Sítúra programok – fakultatív sí- és snowboard oktatással

Helyszín: Ausztria – Bad Kleinkirchheim

Időpont: 2022. február 19 – 25., 7 nap/ 6 éjszaka

Szállás: Alpenlandhof JURI Ferienresort***

 

A fürdőiről is ismert Bad Kleinkirchheim téli mottója: A pályáról egyenesen a fürdőbe! A kiváló síterep adottságokkal rendelkező Bad Kleinkirchheim 103 km, jól kezelt sípályával és két termálfürdővel is rendelkezik. A sípályák megfelelő minőségéről közel egy tucat ratrak és több száz hóágyú gondoskodik, amikkel a síterep egészét le tudják fedni. Bad Kleinkirchheim sípályáin különleges fekvésének, kiterjedésének, valamint a napsütéses órák számának köszönhetően, síelés közben folyamatosan tudjuk követni a nap járását. Bad Kleinkirchheim büszkélkedhet Karintia leghosszabb, jellemzően piros sípályáival, amiket leginkább a középhaladóknak és haladóknak, a nagyszerűen kiépített gyerekpályáit az idelátogató kisgyermekes családoknak ajánljunk. Az Alpenlandhof szállás a település központjában található, ahonnét pár perc alatt elérhető (300 m) a közeli termálfürdő a St. Kathrein Therme és a sílift állomás a Maibrunnbahn (400 m), ahol síszervíz és kölcsönző is üzemel.

 

A tavalyi sikeresen MEGÚJULT ÉLMÉNYÉVAD után, az idén egyre több túránkon találkozhatsz újdonságainkkal.


• Közel 10 ÚJ, a tavalyi évben bevált SZÁLLÁSHELY.
• Az idei síszafarit ÚJ HELYSZÍNEN rendezzük meg.
• Ismét találkozhatsz a tavalyi évben kiválóan vizsgázott ÚJ OKTATÓINKKAL.
• Pár órás ÍZELÍTŐ SNOWBOARD oktatás, a síelő gyerekeknek.
• Táborzáró SÍVERSENYEK a megújult lebonyolítási formában.
• Előtérben az élménysízés, MINI SÍSZAFARI programok a kiemelt családi sítúrákon.
• Továbbra is MASSZÁZS és JÓGA programok a kiemelt sítáborokban.

 

A GYERMEKES CSALÁDOK EGYIK LEGFONTOSABB SZEMPONTJA UTAZÁSUK IDEJE ALATT, HOGY GYERMEKEIK BIZTONSÁGBAN ÉS KORUKNAK MEGFELELŐ ELFOGLALTSÁGOT, OKTATÁST BIZTOSÍTVA, ÉRTÉKESEN TÖLTHESSÉK EL IDEJÜKET. A CSOPORTOT KÍSÉRŐ SÍOKTATÓK GONDOSKODNAK ARRÓL, HOGY A SZÜLŐK NYUGODTAN SÍELHESSENEK VAGY PIHENHESSENEK, MIKÖZBEN CSEMETÉIKKEL TAPASZTALT OKTATÓK, PROGRAMSZERVEZŐK FOGLALKOZNAK.


GYEREKEKNEK - SÍOKTATÁS VAGY SNOWBOARDOKTATÁS


• A SÍOVI, a SÍISI, a gyerekek számára biztonságot, EGÉSZNAPOS PROGRAMOKAT, a gyermek korának és tudásának megfelelő OKTATÁST, fantasztikus sí élményeket, kalandokat biztosítanak, magas szintű szakmai háttérrel
• Szakképzett oktatók vezetésével
• NAPI 2x2 ÓRÁBAN, napközben ebédszünettel
• Biztonságos sízés, játékos tanulás, kalandok, élmények a hasonló korú társakkal
Programok a sípályán: kincskereső, csillagszórós síelés, csokiszedegető játék sítalpakon, snowboard „kóstoló”, síverseny saját tűzött pályán, eredményhirdetés oklevéllel és érmekkel, kalandsízés a nagyobbaknak…
Sízés utáni animációs programok: játszóház, gyerek diszkó, rajzverseny, lufihajtogatás, arcfestés, bukósisak díszítés, activity, csocsóbajnokság, ping-pong bajnokság, pizzaparti...

FELNŐTTEKNEK - GONDTALAN SÍELÉS - A SZÜLŐK IS SZABADSÁGON


• Igény esetén EGÉSZ NAPOS GYERMEKFELÜGYELET (a síoktató ebédszünetben is felügyeli, megebédelteti a gyerekeket), sízés után játszóház a gyerekeknek, hogy a szülő is pihenhessen, kikapcsolódhasson
• A felnőtteknek FAKULTATÍV magyar nyelvű SÍ- vagy SNOWBOARDOKTATÁS, EDZÉS magasan képzett oktatók segítségével (kezdőtől haladóig, napi 2 órában) amely FEJLETT TECHNIKAI ESZKÖZÖK bevonásával történik, de ezek után még marad ELEGENDŐ IDŐ a szabad sízésre is.
• Sítúravezetés, bátrabbaknak kalandsízés
• MINI SÍSZAFARI – előtérben az élmény síelés
• Formáció sízés
• Sítúrázás
• HÓTALPAS túrák

Az élet a SÍELÉS UTÁN sem áll meg! KÜLÖNLEGES PROGRAMJAINKKAL tesszük még élménydúsabbá az együtt töltött napokat.
Klubprogramok: esti síelés és szánkózás, korcsolyázás – játék a jégen, jéghoki és curlingezés, videóest „bátorító síelemzéssel”, masszázs, jóga programok, táncos estek és retró diszkó, zenés vetélkedők, borestek, a hét végén átélheted a családi vagy egyéni SÍVERSENYEK kellemes izgalmát és a résztvevők dicsőségét…

 

Az utazás egyénileg történik, a csoportot kísérő síoktatók a helyszínen várják a vendégeket az érkezés estéjén. Csoportbeosztás az érkezés napját követő reggelen, az első napi sízés előtt. A programváltozás jogát irodánk fenntartja, az aktuális programok a helyszíni adottságoknak, időjárási körülményeknek és szakmai szempontoknak megfelelően kerülnek megszervezésre.  A meghirdetett oktatás programunkban felnőtteknek 2 óra, gyermekeknek 2 x 2 óra szerepel. Előfordulhat, hogy egy adott csoport létszáma nem éri el a 4 főt. Abban az esetben, ha egy csoportban 1-3 fővel foglalkoznak oktatóink, akkor felnőtteknek napi 1x, gyermekeknek napi 2 x 1,5 órás oktatást tartunk, mert ebben az esetben egyéni, illetve kis csoportos oktatásnak minősül a foglalkozás.
Az oktatáson való részvételt, abban az esetben tudjuk garantálni, ha itthon történik meg az oktatásra való jelentkezés és befizetés. Természetesen a helyszínen is lehet jelentkezni. Mi mindent megteszünk annak érdekében, hogy fogadni tudjuk a jelentkezést, de előfordulhat, hogy nem lesz megfelelő létszámú az oktató csapat a helyszínen, mivel oktatóink számát az itthon történt bejelentkezés alapján határozzuk meg.

 

Alpenlandhof***

 

 

A síléccel is megközelíthető Alpenlandhof szálláshelye Bach városközpontjában, az új St. Kathrein termálfürdőtől mindössze 100 méterre található.
A legközelebbi sífelvonó 200 méterre van. A helyszínen ingyenes, privát parkolási lehetőség biztosított.
A szállások ülő- és étkezősarokkal, hegyekre vagy kertre néző terasszal és/vagy erkéllyel, valamint kenyérpirítóval, hűtőszekrénnyel, tűzhellyel és kávéfőzővel felszerelt konyhával rendelkeznek.
A wifi a szálláshely egész területén ingyenes. A szálláshelyen sítároló is rendelkezésre áll. 

Távolság Budapesttől: 520 km
Utazás: Egyénileg
Sípályáktól való távolság: Pályaszállás
Elhelyezés: 2 és 4 fős apartmanokban
Ellátás: Önellátás, felár ellenében reggeli is igényelhető
Szolgáltatások: internet, sítároló, parkoló

Minimum létszám: 20 fő 

Részvételi díjak

 

 

Részvételi díj - EUR/fő/turnus 2022. február 19 - 25.
Studio 2 fő részére 389 EUR
Studio 3 fő részére 289 EUR
Bilo 3 fő részére

399 EUR

Bilo 4 fő részére

299 EUR

Bilo 5 fő részére 279 EUR
Trilo 4 fő részére 349 EUR
Trilo 5 fő részére 299 EUR
Trilo 6 fő részére 279 EUR
Pótágy a Bilo apartmanokban 149 EUR

A részvételi díj tartalmazza: a szállást 6 éjszakára önellátással és az útlemondási biztosítást.
A részvételi díj nem tartalmazza: az idegenforgalmi adót 4,20 €/fő/éj 15 éves kor felett, a végtakarítást
75-95 €/st. - apt., a gyerekeknek és felnőtteknek fakultatívan kérhető csoportos sí- és snowboardoktatás, edzés árát: 110 €/fő/turnus. Reggeli: felnőtt - 12 €/fő/éj, gyermek (3-6,99 éves korig) - 7 €/fő/éj, junior (7-13,99 éves korig) - 9 €/fő/éj. Síbérlet a helyszínen fizetendő!

 

Síinfó: Bad Kleinkirchheim 103 km (1087 – 2055 m)

 

Sípályák Sípályák hossza Liftek száma 
Bad Kleinkirchheim 103 km: 77 km piros, 18 km kék, 6 km fekete 25 lift: 4 kabinos, 6 ülő,- és 15 húzó

 

Bad Kleinkirchheim az Alpok által védett völgyben, 1100m-es magasságban fekszik. Eleganciája, termál- és élményfürdője valamint kiváló sípályái révén vált híressé. Összesen 103 kilométernyi gondozott és hosszú sípályáival, és rendkívül modern liftjeivel igazi „sídorádó”. Az állandó fehérséget 880 hóágyúval biztosítják. A snowboardosok sem maradnak élmény nélkül, őket egy jól felszerelt FunPark várja. Az évi napsütéses órák száma 2000 feletti. De nem csak napfürdőzésre van lehetőség, hiszen eseménydús kikapcsolódás várja a Római Élményfürdőben vagy relaxálhat egyet a St. Kathrein Termálfürdőben. A mindenki számára ingyenes sí- és fürdőbusz kényelmesen köti össze a település különböző részeit, a fürdőket és a lifteket.

 

Bad Kleinkirchheim – 5 napos síbérlet: (helyszínen fizetendő)
Az árak személyenként értendők február 20-24
Felnőtt 222 €
Junior – 2003 és 2006. között születettekre érvényes 167 €
Gyermek – 2007 és 2015 között születettekre érvényes* 111 €
Bébi - 2015 után születettekre érvényes* 6 €
Senior - 1956 előtt születettekre érvényes 200 € 

 

* További információk a kedvezményes gyermek síbérletről: A gyermek bérlet kedvezményt az Alpenlandhof szállás biztosítja a csoportunk számára. 1 db 6 napos teljesárú felnőtt síbérlet mellé adnak kedvezményt a gyermek síbérletre 11,99 éves korig.

 

 

Hasznos információ: Sífelszerelés bérlésére a helyszínen vagy kedvezményesen itthon partnerünknél van lehetőség. (Vadon Sport – www.vadonsport.hu)

 

Sí- és Snowboardoktatás
Sí- és snowboardoktatásra elsősorban a „Családi sítúrák - síisi és síovival” programokon van lehetőség, a fent meghirdetett feltételeknek megfelelően, felnőtteknek és gyermekeknek egyaránt.

Egyéni és kiscsoportos oktatás
Sí- és snowboardoktatóink az oktatással meghirdetett programjaink során a csoportos oktatáson túl egyéni és kiscsoportos oktatást is vállalnak.
Egyéni síoktatás ára: 70 EUR/fő/1,5 óra.
Kiscsoportos oktatás maximum 4 fő esetén: 2 főnél 100 EUR/1,5 óra, további személyek díja: 40 EUR/fő/1,5 óra.

 

Síelés utáni lehetőségek: sífutópálya, uszoda, szauna, szolárium, teke, tenisz, lovagszánozás, bárok, éttermek, szórakozó helyek.

 

Helyfoglalás és fizetési feltételek:

Felhívom szíves figyelmét, hogy az árajánlat helyfoglalást nem jelent.

A helyfoglalás 40% előleg befizetésével lehetséges, a teljes részvételi díjat legkésőbb, 30 nappal indulás előtt kell befizetni.

Kérem, a foglalással kapcsolatban mielőbb döntsenek, mivel a helyek korlátozott számban állnak rendelkezésre.

A foglaláshoz a következő adatok szükségesek: utasok neve, gyermek utasok születési dátuma, a megrendelő lakcíme, telefonszáma, e-mail címe. Amennyiben a szerződő fél jogi személy és nem végfelhasználó, úgy az ÁFA törvény értelmében az idegenforgalmi szolgáltatás árára 27% általános forgalmi adót kell felszámítani, mely összeget a fenti szolgáltatás ára nem tartalmaz.

 

Kérje ajánlatunkat!

Alpenlandhof***


Vissza
Kérje ajánlatunkat!