Pünkösdi körutazás Vietnamban pihenéssel Nha Trang tengerpartján

csoportos körutazás tengerparti pihenéssel

Észak- és Dél- Vietnam tájaival és városaival ismerkedünk meg az út során. Északon nem csak a fővárost és a legendás szépségű Halong-öblöt fedezzük fel, de Hoa Lu régió lenyűgöző karszthegyei közé is ellátogatunk. Délen pedig nem hagyhatjuk ki az egykori Saigont és Nha Trang mesés tengerpartját sem!

 

Garantált indulás!

 

 

Kedvezmény: 40 000 Ft/fő április 19-ig 


 

Dátum: 2024. május 16-27.

Időtartam: 12 nap/9 éj

Utazás: Menetrendszerinti repülőjáratokkal

Repülési idő: Odaúton kb. 12 óra, visszaúton kb. 13 óra

Elhelyezés: 3+ és 4 csillagos szállodákban és hajón

Ellátás: 9 reggeli, 2 ebéd, 1 vacsora

Idegenvezetés: A csoportot magyar nyelvű idegenvezető kíséri.

Minimum létszám: 20 fő

 

1 fő férfi utasunk társításra vár

 

 

Pünkösdi körutazás Vietnamban pihenéssel Nha Trang tengerpartján ajánlatunk programleírása

 

1-2. nap: érkezés Hanoiba

Elutazás Budapestről a délutáni órákban dubaji átszállással Hanoiba, éjszaka a repülőgépen. Másnap a déli órákban érkezés a vietnami fővárosba, transzfer a szállodába (2 éj). Este részt veszünk egy hagyományos vízi-bábszínház előadáson.

 

3. nap: Hanoi                   

Egész napos városnézésre indulunk Hanoiban, a fő látnivalók: a Ho Chi Minh Mauzóleum, Ho Chi Minh egykori lakóháza, az Egyoszlopú Pagoda és az Irodalom temploma, amit Vietnam első egyetemeként is emlegetnek. Délután látogatás az érdekes Néprajzi Múzeumban, majd séta a nyüzsgő óvárosban és a Hoan Kiem tónál, ahol elénk tárul a Ngoc Son templom és a Felkelő nap hídjának csodás látképe.

 

4. nap: Hoa Lu és Tam Coc         

Délelőtt az ősi fővárosba, Hoa Lu-ba utazunk, ismerkedés a város érdekes templomaival. Hoa Lu mesés természeti környezetben, rizsföldek és karszthegyek között fekszik, a tájat „száraz Halong-öbölnek” vagy a „rizsföldek Halong-öblének” is szokás nevezni. Lélegzetelállító kilátást nyújt a folyóra és a rizsföldekre a vadregényes Hang Mua kilátópont. Délután hajókirándulás ezen a csodás tájon a Tam Coc barlangokhoz, majd látogatás a festői Bich Dong pagodánál. Késő délután transzfer a szállodába, Ninh Binh városába (1 éj).

 

5. nap: Halong-öböl      

Reggeli után elutazás a fenségesen szép Halong-öbölhöz. A kb. 3,5 órás transzfer során apró falvak között utazunk, megfigyelhetjük az itt élők mindennapi tevékenységeit. A Halong-öbölben hajóra szállunk, a délutánt az apró szigetek és sziklaformációk között hajózva töltjük. Ellátogatunk a Titop szigetre is, amelynek kilátópontjáról mesés kilátás tárul elénk az öbölre. Ebéd, vacsora és szállás a hajón (1 éj).

 

6. nap: utazás Nha Trang-ba     

Érdemes korán kelni, hogy megcsodálhassuk a napfelkelte fényeit és akár egy tai chi órán is részt vehetünk a fedélzeten! Délelőtt a lenyűgöző Sung Sot cseppkőbarlangba látogatunk, majd dél körül visszatérünk a kikötőbe. Visszautazás Hanoiba, transzfer a repülőtérre, elutazás Vietnam legnépszerűbb nyaralóhelyére, a tengerparti Nha Trang városába. Érkezés után transzfer a tengerpart mellett fekvő szállodába, ahol a következő 3 éjszakát töltjük (a hotelt egy út választja el a homokos parttól, ahol napágyak és napernyők bérelhetők, de könnyen elérhetőek innen a városközpont éttermei, szórakozóhelyei, vásárlási lehetőségek).

 

7. nap: Nha Trang           

Szabad program, kikapcsolódás a tengerparton, Nha Trang felfedezése egyénileg.

 

8. nap: Nha Trang           

A mai napon Nha Trang és környékének felfedezésére indulunk. Látogatás a 8. században épült Po Nagar templomkomplexumba, a Xombong hídhoz, ahonnan megfigyelhetjük a színes halászhajókat, majd a Long Son pagoda hatalmas Buddha szobrához. A kikötőben hajóra szállunk és a közeli Hon Tre vagy Bambusz szigetre hajózunk, itt fogyasztjuk el az ebédünket is. Délután lazíthatunk a sziget tengerpartján, majd ellátogatunk a Tringuyen akváriumba. Tam sziget partjainál snorkelezünk majd a Mieu halászfaluban a helyi halászok mindennapjaival ismerkedünk.

 

9. nap: Nha Trang           

Szabad program, kikapcsolódás a tengerparton, Nha Trang további felfedezése egyénileg.

 

10. nap: Cu Chi alagutak             

Kora reggel transzfer a repülőtérre, elutazás Ho Chi Minh városba. Délelőtt kirándulás a Cu Chi alagútrendszerhez. A falu és Saigon közötti 200 kilométernyi alagút erődként és búvóhelyként szolgált a vietnami háború alatt. 3-4 méter mélyen a föld alatt irodák, konyhák, tárgyalótermek, fegyverraktárak hálózatát fedezhetjük fel. A kirándulást követően transzfer Ho Chi Minh városban található szállásunkhoz (1 éj).

 

11-12. nap: Saigon         

Délelőtt ismerkedés az egykori Saigon látnivalóival, megtekintjük a főposta épületét, az Újraegyesítés palotáját, a Notre Dame katedrálist, a Jáde pagodát és a Ben Thanh piacra is ellátogatunk. Délután szabad program, vásárlási lehetőség. Este transzfer a repülőtérre, hazautazás dubaji átszállással az éjszakai órákban. Érkezés Budapestre másnap kora délután.

 

A programok sorrendje változhat.

 

 

Kérje ajánlatunkat!

  

Részvételi díj 2 fő részére                                        Ft/fő          Létszám /fő           Összesen  Ft/2 fő  
Utazási szolgáltatások díja kétágyas szobában
útlemondási biztosítással (2%)                                           759 900               2                     1 519 800
 
Repülőtéri illeték kb.                                                               170 000             2                     340 000  
Teljes csomagár 2 fő részére                                                                                                   1 859 800  

A részvételi díj tartalmazza: repülőjegyek, repülőtéri illeték kb. 170 000 Ft/fő, szállás 9 éjszakára a megadott ellátással, programok a leírás szerint, belépőjegyek, útlemondási biztosítás*.

 

A részvételi díj nem tartalmazza: vietnami vízum és vízumügyintézés díja: 20 000 Ft/fő, borravalók** (helyszínen fizetendő kb. 50 USD/fő), utasbiztosítás*.

 

További árak:

egyágyas felár: 150 000 Ft/fő
 

Előfoglalási kedvezmény: legkésőbb 2 hónappal az indulást megelőzően 40 000 Ft/fő kedvezmény.

 

*Biztosítások: A részvételi díj tartalmazza az útlemondási biztosítás díját, amely nem kötelező, megkötését a szigorú lemondási feltételek miatt javasoljuk.  A részvételi díj nem tartalmazza az utasbiztosítást, kérje kedvező ajánlatunkat Covid fedezettel rendelkező betegség-, baleset- és poggyászbiztosításra.

**Szervízdíj/borravaló: Helyi szokás szerint a szolgáltatók (pl. sofőr, helyi idegenvezető, kiszolgáló személyzet) elvárja a szervízdíjat/borravalót, amely a legtöbb országban kötelező és az idegenforgalomban bevett szokás.

 

Teljes ár (Bruttó árazás, csomagár)

A TENSI csoportos utazások részvételi díja valamennyi kötelezően fizetendő költséget tartalmaz, amely minimálisan szükséges ahhoz, hogy az utazó részt tudjon venni az utazáson. A részvételi díjon felül egyéni igény szerint foglalhatók további szolgáltatások (pl. fakultatív ellátás, fakultatív programok, extra poggyász, vízumdíj, esetleges belépők, biztosítások), ezen szolgáltatások díját valamennyi útnál részletesen megadjuk. Nem tartalmazza a teljes részvételi díj az utazás helyszínén fizetendő javasolt borravalót.

Hivatalos ajánlatnak csak az ajánlatkérést követően elkészített, konkrét utazásra vonatkozó és opciós foglalást is tartalmazó írásbeli ajánlat minősül. A helyek elfogyhatnak.

 

 

 

Pünkösdi körutazás Vietnamban pihenéssel Nha Trang tengerpartján


Vissza
Kérje ajánlatunkat!