatni a városból. Mi imádtuk a fáradtság ellenére.
Felnőttként is csodás életreszóló élményekkel gazdagodtam a 4 nap alatt és életreszóló szülinapi kaland volt a kislányomnak.
Hálásak vagyunk az irodának és Zitának,nyáron újra visszatérünk "
Nagy Brigi és Verebélyi Dóri.

 

 

 

 

 

 ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ 

 

 

Jó napot kívánok.

 

Nagyon szép volt a Disneyland út. Nem csalódtunk, nagyon szép volt minden. Egy életre szóló élményben volt részünk. Finom volt az étel, és a szállás is nagyon jó volt. A parkban volt még amit nem tudtunk kipróbálni kevés volt az idő, pedig aztán meg semálltunk. Esetleg ha jővőre vagy valamikor, ha lesz megint jó akciójuk, megkérném legyen szíves nekünk jelezni, mert el szeretnénk mégegyszer menni. Üdvözlettel: Sipos Balázs, Sipos Mercedesz, Siposné Hajdu Beatrix

 

                    

 

 

 

 

 

 

 


 

Kedves Zita!

 

 

 

Nagyon jól sikerült a párizsi utazásunk, minden flottul ment.

 

A 2 parkot délelőttől zárásig látogattuk, mindkétszer megnéztük a 23,00 órakor kezdődő záróműsort! Fantasztikus produkció, világszám. Szinte nem maradt olyan játék, amit nem próbáltunk ki. Az egész Disneyland kifogástalan, a legapróbb részletekig kidolgozott, lenyűgőző. Csak egy baja van, drága. Nekünk! Amilyen tömeg ott van, valószínűleg nem minden nemzetnek drága.

 

Párizst városnéző busszal bejártuk, felmentünk az Eiffel-torony csúcsára, hajóztunk a Szajnán, felmentünk a Sacre-Coeur-höz és a Festők terére. Hatalmas a város és rengeteg a turista, így sok idő megy el mindenhol.

 

Kihoztuk a maximumot mindenből, kellőképpen elfáradtunk. Az idő nagyon jó volt, végig napsütés és 28-29 fok. Az egyik napon Disneylandben esett az eső 2X15 percet, de mi éppen mindkétszer fedett váróban sorban álltunk… Szóval szerencsénk volt.

 

A szálloda is nagyon bejött nekünk. Stílusra is és minőségre is. Illetve nagyon jó helyen van, közel a bevásárlóközpont az Aquarium Sea Life-fal és a RER megálló is. Nem beszélve az ingyenes buszjáratról.

 

Köszönjük az ügyintézést!!!

 

 

 

Szép napot kívánok!

 

 

 

Üdvözlettel: Borbély Tamás

 

 

 

2018. július, Elysee Val d’Europe hotel

 


 

Kedves Ágnes!

 

 

 

Ezúton szeretnénk megköszönni a felejthetetlen élményt hozott utazásunk lebonyolításában nyújtott segítségét!
Minden jó kívánunk Önnek és a Tensinek is!
 
Üdvözlettel,
Ferecskó Karolina&András&Máté&Dávid

 

       

 

 

 

 


 

                                                             

 

 

 

Kedves Zita!

 


Ezúton jelzek vissza a május 2-6-ig eltöltött Disneyland családi utunkról.
Először is köszönöm szépen Önnek a részletes információkat és a gyors segítségét amit kintről kértem!

 

Nagyon jól éreztük magunkat, az időjárás a legideálisabb volt számunkra. Minden nap napsütéses kirándulóidő volt, a reggeli órákban volt csak hűvös.
A pici lányunk 1 évesen hősként viselte a számára egész napos kora reggeltől késő estig tartó "megpróbáltatásokat" a babakocsiban ülve.
Úgy a szállás mint az étkezés teljesen rendben volt. Csak zárójelben jegyzem meg, hogy nem semmi embertömeget kell kiszolgálniuk, vagyis inkább úgy mondanám, hogy ellátniuk nap mint nap a szálloda dolgozóinak. A repülőúton is minden rendben volt. Visszafelé ugyan Air France felírat állt a gépen Transavia helyett, de még üdítőt/ásványvizet és süteményt/sós rágcsálnivalót is kaptunk.

 

Disneyland 18 év elteltèvel számomra is nagy élmény volt, úgyhogy a 10 éves szülinaposnak meg pláne egy paradicsomi utazás volt a mesék világába. Igyekeztek az apukájával minden neki tetsző dologra többször is felülni. Nagyon bírta és élvezte a gyors játékokat. Boldog volt, hogy kb. 8-10 aláírást is sikerült összegyűjtenie a naplójába a Disney figuráktól. Rengeteg fotót is készítettünk.

 

Hogy én is segítsem az Ön munkáját annyi információval szolgálnék a jövőre nézve a családoknak, hogy érdemes megvásárolni 59,90 €-ért egy úgynevezett PhotoPass csomagot, mely 2 db kártyát tartalmaz, amire a játékoknál az elkészült fotókat illetve az különböző Disney figurákkal a közös fotókat rátöltik és otthon a neten egy regisztráció után bármennyit elő lehet hívni belőle. Ellentétben azzal, hogy náluk darabja 15 € és 2 db-tól 10 €.

 


Sajnos mi ezt az utolsó nap fedeztük fel de így is megvettük, mert egy pár képet utólag is rátöltöttek és így meg van nekünk is saját gépen a jó minőségű fotó.

 

Köszönünk szépen még egyszer mindent!

 

További sok sikert a munkájához és szép napot kívánok!

 

 

 

Üdvözlettel:
L. Ágnes

 

Disney’s Cheyenne Hotel

 


 

 

 

Kedves Zita,

 

Szerencsésen hazaértünk a Disneylandi kirándulásunkról.  Nagyon köszönjük a szervezést, a szállás remek volt és a parkbelpők is jól működtek, nagyon jó élményekkel jöttünk haza.

 

 

 

Üdvözlettel

 

M. J.

 

Disney’s Davy Crockett Ranch

 

 

 


 

 

 

Kedves Zita!
Fantasztikus hetet töltöttünk Disneyland - ben,  igazi csoda volt ;-)
Nagyon köszönök minden segítséget.
Jövőre visszatérünk, úgyhogy majd keresem ;-)

 


Üdvözlettel:
L. B. Zs.

 

Hotel: Disney’s Santa Fe**

 

 

 


 

 

 

Kedves Zita!

 

Szerencsésen hazaértünk tegnap Párizsból! Csodás volt az utunk minden egyes perce. Tényleg minden olyan jól működött, ahogy ígérte. Elmondhatom a családommal együtt, hogy életünk legboldogabb, legizgalmasabb napjait élhettük meg. Minden kifogástalan volt: a szállás, a park, az utazás.

 

Köszönjük szíves segítségét és szakértelmét!

 

Üdvözlettel,

 

Katalin

 

Disney’s Santa Fe Hotel**

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kedves Ágnes !

 

 

 

Sok emlékezetes, boldog pillanat volt életemben, de az unokáim arca Disneylandban, vagy az Eiffel toronynál mindent felül múlt , sikerült életre szóló emléket adnom nekik.

 

 

 

Köszönöm Önnek és a Tensi csapatának az út szervezését, bátran és a legjobb szívvel ajánlom Önöket ismerőseim körében !

 

ovábbi munkájukhoz sok sikert kívánok !

 

 

 

Mellékelek azért egy képet a csipet csapatról !

 

 

 

 

 

Örök hálával , köszönettel  Vámosiné​

 

 

 

Sequioa Lodge *

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

Kedves Zita!

 

Májusban voltunk Disneyland-ban, a New York hotelben. Minden nagyon szuper volt, az utazás zökkenőmentes volt, a foglalás rendben volt, a szálloda remek. Nagyon jó volt a félpanziós voucher és bár az interneten illették jópáran negatív kritikával, mi szinte minden este a szálloda Parkside éttermében vacsoráztunk, nagyon meg voltunk elégedve a minőséggel és választékkal is.

 

A parkok fantasztikusak voltak, gyermekünk és mi is nagyon jól éreztük magunkat. Azóta is mondogatja a kisfiam, hogy ha majd megint megyünk akkor hogy s mint lesz, mire ül föl először, stb. :)

 

Nagyon nagy élmény volt.

 

Szeretném megköszönni a szervezést és a kedvességet, amit Öntől kaptunk az egyeztetések során.

 

Munkájához további sok sikert!

 

Üdvözlettel:

 

Dénesné Vass Andrea

 

 

 


 

 

 

Kedves Zita,

 

családom nevében is szeretném megköszönni Önnek az utazásunkhoz nyújtott segítséget!

 

Minden remekül alakult, mindennel maximálisan elégedettek voltunk. Önök nyújtották utazásunkhoz a biztos hátteret, nekünk csak a kikapcsolódásra kellett koncentrálnunk. J

 

Nagyon köszönjük!

 

Üdvözlettel,

 

S.Mónika

 

 

 

 

 


 

 

 

"Kedves Zita és Ágnes!

 

Ezúton szeretném megköszönni a Disneylandi utazásunk előkészületei során nyújtott szíves segítségüket!

 

Az utazás során minden rendben volt, nagyon jól éreztük magunkat!

 

Remélem a Tensin keresztül még visszatérünk egyszer...

 

Köszönettel,

 

Paplanos Ágota és családja"

 

 

 

 

 


 

 

 

„Tisztelt TENSI Holiday!
Kedves Ági!
Szeretnénk hálás köszönetet mondani neked és az Irodának a Júniusi Párizs-Disneyland utunk megszervezéséért és a segítőkész munkátokért. Felejthetetlen 4 napot töltöttünk el a Varázslat és Álom világában. Minden tökéletesen sikerült, mindannyian csodálatos élményekkel lettünk gazdagabbak. A hotelben, a recepción  kedvesek, udvariasak és segítőkészek voltak, pillanatok alatt, rugalmasan lebonyolították a bejelentkezésünket. Hangulatos, tiszta, kényelmes szobát kaptunk, ahogyan kértük, közel a főépülethez.
A Disneyland pedig valóban maga a csoda;  az egész családunkat  elvarázsolta. Minden nap izgalmas attrakciók, gyönyörűen kialakított, minőségi hátterek és helyek, érdekes bemutatók és programok,  kedves karakterek és mesefigurák, fantasztikus parádé-show-k bűvöltek el minket. És még az idő is kegyes volt hozzánk: az eső elkerült minket, folyamatosan, reggeltől estig kellemes idő volt,  gyönyörűen sütött a nap...
Már tervezzük a következő DISNEYLAND-utat, reméljük, hamarosan sikerül. Természetesen csak a TENSI-vel fogunk utazni ismét...
További jó munkát és sok sikert kívánunk. Tisztelettel és szeretettel: A. és F. család”

 

 

 

 

 

 

 


 

"Kedves Zita!

 

 

 

Kicsit megkésve ugyan, de ezúton köszönjük meg Önnek a Párizsi utunk bonyolítását és szervezését.

 

4 felejthetetlen napot töltöttünk Disneylandben. Az utunk kicsit izgalmasan kezdődött, tekintettel a március 14-én leesett hó mennyiségére. Hóesésben, de pontosan szállt fel a gépünk és 2 óra múlva verőfényes napsütésben landolt Párizsban.

 

A szállásunk tökéletes, az ellátás és a kiszolgálás kiváló volt. Disneyland maga a csoda, nem csak a gyerekeink számára, hanem nekünk felnőtteknek is. A párizsi kirándulás szintén szuper volt. Szinte mindent láttunk, bár kicsit kutyafuttában. A Buffalo Bill showt nagy kár lett volna kihagyni, egyszerűen fergeteges a hangulata. Egyszóval istenien éreztük magunkat.

 

Gyermekeink már a visszatérést emlegetik, reméljük mihamarabb lehetőségünk lesz rá. Egy biztos, ha megyünk, csak az Önök szervezésében.

 

Még egyszer köszönünk mindent. 

 

Üdvözlettel: K. család"

 

 

 

 

 


 


"Kedves Zita!

 

 

 

 Mindent nagyon köszönünk, remek volt Disneyland .  Pont  olyan mint vártuk. Az utazással is minden rendben volt.

 

 Mégegyszer mindent nagyon köszönünk!!!

 

 T. Veronika

 

 F. Tímea

 

 T. András"

 


 

 

"Nagyon jól éreztük magunkat Disneyland-Párizsban, minden tökéletes volt.

 

Szeretném megköszönni Önöknek a segítséget, mind a szállás, mind az utazás terén.

 

Máskor is igénybe fogjuk venni szolgáltatásaikat,és mindenkinek szeretettel fogjuk Önöket ajánlani.

 

Üdvözlettel:

 

K Cs  és családja"

 

 

 


 

 

 

"Kedves Tünde!

 

Megérkeztünk egészségben, boldogságban!

 

Fantasztikus volt Párizs, a Disneyland, a szállás és a szervezés, amit külön is meg szeretnék köszönni Önnek és a Tensinek!

 

Az időjárás nem volt éppen a barátunk, hűvös, esős idő volt, de ez egyáltalán nem zavarta az unokáinkat, csillogó, tágra nyílt szemmel csodálták az életre kelt mesevilágot, és minden játékot, amit koruk, egyéniségük  engedett, kipróbáltak ( na persze mi is J).

 

Hálás vagyok ezért az akcióért, a felejthetetlen napokért és az unokáim boldogságáért!

 

Köszönöm szépen:

 

Mucsányi Bori"

 

 

 


 


"Tisztelt Sinka Tünde!
Ezúton szeretnék Önnek és a Tensi utazási irodának köszönetet mondani azért, hogy édesanyám és három unokája 4 csodálatos napot tölthetett el Disneylandben. Köszönjük, hogy Ön és a Tensi ilyen teljes körű segítséget nyújtott az egyéni utazásuk megszervezéséhez. Minden zökkenőmentesen ment, s ezért Önöknek hála! A mai világban amikor annyi rosszat hal az ember, örömmel veszi, hogy vannak még olyan cégek, amelyek szavahihetők és korrektek. Ezzel visszaadják az emberek hitét, hogy még nincs minden elveszve! Édesanyám 63 éves és unokáival az Önök teljes körű tájékoztatása után abszolut biztonsággal tudott tájékozódni Disneylandban, a szállodában, s a fakultatív kiránduláson is. Maximális megelégedéssel jöttek haza, s azóta is csak felső fokon tudnak beszélni a kirándulásról, az Önök segítőkészségéről!
Én még egyszer köszönöm a korrekt,, szavahihető, alapos munkájukat, s azt, hogy ezt a szemléletüket nem adják fel a nagyobb profit szerzése érdekében! Megnyugtató az, hogy az ember bármikor elengedheti az édesanyját és gyermekeit a nagyvilágba, mert " Jó kezek " segítik a kikapcsolódásukat!
Továbbra is sok sikert és jó munkát kívánok Önnek és a Tensinek!
Tisztelettel : Nagy Márta"

 

 

 


 

 

 

"Kedves Tünde!

 

Megérkeztünk egészségben, boldogságban!

 

Fantasztikus volt Párizs, a Disneyland, a szállás és a szervezés, amit külön is meg szeretnék köszönni Önnek és a Tensinek!

 

Az időjárás nem volt éppen a barátunk, hűvös, esős idő volt, de ez egyáltalán nem zavarta az unokáinkat, csillogó, tágra nyílt szemmel csodálták az életre kelt mesevilágot, és minden játékot, amit koruk, egyéniségük  engedett, kipróbáltak ( na persze mi is).

 

Hálás vagyok ezért az akcióért, a felejthetetlen napokért és az unokáim boldogságáért!

 

Köszönöm szépen:

 

Mucsányi Bori"

 

 

 

 

 


 

"Tisztelt Sinka Tünde!
Ezúton szeretnék Önnek és a Tensi utazási irodának köszönetet mondani azért, hogy édesanyám és három unokája 4 csodálatos napot tölthetett el Disneylandben. Köszönjük, hogy Ön és a Tensi ilyen teljes körű segítséget nyújtott az egyéni utazásuk megszervezéséhez. Minden zökkenőmentesen ment, s ezért Önöknek hála! A mai világban amikor annyi rosszat hal az ember, örömmel veszi, hogy vannak még olyan cégek, amelyek szavahihetők és korrektek. Ezzel visszaadják az emberek hitét, hogy még nincs minden elveszve! Édesanyám 63 éves és unokáival az Önök teljes körű tájékoztatása után abszolut biztonsággal tudott tájékozódni Disneylandban, a szállodában, s a fakultatív kiránduláson is. Maximális megelégedéssel jöttek haza, s azóta is csak felső fokon tudnak beszélni a kirándulásról, az Önök segítőkészségéről!
Én még egyszer köszönöm a korrekt,, szavahihető, alapos munkájukat, s azt, hogy ezt a szemléletüket nem adják fel a nagyobb profit szerzése érdekében! Megnyugtató az, hogy az ember bármikor elengedheti az édesanyját és gyermekeit a nagyvilágba, mert " Jó kezek " segítik a kikapcsolódásukat!
Továbbra is sok sikert és jó munkát kívánok Önnek és a Tensinek!
Tisztelettel : Nagy Márta"

 


 

Mikulástúra

 

  

 

"Szia Éva!
Utasaim, barátaim hazaérkeztek Lappföldről. Nagyon, nagyon jól érezték magukat, nagyon meg voltak elégedve.
Fantasztikus volt a két idegenvezető, szuper volt a szállás, a programok. Az idő, a hely, és minden. Mikulás is jó fej volt, mivel már nem ültetheti 
a gyerekeket az ölébe, ezért az asszonykát kapta el. Készült is egy jó fotó. 
Szóval szuperül érezték magukat. Rájuk is fért nagyon. 
Köszönöm szépen a nevükben is.
Üdv
Andi" 

 

 

 


 

 

 

Kedves Zita,
 
köszönünk szépen minden, nagyon jól éreztük magunkat, mint mindig. Csak egy baj van, hogy mindig olyan gyorsan eltelik és haza kell jönni. :( :)
Üdv. 
Zsuzsi és a “Hihetetlen (Gyöngy) család”

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kérje ajánlatunkat!

Disneyland   Mikulástúra

 

 

 Disneyland

 

 

Egy fantasztikus élményben lehetett részünk Disneyland csodálatos világában karácsony előtt ahol fantasztikusan feldíszitett gyönyörű szálloda és park várt minket.

Minden mint egy mesevilág.A szálloda csodálatosan hatalmas s minden megtalálható benne amelyre a gyerekek vágynak s nagyon közel a parkhoz ahova mindig gyorsan el lehetett jutni a szálloda előtti busszal.

A Párizsi magyar  idegenvezető fantasztikus tudással igyekezett 1 nap alatt mindent megmutatni a városból.Mi imádtuk a fáradtság ellenére.

Felnőttként is csodás életreszóló élményekkel gazdagodtam a 4 nap alatt és életreszóló szülinapi kaland volt a kislányomnak.

Hálásak vagyunk az irodának és Zitának,nyáron újra visszatérünk❤️

Vissza
Kérje ajánlatunkat!