Családi sítúra programok – síisi, síovival, animációs programokkal

Olaszország - Tre Valli-Passo San Pellegrino

Időpont: 2022. február 05 – 12. (8 nap/7 éjszaka) 

Szállás: Albergo La Montanara / Pályaszállás

 

 

Tre Valli azaz Három Völgy és az Alpe Lusia / Bellamonte fantasztikus adottságokkal rendelkező sírégió, amely három sípályából áll a Marmolada csúcstól délre: Moena-Alpe Lusia, Passo San Pellegrino és Falcade. Több mint 100 km hosszú sípályája van, 4 hóparkkal. Falcade előnye, hogy a pályák többsége igen magasan, 1900 m felett van. A legmagasabb pont a Col Margherita 2500 m-en van, amit egy négyüléses buborékossal vagy egy 100 fős nagykabinos felvonóval lehet elérni. Innen fentről több pálya indul, egyebek mellett a 10 km-es Innamorati. Kezdetben a fahatár felett halad, majd kb. 4-5 km után az erdőben, egészen vissza Falcade-ig. Óriási élmény végigmenni ezen a csodás panoráma úton, ahol a tökéletes pályaszállásként is üzemelő La Montanara szállás is található. Az egyedülálló erdei környezetben, közvetlenül a Falcadeba vezető sípálya végénél található ez az alpesi stílusban épített ház. A szállástól kb. 5 perc autóútra található Falcade és kb. 30 percre Moena városkái.

• Közel 10 ÚJ, a 2019-20-as szezonban bevált SZÁLLÁSHELY.
• Az idei síszafarit ÚJ HELYSZÍNEN rendezzük meg.
• Ismét találkozhatsz a 2019-20-as szezonban kiválóan vizsgázott ÚJ OKTATÓINKKAL.
• Pár órás ÍZELÍTŐ SNOWBOARD oktatás, a síelő gyerekeknek.
• Táborzáró SÍVERSENYEK a megújult lebonyolítási formában.
• Előtérben az élménysízés, MINI SÍSZAFARI programok a kiemelt családi sítúrákon.
• Továbbra is MASSZÁZS és JÓGA programok a kiemelt sítáborokban.

 

A GYERMEKES CSALÁDOK EGYIK LEGFONTOSABB SZEMPONTJA UTAZÁSUK IDEJE ALATT, HOGY GYERMEKEIK BIZTONSÁGBAN ÉS KORUKNAK MEGFELELŐ ELFOGLALTSÁGOT, OKTATÁST BIZTOSÍTVA, ÉRTÉKESEN TÖLTHESSÉK EL IDEJÜKET. A CSOPORTOT KÍSÉRŐ SÍOKTATÓK GONDOSKODNAK ARRÓL, HOGY A SZÜLŐK NYUGODTAN SÍELHESSENEK VAGY PIHENHESSENEK, MIKÖZBEN CSEMETÉIKKEL TAPASZTALT OKTATÓK, PROGRAMSZERVEZŐK FOGLALKOZNAK.

 

GYEREKEKNEK - SÍOKTATÁS VAGY SNOWBOARDOKTATÁS


• A SÍOVI, a SÍISI, a gyerekek számára biztonságot, EGÉSZNAPOS PROGRAMOKAT, a gyermek korának és tudásának megfelelő OKTATÁST, fantasztikus sí élményeket, kalandokat biztosítanak, magas szintű szakmai háttérrel
• SZAKKÉPZETT OKTATÓK vezetésével
• NAPI 2x2 ÓRÁBAN, napközben ebédszünettel
• Biztonságos sízés, játékos tanulás, kalandok, élmények a hasonló korú társakkal
Programok a sípályán: kincskereső, csillagszórós síelés, csokiszedegető játék sítalpakon, snowboard „kóstoló”, síverseny saját tűzött pályán, eredményhirdetés oklevéllel és érmekkel, kalandsízés a nagyobbaknak…
Sízés utáni animációs programok: játszóház, gyerek diszkó, rajzverseny, lufihajtogatás, arcfestés, bukósisak díszítés, activity, csocsóbajnokság, ping-pong bajnokság, pizzaparti...

 

 

 

FELNŐTTEKNEK - GONDTALAN SÍELÉS - A SZÜLŐK IS SZABADSÁGON


• Igény esetén EGÉSZ NAPOS GYERMEKFELÜGYELET (a síoktató ebédszünetben is felügyeli, megebédelteti a gyerekeket), sízés után játszóház a gyerekeknek, hogy a szülő is pihenhessen, kikapcsolódhasson
• A felnőtteknek FAKULTATÍV magyar nyelvű SÍ- vagy SNOWBOARDOKTATÁS, EDZÉS magasan képzett oktatók segítségével (kezdőtől haladóig, napi 2 órában) amely FEJLETT TECHNIKAI ESZKÖZÖK bevonásával történik, de ezek után még marad ELEGENDŐ IDŐ a szabad sízésre is.
• Sítúravezetés, bátrabbaknak kalandsízés
• MINI SÍSZAFARI – előtérben az élmény síelés
• Formáció sízés
• Sítúrázás
• HÓTALPAS túrák


Az élet a SÍELÉS UTÁN sem áll meg! 

KÜLÖNLEGES PROGRAMJAINKKAL tesszük még élménydúsabbá az együtt töltött napokat.
Klubprogramok: esti síelés és szánkózás, korcsolyázás – játék a jégen, jéghoki és curlingezés, videóest „bátorító síelemzéssel”, masszázs, jóga programok, táncos estek és retró diszkó, zenés vetélkedők, borestek, a hét végén átélheted a családi vagy egyéni SÍVERSENYEK kellemes izgalmát és a résztvevők dicsőségét…

 

Az utazás egyénileg történik, a csoportot kísérő síoktatók a helyszínen várják a vendégeket az érkezés estéjén. Csoportbeosztás az érkezés napját követő reggelen, az első napi sízés előtt. A programváltozás jogát irodánk fenntartja, az aktuális programok a helyszíni adottságoknak, időjárási körülményeknek és szakmai szempontoknak megfelelően kerülnek megszervezésre.  A meghirdetett oktatás programunkban felnőtteknek 2 óra, gyermekeknek 2 x 2 óra szerepel. Előfordulhat, hogy egy adott csoport létszáma nem éri el a 4 főt. Abban az esetben, ha egy csoportban 1-3 fővel foglalkoznak oktatóink, akkor felnőtteknek napi 1x, gyermekeknek napi 2 x 1,5 órás oktatást tartunk, mert ebben az esetben egyéni, illetve kis csoportos oktatásnak minősül a foglalkozás.
Az oktatáson való részvételt, abban az esetben tudjuk garantálni, ha itthon történik meg az oktatásra való jelentkezés és befizetés. Természetesen a helyszínen is lehet jelentkezni. Mi mindent megteszünk annak érdekében, hogy fogadni tudjuk a jelentkezést, de előfordulhat, hogy nem lesz megfelelő létszámú az oktató csapat a helyszínen, mivel oktatóink számát az itthon történt bejelentkezés alapján határozzuk meg.


Hotel  Restaurant La Montanara

Falcade település Olaszországban, Veneto régióban, Belluno megyében található, közvetlenül az egyik legjobb dolomiti sírégió, a Tre Valli lábánál. Szállásunk Falcade közvetlen közelében, a molinoi városrészben a kabinos lift alsó állomásától alig 150 méterre található.
Tökéletes pályaszállás, mert a nap végén is vissza lehet síelni a kiinduló állomáshoz, ahonnan a ház pár perc alatt megközelíthető. A ház közeléből induló 10 személyes, pár éve korszerűsített lifttel tudunk becsatlakozni a Tre Valli 100 km-es pályarendszerébe, ahol minden tudás szintű síző megtalálja a számára megfelelő színnel jelölt pályákat.
Az Albergo La Montanara kényelmes szállás kínálata mellett, egyben egy kiváló pizzéria éttermet is üzemeltet. A hagyományos alpesi stílusban épült szálláshely, elsősorban két ágyas szobákat kínál a síturisták számára, de három illetve négy ágyas elhelyezésre is van lehetőség. Kényelmes szobái komfortosak, a helyi emberek ízlésvilágát tükrözik.


A tulajdonosok vendégszeretete és az általuk vezetett konyha, csodálatos ízvilággal lepi meg estéről - estére a szállóvendégeket. Fantasztikus, melegszívű fogadtatásban és bőséges ízletes vacsora választékban van részük az egész napos sízésből fáradtan megtérő síturistáknak. Csodálatos olasz hangulat és vendégszeretet teszi igazán feledhetetlenné ennek a háznak a különleges, bensőséges kisugárzását. Ide mindig visszavágyik az ember. Parkolni a ház saját parkolójában lehetséges.
Érdemes felkeresni a két közelben lévő csodálatos városkát, az igazi alpesi hangulatú Falcade-t, ami még gyalogosan is könnyen megközelíthető illetve a kb. fél óra autózással elérhető Moena-t, a Val di Fassa völgy gyöngyszemét.

Távolság Budapesttől: 790 km. Utazás: Egyénileg.
Sípályáktól való távolság: Pályaszállás, 150 m.
Elhelyezés: 2, 3, 4 fős komfortos szobákban.
Ellátás: Félpanzió.
Szolgáltatások: sítároló, ingyenes parkoló, Wi-Fi
Minimum létszám: 20 fő 

 

 

Részvételi díjak

 

 

Albergo Pizzeria La Montanara - Részvételi díj - EUR/fő/turnus 2022. február 05 - 12.
Felnőtt 498
Egyágyas elhelyezéssel 560
Gyermek gyerekágyban 60
Gyermek 4,99 éves korig 279
Gyermek 5 - 7,99 éves kor között 445

A részvételi díj tartalmazza: a szállást 7 éjszakára félpanzióval, klubprogramokkal és az útlemondási biztosítás.
A részvételi díj nem tartalmazza: az idegenforgalmi adót 1,75 €/fő/éj 14 éves kor felett, gyermekeknek kötelező síoktatást, díja 4-14 éves kor között 150 €/fő/turnus. Felnőtteknek sí- vagy snowboardoktatás, edzés 150 €/fő/turnus. A gyermekkedvezmény csak a 3. és a 4. ágyon vehető igénybe. A síbérlet a helyszínen fizetendő. 

 

Síinfó: Tre Valli-Passo San Pellegrino 100 km (1190-2513m)

 

Sípályák Sípályák hossza Liftek száma 
Tre Valli-Falcade Moena – Bellamonte 100 km
46 km piros, 43 km kék,
11 km fekete
27 lift
3 kabinos, 14 ülő,- és 10 húzó

 

 

Tre Valli – 6 napos síbérlet: (helyszínen fizetendő)
Az árak személyenként értendők február 06 – 11.
Felnőtt 282,- €
Junior - 2005. nov. 27 - 2013. nov. 27. között születettekre érvényes 197,- €
Senior – 1956. nov. 27. előtt születettekre érvényes 254,- €
Gyermek - 2013. nov. 27. után születettekre érvényes Ingyenes

 

 

Olaszországban:

· A síbérlet 8 éves korig ingyenes!

· 14 éves korig a bukósisak viselete kötelező.

· Sífelszerelés bérlésére kedvezmé­nyesen itthon partnerünknél vagy a helyszínen is van lehetőség.

Tre Valli-Falcade- Bellamonte (1190-2513 m)

Passo San Pellegrino, Falcade és Passo Valles, Passo Alpe di Lusia, Bellamonte, Moena garanciát jelentenek a téli üdülés felhőtlen eltöltésére. Tre Valli egyike a Dolomitok legjobb síterepeinek. Az egybe síelhető 100 km sípályán az egész szezonban garantált a kiváló hó minőség, a magas fekvésének és a modern hóágyúknak köszönhetően. Minden korosztály és tudásszintű síző megtalálhatja a számára legjobb szórakozást, hiszen van itt gyerekjátszó és snowboard park, sícross pálya, igazi olasz bár és gyönyörű panoráma. A közelben található Bellamonte síterep az idelátogató sízők másik nagy kedvence, a lankás, széles, rendkívül hosszú pályáival illetve a moena-i oldalon lévő híres fekete pályáival minden tudásszintű síző igényét ki tudja elégíteni.

SÍ- és SNOWBOARDOKTATÁS
Sí- és snowboardoktatásra elsősorban a „Családi sítúrák - síisi és síovival” programokon van lehetőség, a fent meghirdetett feltételeknek megfelelően, felnőtteknek és gyermekeknek egyaránt.

EGYÉNI és KISCSOPORTOS OKTATÁS
Sí- és snowboardoktatóink az oktatással meghirdetett programjaink során a csoportos oktatáson túl egyéni és kiscsoportos oktatást is vállalnak.
Egyéni síoktatás ára: 70 EUR/fő/1,5 óra.
Kiscsoportos oktatás maximum 4 fő esetén: 2 főnél 100 EUR/1,5 óra, további személyek díja: 40 EUR/fő/1,5 óra.
 

SÍELÉS UTÁNI LEHETŐSÉGEK: szauna, korcsolya, jéghoki, motoros szán, diszkó, városlátogatás.

 

Helyfoglalás és fizetési feltételek:

Felhívom szíves figyelmét, hogy az árajánlat helyfoglalást nem jelent.

A helyfoglalás 40% előleg befizetésével lehetséges, a teljes részvételi díjat legkésőbb 30 nappal indulás előtt kell befizetni.

Kérem, a foglalással kapcsolatban mielőbb döntsenek, mivel a helyek korlátozott számban állnak rendelkezésre.

A foglaláshoz a következő adatok szükségesek: utasok neve, gyermekek születési dátuma, a megrendelő lakcíme, telefonszáma, e-mail címe.

Amennyiben a szerződő fél jogi személy és nem végfelhasználó, úgy az ÁFA törvény értelmében az idegenforgalmi szolgáltatás árára 27% általános forgalmi adót kell felszámítani, mely összeget a fenti szolgáltatás ára nem tartalmaz.

Felhívom szíves figyelmét, hogy az árajánlat nem tartalmazza a baleset-betegség és poggyászbiztosítást, melyet irodánkban is megköthet.

 

 

Kérje ajánlatunkat!

Olaszország - Tre Valli-Passo San Pellegrino


Vissza
Kérje ajánlatunkat!